Şimdi Ara

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
2
Favori
29.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayaçları nasıl ödemeler nasıl tercih ediliyormu önemli olanlar bunlar bence .. verdikleri miktar bana göre baya iyi ama güven vermiyor bana nedense . depositfiles denemeyi düşünüyorum fileserve yerine
  • sayaçları genel anlamda iyi neden sana güven vermedi anlayamadım 2006 yılından beri faaliyette dünkü çocuk degil yani

eger depositfiles vermek istiyorsan uploaded.to ya da remote yapabilirsin depositfiles tanda remote alıyor
  • Ben de Fsyi bırakmayı düşünüyorum ama 2 terabayt dosya var.Fsden Uploaded.to ya remote oluyormu?Premium olunca azami dosya boyutu nedir?500 mb sadece freeler için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 1 Ocak 2011; 22:33:55 >
  • @ diabrek

malesef fileserve den remote yok FTP den 500 mb üzeri dosya yüklenebiliyor

Remote aldıgı serverlar

rap-itshare
    mega-upload
    depositfiles
    Mega-gerisini anlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 1 Ocak 2011; 22:57:21 >
  • kaç para olunca ödeme yapıyor.
  • adamlar hala dizaynlarını değiştirmedi hic begenmedim ve tutmadım onca foruma giriyorum adult sitelerde azda olsa var
    onun dışında gormedim
  • bu fileserve den remote yapabileceğim adam gibi kazandıran bir site bulamayacam herhalde...
  • @weldesa

20€ ya ulaştıgında parayı çekebilirsin ödemeyi 3-10 gün arasında yapıyorlar süre degişebiliyor
  • flood gibi olacak ama 19 ocakta talep ettigim miktar dün gece yatmış ss

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti
  • wow süper

iyi günlerde harca dostum
  • teşekkürler ogameci
  • movies ne kadar sürede yaptın
  • Ulas

45 günde falan daha fazla ugraşan çok iyi paralar kazanır
  • Movies, İndirilmeyen dosyaları kaç gün sonra siliyor. sitesinde herhangi bir bilgi bulamadım. şuan free olarak kullanıcam. 1 - 2 ay içerisinde pre yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Movies, İndirilmeyen dosyaları kaç gün sonra siliyor. sitesinde herhangi bir bilgi bulamadım. şuan free olarak kullanıcam. 1 - 2 ay içerisinde pre yaparım.

30 gün içerisinde indirilmezse siliniyor

Bu bilgiler sitesindede yazıyor yanlız sitenin dilini Almanca yapman gerek görebilmen için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 27 Ocak 2011; 14:25:49 >
  • Cevabın için teşekkür ediyorum. yaklaşı 3 ay öncede premium hesabım vardı, remote eklerken istediğin kadar dosya ekleyebiliyordum. ancak şuan free hesapta 1 part, Premium hesapta en fazla 4 parta izin veriyor. remote limitimi koymuşlar yoksa bendemi sorun var.
  • Free yi bilmiyorum öyle bir kısıtlama yapmış olabilirler

Premiumda 4 part sınırı var.upload tamamlandıktan sonra digerlerine geçiyor

tavsiyem rapid-shareden remote yapman her ikisininde sunucuları isviçrede olmasından dolayı çok hızlı oluyor
  • mega-upload tan remote oluyormu pre siz
  • @ Ulas

remote yapacagın hostingin premiumu olması şart

premiumsuz hiçbiyerden hiç bir yere remote yapılamaz
  • Evet ilk izlenimlerimi yazıyorum, remotesi inanılmaz hızlı. Sayımlar Fileserve göre çok daha iyi. 3. Alt olarak veriyorum. Şuanlık memnunum. Movies, Herşey için tekrar teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.