Şimdi Ara

Fikret orman ile bu iş yürümez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdal adalı gibi sözünde duracak bir başkan lazımdı.

küme düşmezsek iyiyiz yine.

• edit yok diye buraya yazıyorum adam geldiği gibi istikrar abidesi egemeni postaladık.
  • fikret orman kimki günde milyonlar götürüyor vizyonsuz çapsız birisi oynsa adalım öylemi.

ah adalım ah o at yarışı kuponunu elinde tutuyorsun ya işte orada gerçek bir lider gerçek bir başkan gibi duruyorsun.. bide dürbünle o atlara bakıyor arap atlarına ganyan basıyorsun işte orada bitiyorum..

dürbününle keşke başkan olsan izlesen mamileri,etoları,kristiyana ronaldoları..

ah fikret ah ADALIM'A vermedi koltuğu sahipsiziz şimdi.

Adalı 30 metre yana kayan stadı maç oynanırken yapabilecek bir kapasitede adam sen ise komple yıkıyorsun..
    emirates'in haberi bile olmadan onlarla anlaşma imzalayan onları imzalamak zorunda bıraktıran ileri görüşlü bir başkansın sen..
    etonun menajeri ile poz verip fikret orman'a göz dağı veren kudretli adalı..

ah ah..
    şimdi 3,4 atın ısatıp ronaldinhoyu alırdı..
    fairplay yasasını yine eskisi gibi de-lip geçer kendi cebinden para koyardı..
    ne olacakki adalım olsun yeter avrupaya gidemezdik..

şampiyon olamaz kadroyu tekrar dağıtırdık ..

BELEŞ BİLETLERİMİZ OLURDU , xAnatikte çalışan süper yazarlarımız erdalllar,orhanlar zengin olurdu basardın parayı iyi haber yaptırırdık..

ah adalım ah..
    nerdesin

• Bi bitmediniz arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

fikret orman kimki günde milyonlar götürüyor vizyonsuz çapsız birisi oynsa adalım öylemi.

ah adalım ah o at yarışı kuponunu elinde tutuyorsun ya işte orada gerçek bir lider gerçek bir başkan gibi duruyorsun.. bide dürbünle o atlara bakıyor arap atlarına ganyan basıyorsun işte orada bitiyorum..

dürbününle keşke başkan olsan izlesen mamileri,etoları,kristiyana ronaldoları..

ah fikret ah ADALIM'A vermedi koltuğu sahipsiziz şimdi.

Adalı 30 metre yana kayan stadı maç oynanırken yapabilecek bir kapasitede adam sen ise komple yıkıyorsun..
    emirates'in haberi bile olmadan onlarla anlaşma imzalayan onları imzalamak zorunda bıraktıran ileri görüşlü bir başkansın sen..
    etonun menajeri ile poz verip fikret orman'a göz dağı veren kudretli adalı..

ah ah..
    şimdi 3,4 atın ısatıp ronaldinhoyu alırdı..
    fairplay yasasını yine eskisi gibi de-lip geçer kendi cebinden para koyardı..
    ne olacakki adalım olsun yeter avrupaya gidemezdik..

şampiyon olamaz kadroyu tekrar dağıtırdık ..

BELEŞ BİLETLERİMİZ OLURDU , xAnatikte çalışan süper yazarlarımız erdalllar,orhanlar zengin olurdu basardın parayı iyi haber yaptırırdık..

ah adalım ah..
    nerdesin

yalnız o kristiyano olacak. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim

• Aynen
  • Bizim taraftardan hiç bir cacık olmayacak bunu anladım bu yaz lanet olsun ulan bi lig başlasın bi görelim hala adalı diyenler var.Yok eneramo ya kombine forma mı alcam diyen var stadı yıkar yavaş derler stad yapar niye parça parça yapmadık derler stadın yıllardır alınamamış yapım iznini alır altından tarihi eser çıktı diye fikret ormana çapsız derler. Senin ezeli rakiplerin fb ve gs gerek store satışlarından gerek kombine sayılarında seni 3 e katlamış (ki bu sadece bu yıl böyle değildi) sen hala fikret ormanla bu iş olmaz adalı diyorsun. Yahu şu adama köstek olacağınıza biraz destek olun gidin maddi imkanlarınız elverdiği ölçüde store da alış veriş yapın istanbulda oturuyorsan kombineni al takımına başkanına sahip çık bir kere de herşeyi başkan dan bekleme herşeyi yönetimden bekleme bu takımı tekrar ayağa kaldıracak olan beşiktaş tarafatarıdır yani Sensin! Ben antalyada oturuyorum kombine alamıyorum şimdi gri formamı aldım ligin ortalarına doğru siyahı alıcam sonlarına doğru da çubukluyu alacağım sezonu nerde bitirirsek bitirelim ben takımıma desteğimi yaparım sonra başkanın ve takımın yaptıklarına bakarım gerekirse arkasına eneramo bile yazdırırım ben futbolcu değil beşiktaş aşığıyım o armanın olduğu herşey heryer kutsaldır.Artık yeter şu kafa yapınızı bi değişitirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İroni mi?
  • Bu adam durmadan fakir edebiyatı yapıyor Beşiktaş bu koskoca Türkiye'nin 3 büyük takımından biri.

Anadolu takımı yönetmedigini farketmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

Bu adam durmadan fakir edebiyatı yapıyor Beşiktaş bu koskoca Türkiye'nin 3 büyük takımından biri.

"Beşiktaş seksi bir kulüp" demesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycthe2112

quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

Bu adam durmadan fakir edebiyatı yapıyor Beşiktaş bu koskoca Türkiye'nin 3 büyük takımından biri.

"Beşiktaş seksi bir kulüp" demesi lazım.

Efendiliği fakir edebiyatı sanıyorlar
  • Buradaki bazı arkadaşlar adalının mı yoksa fikretin mi daha zengin olduğunu nerden biliyorlar yok o milyonları götürüyor yok o altılı kuponu yapıyor hayır yani bi bilginiz varsa bizimle paylaşın ayrıca günde milyonları götüren herkes vizyon sahibi değildir

• Stadı bölüm bölüm yapıcaz , fly emirates'le sponsorluk imzaladık , eto'oyla anlaştık vaatleriyle seçime giren "sözünün eri" adalı'dan mı bahsediyorsun yoksa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Stadı bölüm bölüm yapıcaz , fly emirates'le sponsorluk imzaladık , eto'oyla anlaştık vaatleriyle seçime giren "sözünün eri" adalı'dan mı bahsediyorsun yoksa ?

seçilmesem bile ben hizmetleri beşiktaşa sağlayacam demesini de unutmamak lazım gerçekten sözünün eri bi adam
  • FO bayram kutlama mesajı bana yolladı anneanneme yollamadı terbiyesiz. FO istifa

• Kampa menajer girdi diye FO istifa diyenler, bay sözünün erinin (!) menajerler bize 1-2 oyuncu önerdi sözünü unutuyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Kiedis

serdal adalı gibi sözünde duracak bir başkan lazımdı.

küme düşmezsek iyiyiz yine.

Sen olsana baskan? Kurtar bizi bunlardan. Cildirt bizi demiroren. Fernandesin tansiyonu cikmis FO istifa.

• cisim geldi, fo istifa!
  • Yenerbalci diye geldim degilmis gidiyorum

• Bayram diye belediye çöpleri toplamamış, leş gibi akmış suyu sokağa her yer kokuyor.

F.Orman istifa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.