Şimdi Ara

Fikret Orman: 'Euroleague çağırsa da gitmeyeceğiz' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
13.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    la git basketle ilgilenen mi var ben şu fener taraftarının haline gülüyorum yoksa konuyla hiç bir işim yok. Basket kupasıymış.

    herkes sizin gibi sığ değil.Yeri gelir futbolla yeri gelir basketle ilgileniriz.Küçük takımlar gibi sadece 1 alana yönelmeyiz :) Büyük takımlar büyük bütçelerle oynar.Siz de ortalıkta dolanarak basket neymiş yaaaaaa diye gezinirsiniz.Neyse çok fazla ağlamayın konuda millet sel yaratmış zaten kendinizi final serisine hazırlayın , asıl ağlamayı o zaman yaparsınız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 666azazel

    Adam ligden de para kazanıyor
    Hem futbolla ,basketi karıştırma

    Realin basketi ne kadar kazanmış onu bul lig+kupa

    Fener ne yapmış 30m bütçe 3 milyon gelir ,türkiye ligi 3 milyon gider 0 tl kazanç diyor........



    birincisi 30 m değil 25 m civarı bütçe.ikincisi yarısı sadece klüpten çıkıyor gerisi sponsor.Ayrıca gelirler sadece kupadan gelen 1 milyon euro değil.Bunun sponsor tanıtımı var,kombinesi var,forması var,yayın gelirleri var.Var da var.

    Bu işler sadece para için yapılmaz.Prestij,reklam,tanıtım için yapılır.Ulan kaç yıllık spor izleyiciyiz hepimiz bize bunları anlattırıyorsunuz?Bilmiyor musunuz siz ya? Bu işler böyle para harcamadan kazanamazsın ne futbolda ne basketbolda.Takımlar sadece ticari amaçlar için mi katılıyor organizasyona?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Haziran 2017; 15:13:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egeboys0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Peekay

    Euroleague finali reytinglerde 3.olmuştu sanırım, dizi ve Survivor'ın arkasında kaldı.
    Daha 80 milyonluk ülkede izleyen kişi sayısı 2-3 milyon, Dünya'da en fazla 30 milyon kişi izlemiştir Euroleague finalini.

    30 milyon kişi de Avrupa ülkelerinden, seyircisi Avrupa dışında yoktur.









    Konuyu kapatalım lütfen.







    Sosyal medya reytingi bu, televizyon ile ilgili konuşuyoruz biz.

    Sosyal medyada parayla 100 bin tweette attirirsin 500 bin tweette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    birincisi bütçe 30 milyon Euro'dur. 12 milyon Euro'su sponsorlar tarafından karşılanmakta, 18 milyon Euro'su ise açıktır.

    geliri olmayan dükkanı kapatırsın herşey parayla olur yada sürekli borçlanırsın
    1860 a bak para yok kritere takılıyorlar.
    http://www.futbolarena.com/1860-munih-amatore-dusuyor-318674h/
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ana-sayfa-sag/60155.aspx

    gelir getirmeyen amatör şubeler kapanmalı .
    ama sizin futbol başarısız olduğu için adam amatör şubeleri destekliyor oraya para aktarıyor.
    hadi şimdi git cebinden futbola para yatır yok öyle dünya hepsi sponsor arıyor

    http://basketdergisi.com/thy-euroleaguede-5-ispanya-takimi.html

    adalet yok o kupada ...




  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Benim icinde eurolige turk spor tarihinim en buyuk kupasi demek tek haneli iq gostergesi. 3 yildir futbolda tek kupa kazanamamanin yan etkileri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Benim icinde eurolige turk spor tarihinim en buyuk kupasi demek tek haneli iq gostergesi. 3 yildir futbolda tek kupa kazanamamanin yan etkileri.

