Şimdi Ara

Fikirleriniz çok önemli ( Sevgilimin eski sevgilisiyle konuşması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Arkadaşlar şimdi kısaca durumu açıklarsam, bir sevgilim var 4 aydır çıkmaktayız. İyi anlaşıyoruz ve mutluyuz. Fakat dün hiç istemediğim bir olay gerçekleşmiş, sevgilime eski erkek arkadaşı mesaj atmış. Sevgilim bana bunu söyledi kendiliğinden fakat söylemesinin arkasında anladığım kadarıyla benim bunu bir yerden öğrenebileceğimin korkusu vardı.( eski erkek arkadaşı bana bak sevgilinle konuştum diye mesaj yazabilir korkusu)

    Her neyse yinede kendi anlattı olayı. Bende biraz korkuttum işte konuşmaları gördüm "whatsdog" kurup baktım gibisinden.

    Konuşma kabataslak şöyle

    1) Beni mahfettin demiş arkadaşı. İşte sevgilinle düğüne gitmişsiniz falan diye yazmış anlatmış.Ben seni önceden aldatmadım falan diye savunma yapmış.

    Bildiğimiz bu mevzuyu tartışmışlar. Ben sana bir kötülük yapmadım demiş benimki, o da demiş işte şöyle şöyle yaptın falan filan beni suçladın da bilmemne. Ama benim kız arkadaşım adam olup da konuşmayı keseceği yerde niye ayrıldıkları mevzusunda haklı çıkmaya çalışmış birde.

    2) Çocuk onu seviyo musun demiş. Benimki de birşeyler gevelemiş. Direkt seviyorum bile diyememiş. Sonra bir daha sormuş, demişki sen çıkarların için seviyosun onu demiş( çıkar mevzusuna geleceğim.) Sevgilim de işte ne için seversem severim, artık mantıklı düşünüyorum ve mutluyum falan demiş.( buraya dikkat çekerim burdaki sevgilim olacak insanın cevabına.)

    3) Çocuk 3. soruşunda da "beni sevdiği için seviyorum." demiş.

    Şimdi ben bunları duyunca az daha ayrılacaktım.Benim aklımdaki temel sorunlar ve kahrolduğum noktalar:

    1) Sen bu adamla niye neden ayrıldık muhabbeti yapıyorsun? Bir önemi mi var? Yani onun suçsuz olduğu anlaşılsa geri mi döneceksin be ?
    2)Beni sevdiğini, bana sadakatli olduğunu neden söyleyemiyorsun bu adama? Pat diye seviyorum ve mutluyuz demek neden zor? Acaba içinde hala etkisi mi var, hala etkileniyor, kapıyı kapatmak istemiyor musun ?
    3) Çıkar mevzusu burada giriyor. Sevgilim bana birkaç kere söyledi ben seninle aynı değilim dedi. Senin ailen farklı, okuduğun yer farklı vs. bende ona bunların hiç önemli olmadığını söyledim. Ben oldukça iyi bir yerde okuyorum, ailemin maddi durumu iyi, oturduğum ilde audi a3 le dolaşıyordum falan. Şimdi onun çıkar olarak bahsettiği bu durumlar sanırım bunlar. Sevgilim de işin kötüsü bunları yalanlayamamış bile. Halbuki ben aramızdaki bu tür maddiyat farklarını hiç önemsemiyordum. Fakat sevgilisi ona sen bu tür şeylerden dolayı çocuğa bakıyorsun dediğinde cevabını bile verememiş işte.

    Kendisi güzel bir kız ve önceden 2-3 sevgilisi olmuş. Benimse ciddi bir sevgilim olmadı bile.

    Lütfen cevap yazın, normal birşey mi acaba onun bu dedikleri, herkesin eski sevgilisine söyleyebileceği şeyler mi sizce ?

    Ben onu hiç karşılık beklemeden, böyle şeyleri önemsemeden sevgilim yaptım. Seviyorum. Aynı zamanda cinsel bir hayatımız da var.

    Edit: beni aldatmadığından eminim. Hatta bu çocuğa geri dönme gibi bir fikrinin olmadığından da eminim. Fakat sorun, onun beni böyle o çocuğu sevdiği gibi sevmemesini hissetmiş olmam. Yani sanki filmlerde olur ya, böyle iki aşık olur fakat çocuk serseri olur biraz, sonra kız mülayim bir erkekle çıkmaya başlar sever ama aklı aslında eski sevgilisndedir. Karşılaşırlar falan sonra tekrar beraber olurlar. İşte aynen böyle bir durum var gibi gelmeye başladı. Bende asla böyle bir şeye izin verememem bu olayı düşünmesi bile beni çıldırtıyor.

