Şimdi Ara

Fikret Orman insanları kandırıyor ! Beşiktaş'ın borcu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen ne desen boş.Ağızından bi' tane mantıklı cümle çıkmıyor ki.Hani muhalefet ol,gelişim için muhalefet şart.Ama biraz mantıklı argümanlar bul.

Biraz yapıcı ol.Papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip,aynı cevapları alıyorsun.Zannediyorum yaşın küçük.Otur,biraz araştır,oku.Olayları anlamaya çalış.
    Sonra yapıyorsan muhalefetini yap ya da olması gerektiği ölçüde yönetime desteğini ver.

The Week That Never Comes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

568 milyon 404 bin 776 Lira bu nedir ? bu azalmış hali mi ??

sevgili kardeşim önce bana açıklar mısın gelir olmadan nasıl borçaları kapatacak.

1) Önce eksik kalmış ödemeler, önceki yönetimden "kaçmış" faturaları kapattık dedi kendileri. Buna karşı olacak bir delilin varsa koy buraya yalan söyledi diyelim bizde. Personle ve futbolcu maaşları yatmıyordu, şu anda yatıyor herhaldeki arada bazı kıl merciler hariç böyle bir haber yok.

2) Fikret Orman'ın amacı bir akış sağlayana kadar bir denge tutturmak. Stadyum bitenede kadarda o borçların 100'e 200'e inmesini beklemeyin. Stadyum ve sportif başarı birlikte gelecek beklentisi var adamın. Bunlar gelmezse o zaman yargılayın.

3) Sonuç olarak Fikret Orman baba parasıyla hazıra konan veya yöneten bir adam değil. Biraz bakın kimmiş neymiş geçmişi nasılmış ona göre gelin burada konu açın.

4) Arkasını sağlama almadan nasıl bir atılım bekliyorsunuz onuda anlamıyorum, çok ayrı bir konu.

5) Burası Türkiye bizim futbol sistemimizle oyuncu satıp klüp düze çıkarılmaz, sadece gereksiz masraf kısarsın. Sınırsız yabancı olur, ordan burdan toplayıp oyuncuları denersin, bunu da sağlam bir alt yapı ve gelişmeye yardımcı tesislerle birleştirirsin. O zaman oyuncu satıp borcu kapatırsın.

6) Şu anda Beşiktaş zarar ediyor mu etmiyor mu cevabını alabilir miyim?

7) Şu adama sportif başarı haricinde yüklenmeyi bırakın artık.

8) Ne işle meşgulsün veya okuyor musun bilmiyorum, ben biraz bu işlerle haşır neşirim, inşaat işlerinde sana altın kuralladan 2 tanesini söyliyim öğrenmiş olursun.
    - Devlet ile zıtlaşırsan donuna kadar alırlar.
    - Devlet'in keyfi gelmezse kendini de yaksan hiçbirşeye onay alamazsın.

Bunu niye söyledim? İnönüyü yıkıp oraya o stadı, öyle bir şehirde, öyle bir durumda, böyle bir siyasi karışıklıkta ve böyle bir ekonomik darboğazda, kabası ağustosta bitebilecek hızda yapmak gerçek anlamda büyük bir başarıdır.

Yıkıcı eleştirmeyi bırakın, gülünç duruma düşüyorsunuz. Yapıcı eleştirin ki bir yere varalım.

bak anlamadın Fikret Orman diyorki borçları bitiriyoruz diyor başkan konuşmalarında bunları söylüyordu ben ona kızıyorum yukarıdada yazdım zaten

• üstüne birde Fenerbahçe taraftarı yani adam böyle bişey yok Feneri övüyor saçma açıklamalar yapıyor

- Fikret Orman her zaman sakin, efendi, barış güvercini dağıtan bir kişilik olmaya çalıştı. Başkasının işine burnunu sokma sebebide o. Bu tip büyük şirket, firma, gruplar ne dersen de ilişkiler çok önemlidir. Aziz Yıldırımla arayı tutmak istiyor olabilir veya geziden sonra süregelen FB - BJK arasındaki samimiyeti düşmanlığa bırakmamak için böyle şeyler demiş olabilir.

Bende tasvip etmiyorum ama profesyonel düşünmek zorunda.