    Türk spor tarihinde Basketbol alanı içinde ki en büyük kupa buna değersiz diyen kişide ciddi anlamda ya zeka geriliği yada aşırı bir kıskançlık vardır başka izahı yok,kaldı ki Türk spor tarihine en çok katkı veren takımlar Galatasaray ve Fenerbahçe'dir.Beşiktaş'ın 3.büyük takım olayı buradan dolaylı gelmekte her ikisi de ne kadar kötü olursa olsun ayağa kalktığı zaman rakiplerine korku verecekler en ölü halleri bile 3-4 olan bu takımların en iyi dönemlerini de gördük hani şu Beşiktaş'ın şerefli 3 muhabbeti vardı hatırlatırım.

    üzülüyorum beyler size normalde çevremde ki Beşiktaş taraftalarını başta babam dahil tebrik ettim.ama bu sitede ki Beşiktaşlılar gerçek hayatların da burada yazdıklarını insanların yüzüne söylemediklerini biliyorum zaten o yüzden bu kadar rahatsınız kaldı ki kendinizi ve takımınızı antipatik yapmaktan başka hiç bir dişe dokunur durumunuz yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: C_Sharper

    Turkiye'nin 2. Aziz'i falan degil. Kufurbaz veya kaba degil, tipki karakter olarak Aziz'e benzeyen Onder, Mahmut, Ilker gibi yoneticileri etrafina toplayip spor kamuoyunda teror estirmiyor, rakip kulup baskanlarina kufur etmiyor, tokatlamiyor, tehdit etmiyor, internet sitesinden hergun ergen cocuklar gibi ona buna satasan aciklamalar yaptirmiyor, "gitmeyecegim koltuga kazik cakacagim, beni sinirlendirmeyin 10 sene daha gitmem" demiyor, aksine gorev suresini kendisi sinirlandiriyor.

    Yeter artik su Aziz denen adama benzetildigi. Polemik yapan herkes Aziz'e benziyorsa, o zaman herkes 2. Aziz'dir. Tamam Fikret Orman'in herseyi mukemmel degil, yarattigi polemiklerin hepsini savunmuyoruz da bu Aziz'e benzetme olayi nedir kardesim?



    quote:

    Orijinalden alıntı: monamours

    Birebir Aziz oluyor demedim ama kafasına göre "Takımı şuraya göndermem vs." gibi bireysel söylemelerinden ötürü benzemeye başladı.



    2. Aziz olacak demissin. Adam orada Efes'in yaptiginin yanlis oldugunu ve hic bir yaptirim uygulanmadigina dikkat cekiyor. Ben bir BJK taraftari olarak Euroleague kupasini kazandigi icin FB'yi tebrik ederim ve Fikret Orman'in o konu hakkinda soylediklerinin coguna katilmiyorum da, Fikret Orman 2. Aziz falan degil yani. Bunu en iyi senin gibi FB taraftarlarinin bilmesi gerekir. Aziz'in problemi yaptigi polemikler degil, obur iletimde nasil bir kisiligi oldugunu yazdim zaten.

    Aziz gibi terbiyesiz ve seviyesiz bir insanla kiyaslamak hakaret demek. O adamin hala FB gibi buyuk bir camianin basinda bulunmasi FB'nin ayibidir. Ayibiniza ortak aramayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 9 Haziran 2017; 16:42:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: monamours

    Kenan Sipahi Tofaş, Sertaç Şanlı Galatasaray, Erkan Veyseloğlu Fenerbahçe'de profesyonel basketbolcu olmuştur. Beşiktaş bu oyuncuları mı yetiştiriyor? Beşiktaş madem bu işi basketbolcu yetiştirmek için yapıyor, 2000 yılından bu yana altyapıdan yetiştirdiği bir tane Türk basketbolcu söyler misin? Bütün derdiniz Fenerbahçe olmuş, sanki BJK nin basket takımını bu 3 oyuncu sırtlıyor.

