Şimdi Ara

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
2
Favori
29.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bol kazançlar Gerçektende fileserveden iyi şuana kadar buradan 150€ kazanmışken Fileservede 10$ anca yapabildim

Hiç kullanmadıgım hotfile bile günde 0.25$ atıyor :D
  • Birde şu istatisitik olayını düzenleyip ekleseler siteye bende düşünüyorum fs nin yerine.. Birde ödeme kaç günde geliyor tam olarak. 1 ay falan diyorlar. 1 ay ise hiç bulaşmamda 4 5 gün falansa uyar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 27 Ocak 2011; 23:28:21 >
  • @Arnt

bana ulaşan bilgilere göre bu ay içinde istatistik sayfası eklenecekti bakalım ne zaman eklenecek

ödeme konusuna gelince asla 30 gün sürmez

3-10 gün arasında ödüyorlar

ilk aldıgım 15€ ödememi 3 günde gönderdiler

ikinci ödemem 121€ yu 6 günde gönderdiler
  • arkadaşlar bende bunu deneycem ama remote konusunda ne önerirsinix ben bitshahrwe sonic ve serve var bunlardan olur mu yada başka popüler kabul ettiği hostinng var mı
  • en babaları var sonaslan kardeş

rap-itshare ve mega-upload akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 28 Ocak 2011; 0:13:29 >
  • Silinen dosyaları göremiyoruz galiba dimi? hf gibi uyarı olayı var mı mail geliyormu? Silinen dosyadan nasıl haberimiz olucak movies kardeş? Birde sitede göremedim free kullanıcılar için ne kadarlık alan veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 28 Ocak 2011; 2:03:27 >
  • @ARNT yükleyebildigin kadar yükle disk alanı hakkında benimde bilgim yok - silinen linklerle mail gelmiyor
    zaten benim için gelsede farketmez silinen bir linki asla geri yüklemem

Bu arada mesaj yazmışken belirteyim; birden fazla hesap kullanabilirsiniz aynı netload daki gibi
  • free üyelere ödeme yapılmıyor mu? Ben paypal adresi gireceğim yeri felan göremedim
  • movie megaupload linkini nerden buluyon portaldlarde yok forumlarda çok çok nadir var ayıptır sorması nerden nasıl buluyon ona göre pre alıcam
  • @boçi

Freelere tabikide ödeme yapılıyor 20€ ya ulaştıgında "Click HERE to let pay out a credit." yazısı linke dönüşüyor ve açılan payout sayfasında paypal adresini yazarak para talep ediyorsun

@sonaslan_1989

rapid-share linklerini forumlardan buluyorum dostum ararsan bulursun
  • Burada ne diyor ? Üyelik alımlarında verilen 3 euro sadece bu ülkelerin üyelik alımlarında mı veriliyor ?

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 31 Ocak 2011; 18:01:55 >
  • @ boçi

öyle birşey yok dünyanın hangi ülkesinden premium üyelik alınırsa hesabına 3€ yeni hesap alan kişi hesabını uzatırsa 1€ yatırır

orada anlatılmak istenen artık bu ülkelerden de yapılan downloadları sayıyoruz demek istemişler

bu arada şu istatistik sayfasını dün tekrar sordum bugün gelen cevaba göre şubat 2011 de bu sayfa eklenecekmiş

Gelen mail :
    quote:

Dear Customer,

we'll release our new software version within February 2011 and a detailed statistics overview will
    be one of the included features.

Mit freundlichen Grüßen,
    Yours Sincerely,

uploaded AG
    Customer Care - 2nd Level Support
    Alte Steinhauserstrasse 1
    CH-6330 Cham
  • Tam bugün başlıyodum sonunda ama remote olayı çok kötü...ben yine bitshare filesonic en iyisi ya da remote yöntemini bulabilirsem turbobit...

Ama birkaç dosya yükledim sayımlar iyi gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 5 Şubat 2011; 17:30:42 >
  • Deneme sürüşündeyim şimdilik bakalım nasıl bir site
  • yalnız söylediği rakamları vermiyo galiba...download edilen sayı tamam doğru da karşılık gelen ücret farklı...yine de iyi kazandırıyor...

@Movies22

istatistikler eklenmedi dimi daha ?
  • 2 kez ödeme aldım fena gitmiyor
  • arkadaşlar peki tam olarak nerden nereye remote yapabiliyoruz.?Fileserve ile ya da filesonic ile remote de kullanabiliyor muyuz.?
  • malum hotfile a açılan dava yüzünden hotfile hesabımı sildi. bende onu bıraktım. uploaded.to yu uygun gördüm. siteye üye oldum fakat paypal hesabının nereye ekleneceğini bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • @bozo56 bir önceki sayfada konuşuldu

arkadaşlar halen bir cevap yok...uploaded.to dan premiumu olan bir arkadaş nereye remote yapabilioz söyleyebilir mi ?
  • öncelikle soruları yanıtlamakta biraz geç kaldım

@ceyg Fileserve ve Filesonicten yok tekrar yazıyorum remote yapılan siteler
    Rap-idshare
    Mega-upload
    Depositfiles
    Letitbit
    Shareflare

Netload premium üyeligim olmadıgı için denemedim premiumu olan şu şekilde denerse bize yardımcı olmuş olur

nl=user/pass;http://netload.in/datei/tırıvırı.rar

-----------------------------------------

@bozo56

20€ ya ulaşınca Click HERE to let pay out a credit. şeklinde link oluşuyor o linke tıklayıp paypal adresinizi yazıyorsunu

@boçi

uploaded.to dan netload,x7.to,duckload,sharecx sitesine remote yapılıyor

Tekrar belirteyim satılan premiumlardan 3€ alıyorsunuz uzatmalardanda 1€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 21 Şubat 2011; 16:05:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.