Şimdi Ara

Fikret Orman'dan açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Tromsö ile karşı karşıya geleceği maç öncesinde Norveç'te Ntvspor'un sorularını yanıtladı. Başkan Fikret Orman şunları söyledi;

    'BEŞİKTAŞ KAYYUMA KALACAK DENİYORDU'

    Genel olarak havamız iyi, önemli bir anlaşmaya imza attık. Trabzon galibiyeti peşinden geldi. Norveç'e kazanmaya geldik. Herhangi bir eksiğimiz yok. Vodafone ile 5 senelik forma reklamı ve stadın isim hakkı konusunda anlaşmaya vardık. Bu seneden başlıyor inşaat esnasında.. Toplam 145 Milyon Euro'luk bir imza. Bir sene önce takım kayyuma kalacak mı derken böyle bir anlaşma imzaladık. Bu Beşiktaş'ın büyüklüğünü gösteriyor. Olimpiyat Stadı'nda ambians ve kış problemi var. Bir an önce stadı bitirmek istiyoruz.

    EN BÜYÜK YARDIM ÖNDER ÖZEN'DEN

    Başkan Fikret Orman, kendisine yöneltilen Bilic'in performansı ile ilgili şunları söyledi;

    'İyi bir hocamız var çok sempatik. Kültür itibariyle Hırvatların Osmanlı'dan beri iyi ilişkileri var. Hocamıza en büyük desteği Önder Özen veriyor. Her şey planlandığı gibi gidiyor.'

    ŞANSIMIZ %50

    Siyah beyazlı camianın lideri, CAS sürecinde bulunan Beşiktaş ile ilgili şu detayların üzerinde durdu;

    Karar ile ilgili bir bilgi sahibi değiliz. Savunmamızı yaptık. Umutluyuz ama karar hakkında iddalı konuşmak istemiyorum. Şansımız %50. Artık önümüzün açılmasını bekliyoruz.

    GELECEK SEZONUN TRANSFERİNE BAŞLADIK

    Başkan Fikret Orman, son olarak transferler ve Fernandes'in durumuna değinirken 2014-2015 sezonu için de transfer girişimlerine başladıklarını söyledi. Orman konuşmasını şu sözlerle tamamladı;

    Sol bek pozisyonunda bir takviye yapabilir. Önümüzdeki sezon için de çalışmalara başladık. Kontratları bu seneden yapıp takıma sezon sonunda katılacak isimler olacak. Fernandes'in sözleşmesi devam ediyor. Kendisiyle görüştüm. Burada olmaktan mutlu. Biz de onu seviyoruz. Fernandes'in uzun süreli, bir kontrat yapacağını inanıyorum. Şu an için bir sıkıntı görmüyorum.







  • Açıkçası fernandes konusunda endişeliyim.4 Eylül'e kadar ya sözleşme yenilenmeli ya da satılmalı inşallah bir an önce sözleşme yenileriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız sözü vermişti? yıldız hastası bir adam değilim hatta veteran yatmaya gelen yıldızlara karşıyım ama bir söz verdin hemde durduk yere bunu gerçekleştirmessen seninde diğerlerinden farkın kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.