Şimdi Ara

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
2
Favori
29.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Movies22

bu arada 2.hesap aynı anda kullanabilirsiniz yasak degil

ben ikinci hesabımıda açtım

R10.net dede tartışılıyor 500mb üzeri yüklenmiyor diye bir dizisin 800 Mblik ripini uploaded.to tek link olarak gördüm ayrıca kendimde ftp den yükledim tek link film

oradaki arkadaşlar büyük ihtimalle browser üzerinden yüklemiştir ftp den yüklesinler görsünler

denedim ftpden gönderdim 700 mblik filmi gitti ama 510 mb olarak link verdi olmuyor yani. ama mail attım hala bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

quote:

bu arada 2.hesap aynı anda kullanabilirsiniz yasak degil

ben ikinci hesabımıda açtım

R10.net dede tartışılıyor 500mb üzeri yüklenmiyor diye bir dizisin 800 Mblik ripini uploaded.to tek link olarak gördüm ayrıca kendimde ftp den yükledim tek link film

oradaki arkadaşlar büyük ihtimalle browser üzerinden yüklemiştir ftp den yüklesinler görsünler

denedim ftpden gönderdim 700 mblik filmi gitti ama 510 mb olarak link verdi olmuyor yani. ama mail attım hala bekliyorum

Alıntıları Göster
    hesabın premium mu peki yoksa free mi

• quote:

free
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

quote:

free

Alıntıları Göster
    Dostum linkin tam yüklenmemiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlobaLww

@boçi

Freelere tabikide ödeme yapılıyor 20€ ya ulaştıgında "Click HERE to let pay out a credit." yazısı linke dönüşüyor ve açılan payout sayfasında paypal adresini yazarak para talep ediyorsun

@sonaslan_1989

rapid-share linklerini forumlardan buluyorum dostum ararsan bulursun

Alıntıları Göster
    Hocam rar lamayı tam 500 mb olarak yapıp sonra ftp ile upload yapsak sorun oluyor mu? Bunu sormamın sebebi fs de max dosya boyutu 1024 mb ama bazen 1000 mb olarak rar ladığım dosyalara büyük diyerek hata veriyor olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Hocam rar lamayı tam 500 mb olarak yapıp sonra ftp ile upload yapsak sorun oluyor mu? Bunu sormamın sebebi fs de max dosya boyutu 1024 mb ama bazen 1000 mb olarak rar ladığım dosyalara büyük diyerek hata veriyor olması.

Alıntıları Göster
    @Foxxly

Freeler yükleyemiyor.Benim hesap premium yükledim

Bir dizi ripperide her hafta 800-900 Mblık tek link uploaded.to linkleri ekliyordu

@soft

ben 252 Mb boyut olması için winrar da 265MB yazıyordum sende 500MB yazarsan 490 Mb olarak falan böler yani sorun olacagını sanmıyorum

• quote:

@Foxxly

Bir dizi ripperide her hafta 800-900 Mblık tek link uploaded.to linkleri ekliyordu

@soft

ben 252 Mb boyut olması için winrar da 265MB yazıyordum sende 500MB yazarsan 490 Mb olarak falan böler yani sorun olacagını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Deneme yapayım, sonucu yazarım.
  • quote:

@Foxxly

@soft

hocam mb yi küçük harflerle yazarsan direkt mb boyutuna böler... 251mb yazıyorum...

Büyük harflerle yazınca bytedan hesaplıo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 25 Şubat 2011; 12:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

quote:

@Foxxly

@soft

hocam mb yi küçük harflerle yazarsan direkt mb boyutuna böler... 251mb yazıyorum...

Yani uploaded a en yüksek boyutlu dosyayı yüklemek için kaç yazarak böleceğiz rarlara? 500 mb mı? 500 MB mı? Ona göre rarlayacağım da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boçi

quote:

@Foxxly

@soft

Yani uploaded a en yüksek boyutlu dosyayı yüklemek için kaç yazarak böleceğiz rarlara? 500 mb mı? 500 MB mı? Ona göre rarlayacağım da

Alıntıları Göster
    boçi yöntemi söylemiş

500mb yaz winrar da veya garanti olsun isiyorsan 499mb yaz

• quote:

boçi yöntemi söylemiş

500mb yaz winrar da veya garanti olsun isiyorsan 499mb yaz

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bu uploading.to nasıl bise anlamadım ne yuklersem yukliyim dosya upload oldugu anda siliniyo ve dosya hatası gıbı bı hata veriyor. Ftp ile upload yapıyorum siz nasıl yapıyosunuz tam olarak yazarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strannqe

Arkadaslar bu uploading.to nasıl bise anlamadım ne yuklersem yukliyim dosya upload oldugu anda siliniyo ve dosya hatası gıbı bı hata veriyor. Ftp ile upload yapıyorum siz nasıl yapıyosunuz tam olarak yazarmısınız.

Alıntıları Göster
    1-uploading.to degil uploaded.to

2- sorunundan hiçbirşey anlamadım nasıl dosyayı yükledigi anda siliyor

filezilla programınını şu şekilde kullan

Sunucu:ftp.uploaded.to Kullanıcı Adı : xxxxx Şifre : xxxxx Port : 21

daha sonra başka hiçbirşey yapman gerekmiyor oda mı olmadı 2.yöntem var

uploaded.to tıkla > sitenin dilini almanca yap > daha sonra "Tool" a tıkla

aşagıda sitenin kendi uploader programı var onu indir onu kullan

ha odamı olmadı browser üzerinden elle yükle

• quote:

isimlere dikkat et

sayı harf kombinasyonu yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

isimlere dikkat et

sayı harf kombinasyonu yap

Alıntıları Göster
    Bu sitede dosya yöneticisi yok sanırım. Linkleri bulmak eziyet olur eğer öyleyse. Üstten adına bak sonra aşağıdan say tek tek. Başka bir yolu var mı? Yeni üye oldum acemilik işte Bir de dosya silme olayı nasıl oluyor?

• quote:

Bu sitede dosya yöneticisi yok sanırım. Linkleri bulmak eziyet olur eğer öyleyse. Üstten adına bak sonra aşağıdan say tek tek. Başka bir yolu var mı? Yeni üye oldum acemilik işte Bir de dosya silme olayı nasıl oluyor?

Alıntıları Göster
    malesef filemanager yok

dosya silme olayıda söyle oluyor

malum hepimiz dosya yüklüyoruz bunun sonucunda harddiskler şişiyor bu nedenle uploaded AG çalışanları bu disklere girip zevk için katliam yapıyorlar

30 gün içinde indirilmeyen dosyalar siliniyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Dün ödeme istedim bakalım ne zaman gelecek
    Open credits: 35.00 Euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

güzel rakam gün de kaç euro geliyor dostum ?

8-10 günde yatar paypal'a
  • quote:

quote:

Ul.tu'da istatistik sistemi olmadığı için tam bilmiyorum.Ama dün 20:38'den ödeme istedim Şimdi 2.45 euro olmuş
  • quote:

quote:

quote:

Ul.tu'da istatistik sistemi olmadığı için tam bilmiyorum.Ama dün 20:38'den ödeme istedim Şimdi 2.45 euro olmuş

Alıntıları Göster
    An itibariyle para geldi.Baya hızlı oldu

• quote:

malesef filemanager yok

dosya silme olayıda söyle oluyor

malum hepimiz dosya yüklüyoruz bunun sonucunda harddiskler şişiyor bu nedenle uploaded AG çalışanları bu disklere girip zevk için katliam yapıyorlar

30 gün içinde indirilmeyen dosyalar siliniyor

Yüklediğimiz dosyayı kendimiz silemiyoruz deme hocam Bir de bunun free kullanıcılar için depolama alanı ne kadardı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.