    Edit2: Kız arkadaşıma bazı konularda haksızlık etmek istememem. Yani gerçekten beni sevdiğini biliyorum. hasta olunca bana bakar, çağırdığımda uzaktan gelir. Hesap kitap işlerinde ben %60 ödüyorsam oda %40 öder. Öyle çevrede olan para yiyici erkeklerle gezen kızlardan asla değil. Pek fazla erkek arkadaşı bile yok normal. Gerçekten iyi bir insan buna emin olabilirsiniz. Ama buradaki sorun, benim böyle mütevazı,ezik, iyi insan olarak görülüp o eski sevgilisinin böyle daha etkileyici,katı,kızlarla gezen biri olarak görülmesi. Yani eski sevgilisini alfa erkek olarak görüyor gibi bir durum oluşmuş. sıkıntı temelde burada aslında. Yoksa beni aldatacak veya kötülük yapacak birisi gerçekten değil.Beni çok kıskanır, sürekli arar, mesaj yazmadığımda delirir. Ders çalışacağım zaman bekler. Dışarı çıkmaz gece hayatı vs yoktur. Benim için bazı zorluklara bile katlandı. Fakat o eski sevgilisini çekici bulmasına dayanamıyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Kargan -- 31 Ekim 2015; 19:31:22 >







  • Bu ne arkadaş midem bulandı

    Ayrıl rahatla kardeşim.

    Edit: Biraz daha açayım. Anladığım kadarıyla seni sevmiyor, arabanı, paranı seviyor. Senden daha iyi arabası olanı, daha çok parası olanı bulursa ona gider bu tür insanlar.

    DH'liler inanmıyor olabilir ama ruhunu satmamış çok kız var. Öyle birini bulmaya çalış. Arabanla gezme, paranı belli etme, paspal giyin. Eninde sonunda seni sen olduğun için seven birini bulursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 31 Ekim 2015; 19:05:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyan olmaz bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu mutluyuz u yazmayın bi sefer de herkes mutlu ama konu açıyor dh'de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum hocam, sana kabataslak kızın aklından geçenleri diyeyim; kız mantıklı düşünüyorum derken o da beni seviyor derken, senin nasıl olsa maddi durumun iyi kızı da seviyorsun e bulmuşum böylesini kaçırmayayım kafasında.

    eski sevgilisine seni sevdiğini bile söyleyemiyorsa vakit harcamaya değmez, ha tabi yanındaki kızı sen daha iyi anlarsın süzersin vs ama bu yazılardan anlaşılan bu.
    Allah gönlünüze gçre versin hocam, hayat sizin bir insana bağlı yaşamayın ölçüp biçin ona göre karar verin.
  • uzun ilişkiden sonra kullanılan süreli sevgililerden birisin anladığım kadarıyla, kız seni terk etmeden sen ayrıl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

    Okuyan olmaz bunu

    MFci koca yürekli adam sen nerelerdesin ya?

    Kızdan ayrıl mozarella o.Zaten günümüzde kızların alayı öyle ama tumblr veletleriyle tartışmak istemiyorum şimdi bu konuyu açarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben olsam yüzyüzeyken sakin bi yere oturur bunları ciddi ciddi ona söylerdim kelimesi kelimesine.
    Seviyorum mutluyuz kalanı seni ilgilendirmez diyemedin mi yoksa bunları diyebilecek seviyede değil miyiz gibisinden aklımdaki bütün soru işaretlerini dökerdim ortaya.
    Emin ol bir ilişkide en kötü şeydir soru işareti. Bir ilişkide sevgiden öte güven önemlidir. Güvenin olmadığı ilişki ayakta duramaz.

    Edit: Şimdi aklıma geldi.
    Kapıyı tam olarak kapatmayarak eski sevgilisini bir şekilde yedekte tutmayı deniyor olabilir.
    Unutmayın ki her kızın yedekte bir erkeği vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selaminaleykum -- 31 Ekim 2015; 19:06:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilonglife

    uzun ilişkiden sonra kullanılan süreli sevgililerden birisin anladığım kadarıyla, kız seni terk etmeden sen ayrıl

    Hocam durum tam olarak böyle değil, objektif olarak değerlendirmeye çalıştığımda yukarıda yazdığıum editteki gibi bir durum var. Yani kız beni daha düzgün birisi olarak görüp uzun ilişki evlilik gibi şeyler düşünüyor , ona geri dönme durumu olmaz diye düşünmekteyim. İyi de anlaşıyoruz. Fakat işte beni onu sevdiği gibi sevmiyormuş sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max Teabag


    quote:

    Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

    Okuyan olmaz bunu

    MFci koca yürekli adam sen nerelerdesin ya?

    Kızdan ayrıl mozarella o.Zaten günümüzde kızların alayı öyle ama tumblr veletleriyle tartışmak istemiyorum şimdi bu konuyu açarak.

