Herkese iyi akşamlar.Bu aralar mp3 player almak üzereydim.SAMSUNG YP-K3 aldım ancak sorunlu çıkınca geri iade ettim.Halbuki çok güzeldi.Sıfır bulamadılar.
Şimdi iRiver,sony,archos gibi markalara bakmaya başladım.En fazla 130-140 lira verebilirim.Netten alacağım güvenilir olması yeterli.(Gittigidiyor hariç) Ekranı biraz büyük, en azından listede istediğim gibi gezmek istiyorum.
Aklımdakiler
1-iRiver T6 4GB
2-iRiver E30 2GB MP3/MP4
3-ARCHOS 1.5 vision
4-Sony b serisi
Sizinde bu bütçeyle alabileceğim başka tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim?
-Kaliteli ve uzun kullanmak istiyorum.Birde T6 ve E30 arasında 10-15 lira fark var.E30 da video ne kadar iyi izlenebilir?
Kullanan ve fikri olanları bekliyorum.Teşekkürler.
eğer 2 gb bellek yeter dersen e30 al derim. archosla iriver'ı kıyaslama. archos ortalama bir cihaz. iriver üst kalite. sony b serisi kullanmadım.
Öncelikle fikrin için teşekkürler.2GB bellekte yeter aslında öyle 400-500 parça yükleyip hangi biri dinlenebilir ki?
-T6 nın videolarını inceledim arayüzü biraz basite kaçmış gibi E30 un daha al benisi var.
-iRiver E30 öncelikli o zaman ama başka alternatifi olan var mı? Garanti,teknik servis vb. sıkıntı çeker miyim?
-E30 kullananlar yada şu daha iyi diyen kullanıcılar yorum bekliyorum teşekkür ederim.2 gün içerisinde alacağım.
Üstteki mesajıma yorumu olan kullanıcılar yok mu? Özellikle iRiver kullanıcıları nasıl memnunlar mı? Model farketmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme