Şimdi Ara

filiz 500 GR makarna 1.95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 2 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 14
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 4
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 saat 8 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Th3_SpiRitLEsS (5 mesaj) sasdw333ew (4 mesaj) aksinaletinsan (3 mesaj) D@rbeli M@tk@p (3 mesaj) bradenburg (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (14 mesaj) Mobil (7 mesaj) Mini (4 mesaj) Uygulama (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • son kullanma tarihi nisan 2022

    kampanya uzatılmış

    Yer BURSA


    filiz 500 GR makarna 1.95 TL



  • Pastavilladan şaşmayın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filiz barilla üretimidir saygılar
    Pastavilla eski pastavilla değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kfa1500

    Filiz barilla üretimidir saygılar
    Pastavilla eski pastavilla değil

    geçmişe mazi bize gazi derler. etipuf bile eski etipuf değil :)

    pişirirken, her yarım pakete 1 adet, tavuk bulyon/suyu atınız. ;)

    soğuk sudan geçirmeyiniz.

  • Bimlerde 1.25 tl ye oba makarna var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oba filizin yanından geçemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böbrek akciğer derken Askıda makarnaya kadar düştük🤔

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg b kullanıcısına yanıt

    Bim'e en son 5 sene önce mi gittin ?

    filiz 500 GR makarna 1.95 TL bim ve A101 de en düşük makarna fiyatı 1.95TL

  • sasdw333ew kullanıcısına yanıt

    2 hafta ve 1 ay önce aldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl Nuh'un Ankara'dan şaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makarnacılar :D

  • En ucuz makarna 1.95 zaten
    Bu fiyata filiz aliyorsunuz stok yapmaniz lazım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hale düşmüşüz. Makarnayı bile sıcak fırsat olarak paylaşıyoruz vay halimize.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    Pastavilla, Kartal, Lunch & Dinner markaları, 8 milyon TL'ye Durum Gıda'ya satıldı.


    Durum gıda Arbella markasının sahibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

    geçmişe mazi bize gazi derler. etipuf bile eski etipuf değil :)

    pişirirken, her yarım pakete 1 adet, tavuk bulyon/suyu atınız. ;)

    soğuk sudan geçirmeyiniz.



    Alıntıları Göster

    Hocam siz çok yanlış biliyorsunuz.

    Soğuk sudan bir miktar geçirip pişirmeyi durdurmanız lazım. aksi taktirde yediğiniz makarna olmaz hamur olur.

    Fazla pişirmeyiniz, al-dante tavsiye ederim, dişe dokunur..

  • KOÇ'lar sattıktan sonra ben de sepetten çıkarttım Pastavilla'yı...

  • Aslında makarnanın hamur olması kaynatmaktan değil,makarna üretilirken kullanılan buğday ile ilgili...Makarna ne kadar kaliteli buğdaydan yapılırsa o derece sert kalır...

  • kfa1500 kullanıcısına yanıt

    Herkes birbirine mal ürettiriyor hocam. Siz raflarda markayı görüyorsunuz ama üretildiği fabrika başka bir yer olabiliyor.


    Doğru Filiz İtalya Barilla'ya satıldı, fabrikası Boluda. Türkiyede satılan Barillalarda Boluda üretiliyor.


    Bir ara 400g makarna geliyordu işte onlar İtalya üretimi ve kaliteside farklı.


    Kaliteli makarna yemek isteyen varsa, A101 kontrol etsin, Rummo markalı makarna geldi pandemi döneminde. Hala raflarda olabilir, 6.90 - 9.90 arasında satılıyor, zaman zaman indirime girebiliyor. 6.90 güzel fiyat. min. 14 protein, çok kaliteli makarna, bronz kalıp üretimi ve sosu çok güzel tutar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    Aslında makarnanın hamur olması kaynatmaktan değil,makarna üretilirken kullanılan buğday ile ilgili...Makarna ne kadar kaliteli buğdaydan yapılırsa o derece sert kalır...

    Haklısınız hocam;


    Kaliteli buğday, kaliteli makarna demek doğru. Protein yapısı ne kadar yüksek, gluten yapısı ne kadar sağlam olursa. Üretim sırasındada, karıştırma, vakum, kurutma sıcaklıklarına dikkat edilirse, kaliteli makarna yersiniz.


    Fakat ne kadar kaliteli olursa olsun, pişirme süresine dikkat etmezseniz makarna yine hamur olacaktır. En önemli şey pişirme süresidir. Ne kadar çok pişer ise o kadar yumuşak olur.


    Türkiyede 2-3 marka makarnadan başkası yenmez, protein miktarları düşük, kalitesiz buğdaydan üretilmiştir. Bu sebeple hemen pişip, kısa sürede hamur olacaktır.


    De Cecco, Rummo, Barilla Academia bunlar üst sınıf makarnalar,


    Nuh, Filiz, Barilla, Veronelli (nuh üretir) bunlar orta sınıf makarnalar,


    Diğer markalar maalesef düşük kalite





- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.