Torrent download hızında 4.4 mb leri görüyorum 1080p filmi dona dona izliyorum sinir ediyorlar yaw her filmin olduğu reklamsız torrent sitesi aramak zorunda bırakacaklar en son |
Film izleme siteleri insanı kanser ediyor he dona dona

-
-
Netflixte asla donmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkvod uyumlu uydu al sorunsuz izle
-
Torrent ney la yıl olmuş 2020...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soframdan eksik olmayan biri UBLOCK ORIGIN
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
"Stremio" just google it ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ah Sahm -- 15 Eylül 2020; 0:46:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Tamamdır hocam zaten tatilin şurda 1 ayı kalmış bunu gösterdiğiniz iyi oldu :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock
Netflixte asla donmuyorArkadaş ücretsiz vermişti ama almamıştım fazla yapmacık geliyo içeriği .tabi bağımsız filmler de var mı bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: gzegenturkvod uyumlu uydu al sorunsuz izle
O nasıl bişi hocam internete bağlı olması gerekmiyor mu yoksa nasıl istediğimiz filmi seçeriz ki yani sırf uydu alıcısıyla
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Torrent ney la yıl olmuş 2020...Peer to peer life
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7FA365660
Soframdan eksik olmayan biri UBLOCK ORIGINKullanıyorum ama film sitelerinde başlangıçta zorunlu reklam yine oluyor onu geçemiyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ah Sahm
"Stremio" just google it ;)Buneymiş bea ücretli bi hizmete benziyor da bir araştırayım hocam eyw
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinArkadaş ücretsiz vermişti ama almamıştım fazla yapmacık geliyo içeriği .tabi bağımsız filmler de var mı bilmiyorum
Alıntıları GösterHocam dizi dışında içerisi komple film :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinKullanıyorum ama film sitelerinde başlangıçta zorunlu reklam yine oluyor onu geçemiyorsun
Alıntıları GösterYanlış filtreleri seçmişsindir ya da filtreler güncel değildir.
-
quote:
Torrent ney la yıl olmuş 2020...Ne alaka? Film izleme sitesi ne aslında yıl 2020
-
quote:
Torrent ney la yıl olmuş 2020...private sitelerde takıl hocam 4K içeriğe çok rahat ulaşıyorsun :)
-
netflix ve amazon prime kullanabilirsin.
-
Hocam eklenti seçeneklerinde filtre kısmında kategorilere göre filtreleme var “experimental” olanlar dışında gerisini şeçin özelliklede en altta 35-36 tane olan ülke kısımlarını da . Ve en üst kısımda turuncu kutucuk içinde güncelleme var onu da yapıp bekleyin tamamdır
Ücretsiz caniim. Netflix'in torrent ile çalisan versiyonunu düsün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- düz çizgi
- fitness boy uzamasını engeller mi
- kurtlar vadisi sözleri
- devlet hastanesinde check up fiyatları
- görüldü yapıp cevap vermeyen erkek
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X