    Lol bölümü yeniyetmelerle dolmuş ugrasmiyorum artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadigim neden bu kadar korkaklık yapıyorsun.Gidip çocuğa hesabını soracaksın.Her işin bir raconu vardır kardes raconu bozan cezasını çeker.Sen kıza sahip cikamazsan kız ayrılır zaten erkek dediğin namusunu (esini veya sevgilisini) kollar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni sevdiğini hiç sanmıyorum okuduğum kadarıyla ama güzel bi kız çıkar ilişkisine giricekse audi a3'lü birinden yukarıyı hedefler diye düşünüyorum. Ama ya para için ya başka birşey için bence seni sevmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selaminaleykum

    Hocam ben olsam yüzyüzeyken sakin bi yere oturur bunları ciddi ciddi ona söylerdim kelimesi kelimesine.
    Seviyorum mutluyuz kalanı seni ilgilendirmez diyemedin mi yoksa bunları diyebilecek seviyede değil miyiz gibisinden aklımdaki bütün soru işaretlerini dökerdim ortaya.
    Emin ol bir ilişkide en kötü şeydir soru işareti. Bir ilişkide sevgiden öte güven önemlidir. Güvenin olmadığı ilişki ayakta duramaz.


    Hocam ben bunların hepsini söyledim. çok üzüldü çok korktu seni kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bunu unut falan dedi. Bende o sevgilisine mesaj attırdım , kötü birşey yazmadım fakat :"sevgilime seninle konuştuğumu söyledim, huzursuz oluyorum. bir daha iletişime geçmeyelim." dedirttim. Fakat kız resmen bu mesajı bile atarken zorluk çıkardı. Sevgilimle çok mutluyum onu seviyorum yaz dedim, onu yazmadı işte senin yazdırdığını anlar çocuk gibi olur falan diye.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: su_şişesi

    seni sevdiğini hiç sanmıyorum okuduğum kadarıyla ama güzel bi kız çıkar ilişkisine giricekse audi a3'lü birinden yukarıyı hedefler diye düşünüyorum. Ama ya para için ya başka birşey için bence seni sevmiyor.

    Para mevzusu değil hocam bu durum. Ama dediğim gibi okuduğumuz yer,aile maddi durumu vs farklı. Yani daha yükseğini hedefler diyorsunuz da daha yükseğinin ona bakacağı ne malum ki hocam. Ne bileyim mesela bilirsiniz kadınlar "doktor" koca için can atar. Halbuki doktor dediğin adam 5-15 bin lira arası kazanır genelde fakat bu onlar için fazlasıyla yeterlidir. Gidip de ben ali ağaoğlunla evlenmeliyim diye düşünmezki yanlış mıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream


    quote:

    Orijinalden alıntı: Max Teabag


    quote:

    Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

    Okuyan olmaz bunu

    MFci koca yürekli adam sen nerelerdesin ya?

    Kızdan ayrıl mozarella o.Zaten günümüzde kızların alayı öyle ama tumblr veletleriyle tartışmak istemiyorum şimdi bu konuyu açarak.

    Lol bölümü yeniyetmelerle dolmuş ugrasmiyorum artik

    sensiz olmuyo qnq sanjiler qoraylar weyna2006lar istila etti her yeri amazing comeback yapmalısın qnq

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat Kargan

    quote:

    Orijinalden alıntı: selaminaleykum

    Hocam ben olsam yüzyüzeyken sakin bi yere oturur bunları ciddi ciddi ona söylerdim kelimesi kelimesine.
    Seviyorum mutluyuz kalanı seni ilgilendirmez diyemedin mi yoksa bunları diyebilecek seviyede değil miyiz gibisinden aklımdaki bütün soru işaretlerini dökerdim ortaya.
    Emin ol bir ilişkide en kötü şeydir soru işareti. Bir ilişkide sevgiden öte güven önemlidir. Güvenin olmadığı ilişki ayakta duramaz.


    Hocam ben bunların hepsini söyledim. çok üzüldü çok korktu seni kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bunu unut falan dedi. Bende o sevgilisine mesaj attırdım , kötü birşey yazmadım fakat :"sevgilime seninle konuştuğumu söyledim, huzursuz oluyorum. bir daha iletişime geçmeyelim." dedirttim. Fakat kız resmen bu mesajı bile atarken zorluk çıkardı. Sevgilimle çok mutluyum onu seviyorum yaz dedim, onu yazmadı işte senin yazdırdığını anlar çocuk gibi olur falan diye.

