Şimdi Ara

Fıkra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    >
    > Genç kız günah çıkartmak için kiliseye gitmiş:
    >
    > - Bekaretimi kaybettim muhterem peder.
    >
    > Peder, 'Tüh' demiş:
    >
    > - Bir daha yerine konulamayacak hazineyi kaybetmişsin.
    >
    > Genç kız biraz kırıtarak 'iyi ama ben ne yapabilirim peder' demiş:
    >
    > - Anahtarı herkeste olan bir hazine ne kadar korunabilir ki?!.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

Anahtar çok!
    >
    > Genç kız günah çıkartmak için kiliseye gitmiş:
    >
    > - Bekaretimi kaybettim muhterem peder.
    >
    > Peder, 'Tüh' demiş:
    >
    > - Bir daha yerine konulamayacak hazineyi kaybetmişsin.
    >
    > Genç kız biraz kırıtarak 'iyi ama ben ne yapabilirim peder' demiş:
    >
    > - Anahtarı herkeste olan bir hazine ne kadar korunabilir ki?!.

• gazeteden felan mı okudun bu fıkra cok eskı ama orjınal bı fıkra hatırlattıgın ıcın sagol
  • hıaa cok komik
  • Benim pederde eskiden çapkınmış.Len benim peder olmasın bu.Bi soriyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosis ( komik fıkra )
    10 yıl önce açıldı
    fıkra
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok sevdigm fıkralardan biridir.
    adamın biri gunah cıkarmaya gelir. peder bey karımın en yakın arkadasıyla oturuyorduk sonra ne oldu anlamadım yagmur yagdı simsek caktı bi uynadım yanıma meger beraber olmusuz. peder demiş tanrı herseyi affeder. adam demis peder bey ben cok kotu bi adamın baldızımla oturuyorduk sonra ne oldu anlamadım birden yagmur yagdı simsek caktı. bi uyandım yanımda cırılcıplak yatıyor. meger .... peder demiş gene uzulme evladım pişman olduysan tanrı her seyi affeder. adam tekrar peder bey en yakın arkadasımın karısıyla oturup konusuyorduk derken yagmur yagdı simsek caktı bi baktım onunla da... peder : uzulme evladım pişman olduysan tanrı herseyi affeder bu arada hava bozmaya basladdı yagmur baslmadan git istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngn

cok sevdigm fıkralardan biridir.
    adamın biri gunah cıkarmaya gelir. peder bey karımın en yakın arkadasıyla oturuyorduk sonra ne oldu anlamadım yagmur yagdı simsek caktı bi uynadım yanıma meger beraber olmusuz. peder demiş tanrı herseyi affeder. adam demis peder bey ben cok kotu bi adamın baldızımla oturuyorduk sonra ne oldu anlamadım birden yagmur yagdı simsek caktı. bi uyandım yanımda cırılcıplak yatıyor. meger .... peder demiş gene uzulme evladım pişman olduysan tanrı her seyi affeder. adam tekrar peder bey en yakın arkadasımın karısıyla oturup konusuyorduk derken yagmur yagdı simsek caktı bi baktım onunla da... peder : uzulme evladım pişman olduysan tanrı herseyi affeder bu arada hava bozmaya basladdı yagmur baslmadan git istersen

zupa

• quote:

tek kelimeyle süperdi

• quote:

• hava kotu kolla **** hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa

hava kotu kolla **** hesabı

hakkaten güzel fıkralar....

• peder anladı sakata geliceğini tabi
  • yani dogal olarak
    bi tane daha vardı biraz bel altı ama 16- okumasın diyelim bare :)
    bir memlekette uc kere ustuste camiiye gelmeyeni asıyorlarmıs ama asmadan once adamın son uc dilegini yerine getiriyorlarmıs ne olrsa olsun. (serbest kalmak haric tabi) bi gun padisahın huzuruna bir adam getirmişler:
    - padişahım bu adam uc kere ust uste camiye gelmemiş goren d olmamıs.
    padişah hemen meclsi cagırtmıs adamı mahkemye cıkarmıslar:
    - uc defa ust usta camiye gelmemişsin seni goren de olmamıs dogrumu bu
    adam boynunu bukerek:
    -dogrudur efendim
    meclis:
    -cezanı biliyorsun değilmi?
    -evet.
    - o zaman olmeden once isteklerini soyle
    adam :
    -efendim vezirin hanımıyla beraber olmak istiyorum.
    vezir atlamıs tabi serde erkeklik var.ama padisah durdurmus son arzusu yapmalıyız diye. adam işi bitirdikten sonra tekrar getirmişler.
    simdi de sultanla yatmak istiyyorum demiş. bu sefer de padişah kızmız olmaz oyle sey ben padisahım yapamazsın diye ama bu seferde meclis durdurmus padisahı. o da mecburen kabul etmiş. adamın işi bitince demişler:
    -hadi son dileğin nedir.
    adam soyle uzun uzun bie vezire bir padisaha bakmıs.
    vezir:
    -- seyy padisahım ben sanki bu adamı bi yerlerden hatırlar gibiyim. gormustum bir iki gun once gormus olabilirim camide.
    padişah:
    -- s.ktr lan ordan adam yanımda saf tutuyordu.

• quote:

yani dogal olarak
    bi tane daha vardı biraz bel altı ama 16- okumasın diyelim bare :)
    bir memlekette uc kere ustuste camiiye gelmeyeni asıyorlarmıs ama asmadan once adamın son uc dilegini yerine getiriyorlarmıs ne olrsa olsun. (serbest kalmak haric tabi) bi gun padisahın huzuruna bir adam getirmişler:
    - padişahım bu adam uc kere ust uste camiye gelmemiş goren d olmamıs.
    padişah hemen meclsi cagırtmıs adamı mahkemye cıkarmıslar:
    - uc defa ust usta camiye gelmemişsin seni goren de olmamıs dogrumu bu
    adam boynunu bukerek:
    -dogrudur efendim
    meclis:
    -cezanı biliyorsun değilmi?
    -evet.
    - o zaman olmeden once isteklerini soyle
    adam :
    -efendim vezirin hanımıyla beraber olmak istiyorum.
    vezir atlamıs tabi serde erkeklik var.ama padisah durdurmus son arzusu yapmalıyız diye. adam işi bitirdikten sonra tekrar getirmişler.
    simdi de sultanla yatmak istiyyorum demiş. bu sefer de padişah kızmız olmaz oyle sey ben padisahım yapamazsın diye ama bu seferde meclis durdurmus padisahı. o da mecburen kabul etmiş. adamın işi bitince demişler:
    -hadi son dileğin nedir.
    adam soyle uzun uzun bie vezire bir padisaha bakmıs.
    vezir:
    -- seyy padisahım ben sanki bu adamı bi yerlerden hatırlar gibiyim. gormustum bir iki gun once gormus olabilirim camide.
    padişah:
    -- s.ktr lan ordan adam yanımda saf tutuyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.