Şimdi Ara

Fikir almaya geldim, Evde el yordamıyla suntayı nasıl kesebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhalde senelerdir girmiyorum konu dışına ama dahiyane fikirlerin geldiği yer burası, O yüzden danışmak istiyorum..

1.7 Metrelik , 3 cm'lik sunta var Aslında bu benim pc masam Bahaous'dan Tezgah blok alıp Bilgisayar masası yaptım. Lakin, 1.7 Metre'nin 9 Cm'i yeni kuracağım oda düzenine fazla gelmekte.

Sorum, 1.7 metrelik 3cm'lik suntayı Mobilyacı veya sunta kesen yerlere götürmeden Odamda işe koyulup fazlalık kısmı nasıl kesebilirim . Evde Matkap var el aleti olarak belki fikir için lazım olabilir.

1.7 Metre olan suntayı 161 ya da 160 cm'e düşürücem kısacası.

Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 7 Ağustos 2017; 5:14:10 >

• testere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

testere

Yani testere mi alayım şimdi Matkabı testere işlevi görecek hale getirebilmemmin bir yolu var mıdır ? Gidip te testerelere para bayılmaktansa bıçakla girişirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 7 Ağustos 2017; 5:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

testere

Yani testere mi alayım şimdi Matkabı testere işlevi görecek hale getirebilmemmin bir yolu var mıdır ? Gidip te testerelere para bayılmaktansa bıçakla girişirim

Hayır yok. Testere al adam gibi. Bu arada el yordamı derken karanlıkta mı kesicen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 7 Ağustos 2017; 6:9:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

testere

Hayır yok. Testere al adam gibi. Bu arada el yordamı derken karanlıkta mı kesicen.

Karanlıkta kesmeyeceğim. Bir kaç matkap ucuna takılan testere buldum lakin pek güvenli değil o yüzden el testeresi bakacağım. Gırç gırç keserim.

• Matkap varsa kesiceğin yerden sıralı şekilde delikler açarsan sonunda ayırabilirsin gövdeden uzun sürer ama yeni bişey almazsın.
  • Sağolun evde ince el testeresi buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ovarlök makinası ayanıza geldi

• Marangoz testeresi alıp kes.Sonrada ütü bandıyla kapatırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 7 Ağustos 2017; 7:56:58 >

• Canavarla kesebilirsin 50 liraya bile satılanı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testere ile düzgün kesilemez. Çok çirkin bir görüntü olacak.

Bir marangoz a rica etsen para bile almazlar. Para isteyen de 5 / 10 lira anca alır. Testere parası zaten.

Uğraşmaya değmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.