    Hocam sadece meraktan soruyorum yaşlarınız kaç




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selaminaleykum

    quote:

    Orijinalden alıntı: Murat Kargan

    quote:

    Orijinalden alıntı: selaminaleykum

    Hocam ben olsam yüzyüzeyken sakin bi yere oturur bunları ciddi ciddi ona söylerdim kelimesi kelimesine.
    Seviyorum mutluyuz kalanı seni ilgilendirmez diyemedin mi yoksa bunları diyebilecek seviyede değil miyiz gibisinden aklımdaki bütün soru işaretlerini dökerdim ortaya.
    Emin ol bir ilişkide en kötü şeydir soru işareti. Bir ilişkide sevgiden öte güven önemlidir. Güvenin olmadığı ilişki ayakta duramaz.


    Hocam ben bunların hepsini söyledim. çok üzüldü çok korktu seni kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bunu unut falan dedi. Bende o sevgilisine mesaj attırdım , kötü birşey yazmadım fakat :"sevgilime seninle konuştuğumu söyledim, huzursuz oluyorum. bir daha iletişime geçmeyelim." dedirttim. Fakat kız resmen bu mesajı bile atarken zorluk çıkardı. Sevgilimle çok mutluyum onu seviyorum yaz dedim, onu yazmadı işte senin yazdırdığını anlar çocuk gibi olur falan diye.

    Hocam sadece meraktan soruyorum yaşlarınız kaç

    21




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

    Anlamadigim neden bu kadar korkaklık yapıyorsun.Gidip çocuğa hesabını soracaksın.Her işin bir raconu vardır kardes raconu bozan cezasını çeker.Sen kıza sahip cikamazsan kız ayrılır zaten erkek dediğin namusunu (esini veya sevgilisini) kollar.

    Mesaj attı diye hesap sormak ?Kaçıncı yüzyıldayız hocam yapma.Bana sorarsanız böyle durumlarda ilk hesap sorulacak kişi sevgilidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selaminaleykum

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

    Anlamadigim neden bu kadar korkaklık yapıyorsun.Gidip çocuğa hesabını soracaksın.Her işin bir raconu vardır kardes raconu bozan cezasını çeker.Sen kıza sahip cikamazsan kız ayrılır zaten erkek dediğin namusunu (esini veya sevgilisini) kollar.

    Mesaj attı diye hesap sormak ?Kaçıncı yüzyıldayız hocam yapma.Bana sorarsanız böyle durumlarda ilk hesap sorulacak kişi sevgilidir.

    Bencede hocam. O adama o kadar kzımıyorum. Seviglimin yanlışı çok büyük. he bir daha mesaj atar da üstelerse tabi onu da pişman ederim yazdığına ayrı konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat Kargan

    quote:

    Orijinalden alıntı: selaminaleykum

    quote:

    Orijinalden alıntı: Murat Kargan

    quote:

    Orijinalden alıntı: selaminaleykum

    Hocam ben olsam yüzyüzeyken sakin bi yere oturur bunları ciddi ciddi ona söylerdim kelimesi kelimesine.
    Seviyorum mutluyuz kalanı seni ilgilendirmez diyemedin mi yoksa bunları diyebilecek seviyede değil miyiz gibisinden aklımdaki bütün soru işaretlerini dökerdim ortaya.
    Emin ol bir ilişkide en kötü şeydir soru işareti. Bir ilişkide sevgiden öte güven önemlidir. Güvenin olmadığı ilişki ayakta duramaz.


    Hocam ben bunların hepsini söyledim. çok üzüldü çok korktu seni kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bunu unut falan dedi. Bende o sevgilisine mesaj attırdım , kötü birşey yazmadım fakat :"sevgilime seninle konuştuğumu söyledim, huzursuz oluyorum. bir daha iletişime geçmeyelim." dedirttim. Fakat kız resmen bu mesajı bile atarken zorluk çıkardı. Sevgilimle çok mutluyum onu seviyorum yaz dedim, onu yazmadı işte senin yazdırdığını anlar çocuk gibi olur falan diye.

    Hocam sadece meraktan soruyorum yaşlarınız kaç

    21

    Hocam öncelikle genelleme yapacağımı baştan belirteyim.
    Çok üzüldü korktu falan gibi şeylere pek inanmayın. Çünkü canı istediğinde ağlayabilen bir sürü kız tanıyorum. Buna bizzat şahit oldum.
    İşe yarayan bir şeydir sonuçta. Düşünsene haklı yere bağrıyosun çağrıyosun pat birden ağlamaya başliyor. Gerçekten seven kaç insan devam edebilir kavgaya?

    Ben olsam bundan ne kadar rahatsız olduğumu belirtirdim. Çocuğun bir daha mesaj atmamasından ziyade sevgilimin bir daha mesajına cevap vermemesini sağlardım.
    Olayı şimdilik kenara kaldırırdım. Üstünde durmamaya çalışırdım. Çünkü hatırladıkça sinirlenip o saçma soruları tekrar sorup güvenimi sarsacak karşı taraftan soğuyacağım.
    Ama 2. sefer olursa bu iş o zaman kıyameti koparırdım




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.