Şimdi Ara

Film izleme alışkanlığını yeni kazanan biri önce hangi filmleri izlemeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden pek film izlemezdim. Artık yavaş yavaş izlemeye başladım. Eylül ayında 10 film izledim. En beğendiklerim Yeşil Yol ve Koku oldu.

Öyle her filmi izleyebilen biri değilim. Çok seçiciyim. Çabuk sıkılabiliyorum. Filmi sevmem için oyuncu kadrosunun kaliteli olması ve filmin konusunun sağlam olması lazım.

Evet film izleme şevkimi artıracak tavsiyelerinizi bekliyorum. Birçok kült yapımı izlemedim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıdaki konudan faydalanabilirsiniz. Bir de imdb top 250 listesi hazır da mevcut. Hepsi güzel demiyorum ama sevdiğiniz kategorileri dikkate alarak , eski yeni demeden içlerinden seçebilirsiniz.
  • Bende aynı sorunun bir değişi ile karşı karşıyayım, binlerce film seyrettim ve eminim izleyebileceğim binlerce film daha var ama bulamıyorum.
    Misal şu linkteli filmlere baktım, izlemediğim sanırım 3 yada 4 film var.

O kadar film seyretmiş olmanın sonunda da ister istemez film seçerken 10 kere düşünüyorum, nokta atışı bulup izlemem lazım..Rastgele bir film açıp sıkılarak bitirdiğim çok film oldu yakın tarihte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler oyuncuların filmlerine bak hocam. İlla popüler filmler istiyorsan imdb de çok oylananlara falan bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

Bende aynı sorunun bir değişi ile karşı karşıyayım, binlerce film seyrettim ve eminim izleyebileceğim binlerce film daha var ama bulamıyorum.

O kadar film seyretmiş olmanın sonunda da ister istemez film seçerken 10 kere düşünüyorum, nokta atışı bulup izlemem lazım..Rastgele bir film açıp sıkılarak bitirdiğim çok film oldu yakın tarihte

aynı sorunu bende yaşıyorum g.kore ve japonya sinemasına yönelmeni tavsiye ederim. çok ilginç yapımlar var

konu açan arkadaş ve film bulamayanlar için listeler
    https://onedio.com/haber/sinemaseverlere-dev-arsiv-20-farkli-kategoriyle-en-cok-begenilen-onedio-film-listeleri-636238

• sasaell kullanıcısına yanıt
    Bu link olayı çözdü , teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinema tarihinde önemli yeri olan, okuduğum yazılarda/eleştirilerde sürekli referans gösterilen, kendi türünün öncüsü olan filmlere bakabilirsin. Gone with the Wind, Casablanca, James Dean'in filmleri (Rebel without a Cause), Rashomon, Bisiklet Hırsızları, The Sting, Godfather serisi, Taxi Driver, The Raging Bull, Goodfellas vs vs.

Edit: On The Waterfront, The Birth of a Nation, Guguk Kuşu, Batı Cephesinde Yeni Bir Sey Yok, Tarantino, Kubrick, Hitchcock filmleri de eklenebilir listeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 7 Ekim 2017; 22:33:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

quote:

Bende aynı sorunun bir değişi ile karşı karşıyayım, binlerce film seyrettim ve eminim izleyebileceğim binlerce film daha var ama bulamıyorum.

aynı sorunu bende yaşıyorum g.kore ve japonya sinemasına yönelmeni tavsiye ederim. çok ilginç yapımlar var

https://onedio.com/haber/sinemaseverlere-dev-arsiv-20-farkli-kategoriyle-en-cok-begenilen-onedio-film-listeleri-636238

Bu sitenin birkaç listesine denk gelmiş fakat pek bi numarasını görememiştim. Fakat burada epey liste var . İlla bişeyler çıkar
    Ben de teşekkür ettim peşinen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

quote:

koresi, japonu, ispanyolu mu kaldı hocam :) ülke ülke taramayı geçeli çok oldu..
    linke bakıcam ama bir ara, arada çıkar yine mutlak güzel şeyler

• rez

• imdb çöp listesinden izleme de.
  • insanı film başı en çok saran gizem filmleri olur bence. Benim düşüncem bu ve en çok sevdiğim film türüdür. Yani kayıp birini aramak gibi.

Onun dışında çok çabuk sıkılıyorum diyorsan biraz görsel filmlerden başlayabilirsin
  • Pan's Labyrinth, Harry Potter serisi, 3:10 to Yuma bunlar şu an aklıma gelenler. Çok az oldu ama olsun, idare eder seni baya bi süre.
  • Desperado iyidir eskilerden izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.