Şimdi Ara

FİKİR VERİN BANA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pathosta +7 dual shard +8 dual cleaver +7 rogue chitin set +7 rogue shell set +1 dual kekuri ring +7 enion bow var bunlarla +70 asas mı kassak yoksa +70 warrior mu ama mantıklı düşünüp cevap verin lütfen yani sevdiğiniz chara göre yönlendirmeyin beniBu arada charı 3 kişi kasıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordCambaz -- 24 Kasım 2007; 23:06:51 >

• warrior 4ever (imzan baya eski bi ara dğiştir)
  • Pathosda o asas itemleriyle pek iş yapamazsin sanirim.
    Pathosda oynamiyorum ama arkadaslarim war biraz ordan biliyorum.
    Bence warrior açman daha iyi oLur ama asastan hoşlaniyorsan daha iyi oynuyorsan asasi seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezir2

warrior 4ever (imzan baya eski bi ara dğiştir)

sevdiğiniz chara göre yönlendirmeyin derken bunu kastettim

yani warrior kasanlar bilir çok mana yer mi çok zor mu kasılır itemleri kolay mı bulunur vs vs. bilgi verin bana
  • bence mage yada priest kas sevdiğimden değil tutulur bu tür charlar çevre yapınca
  • warior kasarken zorlanırsın bi de çok uç noktadadır silahlar yani raptor dan sonra ne alcam die düşünürsen direk aklına +7 avedon +7 hb weya +7 giga gelir bunlarda ascık kopuk bnde warior kasom blade axem war yetio bana asas açarsan bu itemlerle dual +8 md cihitin set belt of dex felan cekersin sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BladerMaster

warior kasarken zorlanırsın bi de çok uç noktadadır silahlar yani raptor dan sonra ne alcam die düşünürsen direk aklına +7 avedon +7 hb weya +7 giga gelir bunlarda ascık kopuk bnde warior kasom blade axem war yetio bana asas açarsan bu itemlerle dual +8 md cihitin set belt of dex felan cekersin sen bilirsin

Bunu bi türlü anlayamadım yav kasması zor der herkes ama ne anlamda zor bir açıklar mısın ? yani partye mi almazlar ne anlamda zor kasması?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana akil verin
    2 ay önce açıldı
    Akıl verin lütfen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak sıkkılırsın bunalırsın pot parası dayanmaz parasız kalırsın parasız kalınca da kasmak istemessin ayrıca dogru düsgün bi skill olmadğı için partylere 57 den once zor girersin böyle nedenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

quote:

warior kasarken zorlanırsın bi de çok uç noktadadır silahlar yani raptor dan sonra ne alcam die düşünürsen direk aklına +7 avedon +7 hb weya +7 giga gelir bunlarda ascık kopuk bnde warior kasom blade axem war yetio bana asas açarsan bu itemlerle dual +8 md cihitin set belt of dex felan cekersin sen bilirsin

Bunu bi türlü anlayamadım yav kasması zor der herkes ama ne anlamda zor bir açıklar mısın ? yani partye mi almazlar ne anlamda zor kasması?

Prıest i buff ve ac için çoook kolay alırlar
    rogue sw ve wolf için çoook kolay alirlar
    mage lr işleri ve tp yapmak için çook kolay alırlar
    ama warrioru ne için alcaklar ?

• Attack yapmak için?

quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

72 Rogue spikeyle 4 k vuruor.Ben 70 warriorla 3,5 k vuruordum.

• quote:

quote:

quote:

Ayıptır Sorması Atağı Kim Yapıyor?

• warior en güzeli çünkü boss kesersin item çıkartırsın attila falan rahat kesen ama çoq mana pot harcıcan diyim 57 ye kadar sürünecen aposta falan almazlar
  • Party sorun değilde manadan korkuyorum işte ya zaten kimsede para yok manada yersek heleki +60dan sonra nasıl yapıyorlar hiç aklım almıyor rahat 300 tane mana pot yer onlar günde belkide daha fazla nasıl para dayandırıyorlar ki
  • Ares'de bir abim var kafaya koymuş 80%99.99 yapıcam diye günde 500 milyon pota harcıyor %78.65 yüzdeside
  • Bak Warrior Açma Sakın Ama Saqın Ben Patosda Oynuyorum
    Rogue Charım Var Rogue Açma
    Priest Açma Sıkıcı Gelir
    Mage Aç

O İtemlerle Dual Cleric Earnıng
    +7 Elixir
    +7 Crims0n , +7 DD
    EP Alırsın
    Geriye belki 1 adet rom alırsı
    70 + fıstık gibi Nt yaparsın zaten mage kasması sarıy0r 60 + dan s0nra cs falcon felan
    mage clanı bulundursun dediğimi yap
  • bırak oyuınu yasin bırakkk
  • Warrior kasması ve itemlerini bulması zordur.

64+'da %1 kasmak için en az 150 mana harcarsın mana sorunu vardır.
    İtemleri sağlam değilse iş yapmaz en az İn, Skeleton,+8 Raptor vs. itemler olması lazım.

Eğer pot sorun olmazsa warrior kas.70+ için en iyi karakter warriordur.Asasın minorler 800-900 vuran kişilere dayanamaz.

3 kişi olduğunuz içinde kolay kasarsınız.Yani kolayca kasıp en zevkli karakterlerden biri ile oynarsın.
  • combo biliyosan kesinlikle asas
  • +7 ii , +8 paper set +9 str set bence böyle bir bp char diz paran yeterse tabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.