Şimdi Ara

Film bilgisine güvenenler(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asyalı bir kız bir eve dalıyor evdeki herkesi çoluk çocuk demeden pompalıyla vuruyor sonra evin bodrum katındaydı galiba zincirle bağlanmış her yeri yara bere içinde olan bir kadın var onu mu kurtarıyordu napıyordu böyle bir film vardı bu filmin ismini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 15 Şubat 2016; 14:22:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece bir sahneden bulamayız, biraz daha detay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Sadece bir sahneden bulamayız, biraz daha detay.

Maalesef çok iyi hatırlamıyorum ya katil kızın yada ailenin kız çocuğunun işitme engeli yada konuşamama gibi bir özrü vardı gibi hatırlıyorum kafama takıldı filmin ismi
    Edit: Ev büyük bir ev iki katlı vs. Kız eve baskın yaptığında aile yemek masasında yemek yiyorlar, kız gözünü kırpmadan babayı oracıkta vuruyor(anneyide orda vuruyordu galiba) sonra çocuklar kaçışmaya başlıyor(iki çocuk vardı diye hatırlıyorum) yakaladığını hiç düşünmeden vuruyor hatta çocuklardan biri yatağın altına saklanıyor galiba engelli olan kızdı bu onuda yatağın üstünden vuruyor ama onda biraz duraksıyor düşünüyor öyle ateş ediyor. Filmin giriş sahneleriydi herhalde bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 15 Şubat 2016; 1:54:10 >

• +
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

http://www.imdb.com/title/tt1029234/

Evet bu film sağol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.