Şimdi Ara

filistinlilere kucak açmalıyız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bomba yağıyor üstlerine. Çocukları ve anneleri ülkemize almalıyız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmm peki haber ettim hemen alıyoruz
  • trye geldiklerinde çok azı rahata kavuşur çoğu dilenci hayat kadını vs olur
  • Başlıcam arap sevginize yeter lan isid turkmenlere neler cektiriyor bebekller acliktan oluyor sesiniz cikmyor varsa yoksa araplar sonra bu adam suriyeli dilencileri niye dovuyor

• Siz vallahi akıllanmazsınız..

• diğer arap kardeşlerimiz gibi onlari da alip bizden daha iyi seviyelere çikartalim bazilarini da dilenci yapalim.Üniversitemize beleş girsinler,karilarini kizlarini pazarlasinlar,taşkinlik yapsinlar,hirsizlik tecavüz vs artsin merakla bekliyoruz :) <3
  • ulan kucak aça aça ülkede bize yer kalmadı arabperest mezhep düşkünleri sizi nedense türkmenlere hiç açılmaz o kucak sizinde de dininizinde modern dünyada yeri yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komşu Terörü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çokta nikimdeydi.
  • Halk durumun ciddiyetini anlamaz. Önce İrak operasyonuna destek veren oldu sonra Suriye şimdide bu.
    Sonra neden iş yok. Akp nasıl bu kadar oy alıyor. Kendi kazdıkları kuyuda yüzüyorlar. İrakq+Suriye vatandaşlarını toplasan yoğunlukta yaşadığı illerde Akp açık ara birinci geliyor. Türk halkına verilmeyen imkanlar bu insanlara tanınıyor. Hepsi senin benim paramla ama anlacak bu halkta nerede...
  •  filistinlilere kucak açmalıyız???
  • Al al gelmeyen bi onlar kalmıştı zaten

• Evinizde bakacaksanız, onları doyuracaksanız alın. Sokağa bırakacaksanız gelmesinler bile, sanki suriyeliler yetmiyor.

• neyseki sınırımız yok
  • Burası arabistan veya herhangi bir arap devleti değil. Burası Türkiye buraya Türkmenleri getireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 21 Temmuz 2014; 16:06:36 >
  • Dünyanın dört bir yanındaki müslüman mağdurları Türkiye'ye almak için kampanya başlatmalıyız.

Rte gerçek müslümansa dünyada ne kadar mağdur ,esir, savaş kaçkını varsa Türkiye'ye alıp, barındırmalıdır.

Bizde Türk halkı olarak dünyada ki bütün mağdurlara nasıl kol, kanat gerileceğini göstermiş oluruz.

Ama nedense ne milyarder petrol zengini araplar, ne de diğer gökdelen dikmede, son model altın kaplama otomobillerle garajları dolup taşanlar savaş mağduru müslüman kardeşlerini
    kendi ülkelerine istemiyor.

Ulan sizin din kardeşliğinizi yesinler be..
  • benim verdiğim vergi ile niye başkasını beslesinler işid ırakta türkmenleri öldürürken neredeydiniz lan arapseverler

• İstersen Türkiye'yi filistinlilerin üzerine yapıp ülkeyi terk edelim ? A.q Sanki Mülteci Kampıyız Sİtirsin gitsin iğrenç araplar.

Müttefikini Öldüren Arapdan ne hayır gelir ? Doğuramasınlar savaş esnasında banane ? Suddi Arabistana gitsinler yada ÖLSÜNLER BENİM ATALARIM SAVAŞTAN KAÇMADI
  • Hayır!! açmamalıyız..

Evet İsrail`in yaptığı zülüm çok kötü ve yine yapılanlar alçakca ama Suriye ve Mültecilere yapılan yardım ve içeri alma olayını en çok destekleyen biri olarak söyleyebilirim ki

devlet içeri alıp otlak koyun gibi salıyor memlekete.

Ne bir düzen ,ne bir adap, ne bir ayıklama var..

Memleketin her yerin de bir çoğu kendi memleketi değil ya işin şerefsizliğine" kaçıyorlar.

Üstelik bu çürük yumurtalar "yurttan atılması" gerek,üç kuruşluk insanlar hala cirit atıyor,şehirlerimizde.

Evet biz "mazlumun yanında " yer almalıyız ama yer alacağız diye de kendi halkımızı" mazlum" durumuna düşürmemeliyiz...

Bu ne kardeşim Hatay,İskenderun`da ruhsatsız bir sürü işletme yüzünden esnaf isyan etmiş,kepenk kapatmış.

Sağlıksız,ucuz bu tür uygulamalara nasıl göz yumuluyor,hesap başka da biz mi bilmiyoruz?

Dünyanın her yerinde zülüm göreni "kahramanlık" yapıp, içeri alamayız.

Uluslar arası kuruluşlar ve tahsis edilen bölgelerde bakımları ve ihtiyaçları giderilmeli,bizde devlet olarak "maddi,manevi" yardım etmeliyiz.

Ama; Bu işi "siyasi ranta,ve kahramancılığa " dökmeye gerek yok.

O kadar yardım teklifi geldi,Suriye ile ilgili sırf "kahramancılık" için reddedildi.

Evet,imkanım olsa ve gelecek kaygım olmasa "Filistinli çocukları okutabildiğim kadar okuturum."

Ama memleketin % 50 si ortalama aylık 500 dolarla geçiniyor,

Devlet neyine güvenecek de her geleni içeri alacak...

Geçin arkadaşlar, KESİNLİKLE DESTEK VERMİYORUM.

"Onları sevmemekle ya da IRKCILIK ile alakası yok HRİSTİYAN olsa da şartlar el verdikçe desteklerim."

Yalnız hatırlatırım biz dünyanın süper gücü değilirz. Boyumuzdan büyük işlere girmek tehlikeli ve zararı güç kapanacak yaralar açacaktır.

Uluslar arası kuruluşlar ve tahsis edilen bölgelerde bakımları ve ihtiyaçları giderilmeli.

O kadar yardım teklifi geldi,Suriye ile ilgili sırf "kahramancılık" için reddedildi.

Evet,imkanım olsa ve gelecek kaygım olmasa "Filistinli çoöukları okutabildiğim kadar okuturum."

Ama memleketin % 50 si ortalama aylık 500 dolarla geçiniyor,

Devlet neyine güvenecek de her geleni içeri alacak...

Geçin arkadaşlar, KESİNLİKLE DESTEK VERMİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oi Va Voi -- 21 Temmuz 2014; 16:37:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.