- Tekrar profesyonel düşün. Sen milyon dolarlık şirket sahibisin. Sürekli b atıyoruz, hapı yuttuk, borcu takıp gitmişler diyen bir yöneticiye mi sponsor olursun yoksa "FEDA, en büyük Beşiktaş, Borçları eritiyoruz, Beşiktaş forması şampiyonluğa oynar, kimse Beşiktaş'tan değerli değildir" laflarını eden bir başkana inanıp Beşiktaş'a mı sponsor olursun.

Bugün GS ekonomik krize bile girse adı ve sportif başarılarından dolayı rahatça sponsor bulur bir kere adı var. Beşiktaş'ın adı Demirören sayesinde rezil oldu Orman bunu düzeltiyor.

Ricam şudur ki, biraz daha mantıklı, sakin ve profesyonelce bakın. Bende çoğu yaptığı şeye laf ediyorum ama klübün menfaatleri için gerekli bazı şeylerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

o zaman birkaç madde daha ekleyeyim.

- Fikret Orman her zaman sakin, efendi, barış güvercini dağıtan bir kişilik olmaya çalıştı. Başkasının işine burnunu sokma sebebide o. Bu tip büyük şirket, firma, gruplar ne dersen de ilişkiler çok önemlidir. Aziz Yıldırımla arayı tutmak istiyor olabilir veya geziden sonra süregelen FB - BJK arasındaki samimiyeti düşmanlığa bırakmamak için böyle şeyler demiş olabilir.

Bende tasvip etmiyorum ama profesyonel düşünmek zorunda.

- Tekrar profesyonel düşün. Sen milyon dolarlık şirket sahibisin. Sürekli b atıyoruz, hapı yuttuk, borcu takıp gitmişler diyen bir yöneticiye mi sponsor olursun yoksa "FEDA, en büyük Beşiktaş, Borçları eritiyoruz, Beşiktaş forması şampiyonluğa oynar, kimse Beşiktaş'tan değerli değildir" laflarını eden bir başkana inanıp Beşiktaş'a mı sponsor olursun.

Bugün GS ekonomik krize bile girse adı ve sportif başarılarından dolayı rahatça sponsor bulur bir kere adı var. Beşiktaş'ın adı Demirören sayesinde rezil oldu Orman bunu düzeltiyor.

Ricam şudur ki, biraz daha mantıklı, sakin ve profesyonelce bakın. Bende çoğu yaptığı şeye laf ediyorum ama klübün menfaatleri için gerekli bazı şeylerde.

kardo zaten yıllardır sinan engin,demirören yaptı bir anlami yok yani. Fikret Orman çok hata yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Borcunuzun yanında devede kulak gibi kalabilir ama kalan bütün maçlarınızı ölümüne oynayarak kazanıp 2.olup şl ye direk gitmeniz lazım.Kafadan 20-25 m.e gelecek iyi para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Borcunuzun yanında devede kulak gibi kalabilir ama kalan bütün maçlarınızı ölümüne oynayarak kazanıp 2.olup şl ye direk gitmeniz lazım.Kafadan 20-25 m.e gelecek iyi para

bir diğer noktada bu avantaj varken maçları kaybediyoruz 2.bile olamayacağız

Bak tek dediğin "Fikret Orman hata yapıyor." Yukarıda sana bahsettiklerimin haricinde ve sportif başarı haricinde nedne yapıyor açıklamanı rica edeceğim.

Sportif başarı Fikret Orman'ın yapacaği birşey değil.

Adamın babası 7/24 çalışsın, para versin, dershane, özel hoca, kız-erkek arkadaşla gezmek için para, evde yediği önünde yemediği arkasında, aile olarka birlikte aktivite, canım oğlum canım kızım motivasyonu. Çocuk ders çalışmıyorsa adam ne yapsın?

Biliç ve Önder Özen yapacak onu. Bunuda 1 sene hiç yapamaz, 2 senede bir ihtimal yapar. Ekonomik limit var çünkü. Rakibinin verdiği bonservise sen takım kuruyorsun. Oyuncu bulamadığın için, seneye kontrata sıkışmamak için rakibin artığını belki tutarsa diye alıyorsun.

Bunların haricinde şeylerle gel.

