Şimdi Ara

fikir werin ihtiyacım war?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversite üsküdar da ben izmitte yasıyorum yurtta kalmak istemiyorum haftanın 4 gunu sabah 9 bucuk gibi ders baslıyor sizce sabahları otobusle gitmek nasıl olur bunu yazı war kısı war bole bir bucuk saatlık yollarda üniversiteye gıden arkaaşlar warmı ?

• Bende izmitliyim sakaryayı kazandım. üstelik 2. öğretimim ama servisle gitip gelicem . sakarya ünv. eşmeden hemen sonra yani 30 dk falan sürüyo. bana kalırsa sen yurtta ewde fln kal hergün 1,5 saat yol olmaz
  • her gun 1 bucuk saat sadece istanbula warıs bide geri dönüşü war yurtları da sewmıyorum ya hiç kalmadım ama ne bilim hiç yalnız kalamıyomussun her kapıdan bi adam cıkıyomus .. öle diyolar.
  • ben her gün ortalama 3 saatlik yol gidiyorum üniv için. 2 araç değiştiriyorum. ancak şu açıdan avantajım var sanırım, senin yol paran çok tutar. ha burada kalmayacaksan yurt-yeme içme parasından belki dengelersin orası ayrı.

ama bir de şu açıdan bak, ortamdan geri kalacaksın. herkes üniv hayatı yaşayacak, millet akşamları buluşup bir yere gidecek, ortam kuracak, sen sadece derse gelip gidenlerden olacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

ben her gün ortalama 3 saatlik yol gidiyorum üniv için. 2 araç değiştiriyorum. ancak şu açıdan avantajım var sanırım, senin yol paran çok tutar. ha burada kalmayacaksan yurt-yeme içme parasından belki dengelersin orası ayrı.

ama bir de şu açıdan bak, ortamdan geri kalacaksın. herkes üniv hayatı yaşayacak, millet akşamları buluşup bir yere gidecek, ortam kuracak, sen sadece derse gelip gidenlerden olacaksın.

eet dogru diyosun ancak sadece derslere girip cıkıcam otobus parası zaten yurt kadar tutuyo yane eşit sadece ewinin werdıgı rahatlık war .... ama üniversite hayatı yaşayamamış olucam oda hayatta bi kere olan bişe...
  • bence yaşanması gereken bir hayat.

yani insan o ortamlarda sadece arkadaş edinmez, sadece zaman geçirmez. aynı zamanda hayat tecrübesi de kazanır diye düşünüyorum. geri kalmamak gerekir bana göre. yine de tercih senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.