Şimdi Ara

FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ! - YENİ YOUTUBE KANALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir aklımda olan bilim, teknoloji, felsefe, psikoloji ve eğitim temalı Youtube kanalımı hayata geçirmiş durumdayım.

Hazırladığım videolarda metinleri tamamen kendim yazıyorum. Konular için uzun süre araştırma yapıyor, kaynak buluyor, kaynakları karşılaştırıyor ve sonunda tüm bulguları basitleştirilmiş şekilde metne döküyorum ve stock videolarla destekleyerek hazırlıyorum.

Ses kaydı için Behringer B1 ve Behringer U-Phoria interface kullanıyorum.

Ses için Adobe Audition, Video Editing için Premiere Pro kullanıyorum.

Kanala bir göz atıp fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Nereden başlayacağını bilmeyen arkadaşlara da elimden geldiğince yardımcı olurum.

Şimdiden çok teşekkürler.

Kanal: Bebar Bilim

Örnek video: ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK

FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ! - YENİ YOUTUBE KANALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaliskan -- 11 Ekim 2018; 14:20:31 >

• kanal adı bebar science pek dikkat çekmiyor hocam büyük harfle vs yazabilirsiniz belki. birde stock footage yerine efe aydalın mini podcastlerindeki gibi arkaya ilgi çekici bir foto önüne ekolayzır koysanız daha iyi olur sanki stock footage dikkat dağıtıyor.
  • güzel nokta. stock footage ile bir yere kadar zaten bunu biliyorum. o konuda neler yapabileceğimi düşünüyordum. bahsettiğin de hem minimalist hem de çarpıcı bir çözüm olabilir. alternatifler arasında dursun. teşekkürler :)
  • Başka fikri olan? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.