Şimdi Ara

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
2
Favori
29.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

büyük ihtimalle harddiskler dolmuştur malum harddisk piyasası pahalı biraz yer açalım demiş olabilirler
  • movies dostum filezillayla da denedim flashfxp ile de...Filezilla da bağlantıları kuyruğa aldığımda hata veriyor...flashfxp de de bi partı yüklediğinde 2. parta geçmiyor...Siz ftp prog hangisini önerirsiniz...? Ben bi türlü hatasız ftp upload yapamadım.Nası yapacağım konusunda da yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  • ben filezilla kullanıyordum

sen yükleyecegin dosyaları aktarım kuyruguna ekle 1.part bitince 2.parta otomatik kendisi geçiyor
  • email attım uploaded'a

12 dakikada şak diye cevap geldi

mükemmel ya
  • mail konusunda çok iyiler mutlaka geri dönüş yapıyorlar
  • Arkdaslar bende uye oldum 4 dosya yukledım ama dosyaların download lınkını aldıgımda hatalı gelıyor acılmıyor yanı bunun nedenı nedır bunu nasıl ayarlarız bıde su kullanıcı adımızı degıstırebılıomuyuz
  • dosyaların download linklerini alırken nasıl bir hata veriyor resim çekip koyabilirmisin

Kullanıcı adı degiştirmede şu şekilde oluyor

Show Profile tıkla açılan sayfada "Alias" ın karşısına kullanmak istedigin kullanıcı adını yaz ve "send" e tıkla
  • Movies22 bizi bu siteyle tanıştırdığın için teşekkürler :) Umarım fazla yığılma olmaz da bunlarda sayaçlardan kısmaya gitmez...Keşke fileserve e başlayacağıma buraya başlasaydım zamanında...Şimdi benden sebep premium alanlarda oldu bırakamıom orayı :)

2 alternatif veriyorum...fileserve e yüklüyorum...fileserve den rapide rapidden uploaded a...rapidi vermiyom....uğraştırıo biraz ama değiyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 24 Şubat 2011; 19:40:33 >
  • File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID).

Die hata veriyo yani dosya silinmiş ama ben bu dosyayı yukleyelı daha 3 saat olmadı :D Ftp ile yuklemeye aldım Biraz uyuyup kalkiyim dedim. Kalktım baktım böle daha ne bi sitede paylasım ne bise yaptım bu nasıl iş böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: strannqe

File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID).

Die hata veriyo yani dosya silinmiş ama ben bu dosyayı yukleyelı daha 3 saat olmadı :D Ftp ile yuklemeye aldım Biraz uyuyup kalkiyim dedim. Kalktım baktım böle daha ne bi sitede paylasım ne bise yaptım bu nasıl iş böle

yapar bazen bende de yapıodu...ama film ismi ile upload etmemeye başladım şu an sorun yok gibi..
  • Geçen bende de öle yaptı.Ama rapid olayı güzel...rapidden uploaded.to ya :) güzel fikir :)
  • @boçi

türkiyede baya popülerlerşmeye başladı sitenin .ıçması yakındır

şaka maka hotfileın çöküşünden sonra bazı siteler fileserve-uploaded takılmaya başlamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

@boçi

türkiyede baya popülerlerşmeye başladı sitenin .ıçması yakındır

şaka maka hotfileın çöküşünden sonra bazı siteler fileserve-uploaded takılmaya başlamışlar

inşallah türkiye de popülerleşir ama yabancı warezlerde kullanmazlar...eğer öyle olursa hem risk grubunda olmaz hemde premium alımlarında kazanırız...zaten almaya başlamışlar hotfiledan sonra yalnız idm ile indirmede sorun oluyomuş galiba...
  • free indirmede idm kullanılmıyor dostum

benim hesabım premium uploaded linklerini idm ile son hızda indiriyorum
  • arkadaşlar ftp ile yüklemek için ne kullanıyorsunuz.? Ayar falan yapmamız gerekiyor mu.?Bende filezilla ile yükleme yaparken hata veriyor...
  • @ceyg

nasıl bir hata veriyor caps versen daha iyi yardımcı olurum
  •  Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti

Verdiği hata bu dostm...Bu hatayı filezilla da alıyorum...Böyle hata verdiği halde yüklemeye devam ediyor.O partı yükledikten sonra yüklemiyor...Filezilla da fileserve upload ederken hiçbir sorun vermiyor...flashfxp ile de denedim uploaded.to ya upload etmeyi.Onda da diğer kuyruktaki parta geçmiyor...aynı partı verip duruyor...
    Nedendir anlamadım bu sorunlar...
  • valla hiç bir fikrim yok

istersen filezillayı sil tekrar yükle veya smartftp programıı kullan
  • bu arada 2.hesap aynı anda kullanabilirsiniz yasak degil

ben ikinci hesabımıda açtım

R10.net dede tartışılıyor 500mb üzeri yüklenmiyor diye bir dizisin 800 Mblik ripini uploaded.to tek link olarak gördüm ayrıca kendimde ftp den yükledim tek link film

oradaki arkadaşlar büyük ihtimalle browser üzerinden yüklemiştir ftp den yüklesinler görsünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 24 Şubat 2011; 23:01:22 >
  • hocam bu ftp yi bi ben mi yapamıyorm anlamadm ki...Fileserve de hiç bi problem yok ftp konusunda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.