    Madem amatör branşlarda tek hedef sporcu yetiştirmek neden yabancı oynatıyorsun? Neden şampiyon olmak için uğraşıyorsun? İkinci lige de düşsen gençlerle oyna ki amacını gerçekleştir.

    Sponsorla organizasyonun kalibresini ölçmek ne kadar yanlışsa sponsorla takımın kalibresini belirlemek de o derece yanlış. Yani senin hatalı kıyas yaptığını söylüyorum.

    Parayı basanın kazandığı organizasyon derken NBA(GSW) de farklı bir senaryo yok açıkçası. Keza Şampiyonlar Liginde(Real Madrid) de...

    Ben bir sporsever olarak hangi branş olursa olsun ülkemize kupa kazandıran bütün takımlarımızı takip ve takdir ediyorum.

    Sözün özünde futbolla basketbolu kıyaslayıp elma ile armutu karıştırmışınız.

    Beşiktaş'ı şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum, büyük başarı. Lakin bu başarıyı başta başkanınız olmak üzere neden Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğuyla kıyasladığınızı anlayamıyorum.

    Ha bu arada Euroleague başkanı Bertomeu açıklama yapmış; Yalvarıyoruz Beşiktaş Basketbol gelsin, biz zararlarını karşılayacağız :)

    Konuyu uzatmaya gerek yok. Dedigim gibi
    NBA'de Salary Cap diye bir sey vardir. Bakmani öneririm. Basketboldan anlamadigin bir gercek.
    Sampiyonlar Liginde ise FFP vardir. Öyle basip parayi oyuncu alamazsin. Futbolda alamadigin gibi.Real Madrid bu günlere Fenerbahce gibi 5 senede gelmedi. Fenerbahce Basketbol takimi Ülker'le birlestikten sonra basarilar kazandi. O dönemleri bilmeyebilirsin. Onu da internetten bak derim.

    Ayrica oyuncu yetistirmek sadece altyapi ile olmuyor. Sen yetistirdigin oyuncuyu oynatmadiktan sonra bir anlami yok. Melih Mahmutoglu'nun kupa kaldirmaktan baska bir hareketi olmadigi gibi.

    Basketbol A Milli Takim aciklaninca Fenerbahce'den kimler gelecek merak ediyorum.?




  • Kupayı kazanınca 1 milyon kazanıyorsun ama başka geliri yok mu bu işin?

    Taraftar salonu dolduruyor bi kere al sana ekstra gelir

    BJK bence de gitmesin rezil olup dönerler
  • Sizi neden Euroleague'e çağırsınlar ki? Düşündünüz mi hiç?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    He tamam yavrum sen git basketbolunu izle, büyük takımmmış. Aziz başkana da helal olsun güzel kekliyor taraftarı böyle giderse kulübün başından hiç gitmez, başkanlığı uğruna bütün parayı baskete yatırıp kupa aldık diyue taraftarı kekliyor, büyük takım başkanları bi tarafıyla gülüyor bunların haberi yok.
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    Evet evet ben çok cahilim

    Bu söylediklerinin hiçbirini bilmiyorum ben

    Bilgilendirmen için teşekkürler.



    Cahile laf anlatmakla vakit kaybetmeye gerek yok. Hayatında basket maçı izlemeyen insanlardan ders alacak halim de yok. Fikret Başkaniniz gibi herkes sapmiyonlugu hakemlerle kazanıyor sanıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 666azazel

    Gsliye karşıda aynı şeyi söylüyorsundur umarım..

    Gsliler sizin gibi b.k atma derdinde degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coobain kullanıcısına yanıt
    Gs uefa kazandığında siz ne derdindeydiniz...başkanın bile tesadüfü başarı dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 666azazel

    Gs uefa kazandığında siz ne derdindeydiniz...başkanın bile tesadüfü başarı dedi.