• OnrbK kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bi taraflarına güveniyorlar o zaman bireysel olarak inceletsinler hesapları. Özellik bu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum bik bik konuşmakla olmuyor bu işler. Her konuda ithamlarda iftiralarda bulunuyorsun , madem bu kadar eminsin madem bu kadar güveniyorsun adamsan başvurursun.

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Katılım zamanı: 3 Aralık 2006
  • Serdal Adalı olsaydı BJK'nin o kadar alacağı olurdu !!!!!

borçları eritiyoruz diyor ben ona kızıyorum

Borçların büyük çoğunluğu dolar ile yapılmış. Doların düşük olduğu dönemde 700 milyon civarı borç vardı. Dolar arttı, futbolcuların alacakları ödendi, stad yapılıyor. Bu arada rakiplerimizin o kadar gelirlerine rağmen borçları 1 milyar tl yi geçti. Bence ekonomik anlamda iyi gidiyoruz ama futbol zekası yönümüz eksik. Bunun için önder özene güvenildi ama oda şu ana kadar bekleneni veremedi maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• Bakın biri fena alınmış ağlayacak sinirden, nasıl konuşuyor canlı yayında.Hiçbir bilgisi yok eveleyip geveliyor bağırarak.

Neyse konuya dönelim, bu genç arkadaşlarımızın buradaki sıkıntısını çözecek kişiler bizler değiliz.Bizzat Beşiktaş kulübü çözebilir.Bu sebeple yineliyorum ve son defa yazıyorum adamsanız gider dilekçe verirsiniz.

Söyleyeceklerim bu kadar.

• kulübün gelirleri 2016ya kadar temlikli.

neyse ne desem boş bu taraftar hakediyor aslında rezilliği yazık. siz oturun anadolu takımlarıyla kapışın Gs-Fb seni kaale almasın almadıkları haldede yenemıyorsun zaten

Fikret Orman'ın seneyeki hedefi:Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz

Orijinalden alıntı: AsiKüleyhan

quote:

neyse ne desem boş bu taraftar hakediyor aslında rezilliği yazık. siz oturun anadolu takımlarıyla kapışın Gs-Fb seni kaale almasın almadıkları haldede yenemıyorsun zaten

Fikret Orman'ın seneyeki hedefi:Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz

Yaş 10 heralde

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

• Adaleti kusursuzca sağlayan adminlere şunu da söylemek istiyorum . Bu seviyesiz arkadaş yazdığı mesajdan dolayı halen neden uzaklaştırılmadı ?

• Klubun yeni sponsorluklarinin cogu gelecek sene basliyor ayrica kurdaki degisimleri ve stadin maliyetinide dusunursek borcun bu seviyede olmasi bile iyi haber.Fikret Orman sportif konularda elestirilebilir ama finansal olarak gayet basarili.

Orijinalden alıntı: Runaway 

Demirören'den sonraki ilk divan kurulunda açıklanan borç 581 milyon TL.Geçen divan kurulunda ise borç 470 milyon TL olarak açıklandı.Ardından stad inşaatına aktarılan ciddi miktardaki bütçenin ve kur paritelerinin de etkisiyle borcumuz yükseldi.

Tabi gelir arttırımıyla borcu azaltmak üzerine kurulu yapılmış bir harcamayı borcu arttırma eylemi olarak görmek mümkün müdür?Yukarıda örnekte gördüğümüz üzere hiçbir şey imkansız değil.
    Bazıları yapılan sponsorluk anlaşmalarında taahhüt edilen rakamların hemen teslim edildiğini falan sanıyor sanırım.Sen stad yaparken,ek bir gelir yokken borcun nasıl azalacak?

Bunları düşünmek bu kadar zor değil yaw, gerçekten! Öbür sene sponsorluk anlaşmaları etkinlik kazanacak, rahatlarız o zaman..
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *

• Yaa biraz düşünün sorgulayın da sonra konu açın yargılayın ,suçlayın ,hesap sorun ne yapacaksanız artık o zaman yapın..
    Adam bakıyor owww haber olmuş bakıyor borca x milyon ! Diyor ki sonra vay hani borc yoktu Tabi tabi 2 yılda borç olmayacak üstüne alacaklı olacaktı koca kulüp değil mi ?
    stattan sıfır gelir gelmesi

bunlardan en az 1ini görmeden bu konuyu açtığın için bir daha tartışma yapmam seninle blok.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.