Şimdi Ara

Fikret Orman, İbrahim Altınsay, Serdal Adalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üç aday konuşuluyor seçim için. Aralarında en düşük ihtimalli olan kişi Serdal Adalı. Şöyle de bir söylenti var: Serdal Adalı İbrahim Altınsay'ın listesinde olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Fikret Orman ile İbrahim Altınsay birlikte mi çalışmalı yoksa bu adaylar seçime mi gitmeli?

Fikret Orman ve İbrahim Altınsay'ın düşünce yapıları çok farklı olduğu için aynı listede olmaları zor gözüküyor. Mesut Urgancılar'ın, İbrahim Altınsay'ın listesinde yer alma ihtimali ve mevcut sistemde yer almayacağı konusunda açıklamalarından sonra Fikret Orman kulüple alakalı neler düşünüyor açıkçası çok merak ediyorum. Çok fazla istifa oldu.

• Fikret Orman'ın karşısına rakip çıkmamalı diye düşünüyorum .Fikret Orman Gayet Başarılı Bir Şekilde Yönetiyor Kulübü.
  • Bu saatten sonra hangi yüzle aday olacaklar? Serdal Adalı veya Altınsay geçen sene neredeydi? FO kulübü toparladı çakallar topladı hemen. Yok öyle yağma, başkan kesinlikle FO olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altınsay Fikret Orman görevi bıraktığında,aday olup başkan olmalı,Fikret Orman hiç kimsenin başkan olmaya cesaret edemediği bir süreçte başkan oldu ve sayısız sorunla mücadele etti,hataları da olmadı değil ama bu seçimde de başkan olmayı hakediyor.
  • Serdar Adalı seçilirse Beşiktaş'ın sonu olur.
  • serdal adali bu kulubun adini sikeye bulastirmistir. bu kulupte yeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

serdal adali bu kulubun adini sikeye bulastirmistir. bu kulupte yeri yok.

Adali'nin şike yaptıgı yokki hocam? Transfer usulsüzlüğü dendi ve ben buna bile inanmıyorum.

Tabi bu başkanlığa desteklediğim anlamına gelmiyor. Fikret Orman tasın altına elini koyan tek kişiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dışarıdan bakan biri olarak geçen sene gerçekten sezon başı çizilen tablo , Y.D bıraktığı enkaz bunları düşününce Fikret Orman gelip başkanlığa aday olması bile alkışlanacak bir olaydı kaldı ki her şeye rağmen başarısız bir sezon değildi en azından yönetim bazından iyi idare edildiğinizi düşünüyorum ve daha büyük krizlerin önünü kapattılar iyide bir kriz yönetimi sağlandı...

Eğer bu Stadı yapıp mali yapıyı da düzeltirlerse BJK için milat olur
  • Fikret Orman'ın önüne engel koyarlarsa çok büyük ayıp ederler.
  • Sene başında nerdeydi bu adaylar? Ben söyleyeyim hepsi çil yavrusu gibi dağılmıştı elini taşın altına koyan sadece Fikret Orman'dı. Her ne kadar bizim stad konusunda takındığı tavrı beğenmesemde yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Bence 1 dönem daha devam edilmeli Fikret Orman'la eğer aday oluyorsa.
  • rakip taraftarlar tarafından da sevilen sayılan, başarılı da bir başkanınız var, kıymetini bilin

Bence de Fikret Orman kalmalı
  • Fikret Orman başkan olarak devam etmeli.Bunu hak ediyor.

Serdar Adalı yüzünden adımız şike olayalrına karıştı.Onu kulüpte görmek istemiyorum.
  • 3'ü birleşse bir de Önder Özen'le Zico gelse combo üstüne combo yapsak nolurdu ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Bu saatten sonra hangi yüzle aday olacaklar? Serdal Adalı veya Altınsay geçen sene neredeydi? FO kulübü toparladı çakallar topladı hemen. Yok öyle yağma, başkan kesinlikle FO olmalı.

ağzına sağlık hocam, ibrahim altınsay övüle övüle bitirilemiyor ama bir anlaşmazlıkta çekip gitti kulüpten beşiktaş böyle kolay bırakılmamalı, öğrenci bile 1-2 ay yemeyip içmeyip 108 lira bir formaya para veriyorsa yok onla anlaşamamış yok öyle böyle diyerek beşiktaş sevdalısı beşiktaşı zarara sokmamalı ateşe atmamalı, beşiktaşı yüzüstü bırakıp gitmemeli.
  • Fikret Orman'dan başkası yalan. 1 dönem daha hak etti başkanlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

3'ü birleşse bir de Önder Özen'le Zico gelse combo üstüne combo yapsak nolurdu ulan

+1903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşın altına koyan Fikret Ormandı, şimdi ne yüzle başkanlığa aday oluyolar acaba merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Tekinoğlu

Taşın altına koyan Fikret Ormandı, şimdi ne yüzle başkanlığa aday oluyolar acaba merak ediyorum

• Serdal Adalı'yı çok çabuk satmışsınız beyler aylarca hapis yattı adam.. ayrıca hatırladığım kadarıyla adam tek aday olsun birleşme olsun falan derken Seba'yı bile alet edip Yalçın Karadeniz'i başkan gibi gösterdiler resmen adamda çekildi..
  • FO'nun karşısında kazanabilecek aday göremiyorum hepsi hezimete uğrayacaktır seçimde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.