    Beni ilgilendirmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Onların liglerinin ne kadar getirdiğini, taraftarlarının ne kadar kazandırdığını bilmiyoruz. Çoğunun sponsorları deli gibi para yağdırıyor. Cska nın ki para bile aklıyor. Bunlar turnuva harici kulüplere özel durumlar. Biz kendimize bunları kıyas alamayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monamours

    Evet evet ben çok cahilim

    Bu söylediklerinin hiçbirini bilmiyorum ben

    Bilgilendirmen için teşekkürler.



    Cahile laf anlatmakla vakit kaybetmeye gerek yok. Hayatında basket maçı izlemeyen insanlardan ders alacak halim de yok. Fikret Başkaniniz gibi herkes sapmiyonlugu hakemlerle kazanıyor sanıyorsunuz.

    bilmemek degil ögrenmemek ayip..

    ayrica sinirden kudurup simdi de sampiyonlugu hakemlere mi bagladin? :)

    ya acinacak durumdasiniz... aksam aksam güldürdün..




  • Aziz yıldırım basketbol şubesinin zarar ettiğini açıkladı mı?

    Açıkladı.

    O zaman Fikret Orman haklıdır.

    Futbol şubeleri kar edebilir bak Beşiktaş Futbol A.Ş. kar etti ama Basketbol şubeleri kar edemiyor. Çünkü sponsor bütçeleri çok küçük, organizasyon ödülleri de çok küçük ama oyuncu masrafları yüksek.

    NBA gibi bir gerçek varken Avrupa basketbolu seyredilmiyor maalesef. Kimse Şampiyonlar Ligi varken, Avrupa ligi maçlarına bakmıyorsa Euroleague için de bu geçerli...

    Burada fenerliler görüyorum ego tatmini yapıyor çünkü Futbol şubelerini yönetemeyen bir başkan var. Futbol basketbol gibi değil parayı basıp şampiyonluğa oynayamıyorsun. UEFA bir geliyor pir geliyor sonra.
    Buradan fenerli arkadaşlara sesleniyorum, azize taviz vermeyin azize taviz verirseniz Futbol şubeniz iflasa gidecek yapmayın etmeyin...




  • Hayatımda basketbol kadar saçma sapan bir spor daha görmedim. Bu saçma sporu izleyenlere de iyi gözle bakmıyorum. Devlet başkanı olsam, basketbolu yasaklar, oynayanlara da hapis cezası verirdim.



    NOT: Ciddiyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuvaletSifonu

    Aziz yıldırım basketbol şubesinin zarar ettiğini açıkladı mı?

    Açıkladı.

    O zaman Fikret Orman haklıdır.

    Futbol şubeleri kar edebilir bak Beşiktaş Futbol A.Ş. kar etti ama Basketbol şubeleri kar edemiyor. Çünkü sponsor bütçeleri çok küçük, organizasyon ödülleri de çok küçük ama oyuncu masrafları yüksek.

    NBA gibi bir gerçek varken Avrupa basketbolu seyredilmiyor maalesef. Kimse Şampiyonlar Ligi varken, Avrupa ligi maçlarına bakmıyorsa Euroleague için de bu geçerli...

    Burada fenerliler görüyorum ego tatmini yapıyor çünkü Futbol şubelerini yönetemeyen bir başkan var. Futbol basketbol gibi değil parayı basıp şampiyonluğa oynayamıyorsun. UEFA bir geliyor pir geliyor sonra.
    Buradan fenerli arkadaşlara sesleniyorum, azize taviz vermeyin azize taviz verirseniz Futbol şubeniz iflasa gidecek yapmayın etmeyin...



    "Kimse Şampiyonlar Ligi varken, Avrupa ligi maçlarına bakmıyorsa Euroleague için de bu geçerli."


    ne alaka aga ikisi de izleniyor?

    ayrıca bjk'nin hiç borçlarından haberin yok gibi.Toplam 1.5 milyar tl'den fazla borcu olan takım olarak başka takımlara iflas ederseniz yapmayın etmeyin demeniz abes kaçıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Haziran 2017; 14:56:25 >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.