< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick_Yıldız -- 21 Mayıs 2025; 9:57:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIIO FD11 İnceleme

-
-
Hayırlı olsun
_____________________________ -
Teşekkür ederim 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
vergiler dahil 2388,90 düz hesaplarsak 2400 tl ye geliyor diyelim; gümrüğe takılacak büyük ihtimal ile... türkiyede 2716 tl ye taksit ile satılıyor sizce değer mi? bu arada aliexpres den JD11 aldım bende(1048tl ye vergiler dahil) türkiyede en ucuz satan yerden ucuza geldi (1710tl)
_____________________________ -
Analitik olsun diyorsan Sımgot Ew200 öneririm Kendim Fiio kullanıyorum biraz daha enerjik bir kulaklık.
Analitik olunca tiz sesler biraz kulak yorabiliyor sımgot da biraz öyle.
2700 civarına çıkabiliyorsan az daha çık Sımgot EW300 al o çok güzel bir kulaklık.
hocam benim asıl almak istediğim kulaklık JadeAudio JT1 idi; düşündüm evde kafa üstü kablolu xbox lisanslı kulaklığım var, işimi görüyor hatta bazı zamanlar hiç kullanmıyorum sonra vazgeçtim almaktan, vazgeçme nedenimde aslında türkiyedeki vergiler... taksit ile satan firma türkiyede aliexpresile aynı fiyat neredeyse...yani kafam eserde alırsam türkiyeden almak daha mantıklı; neyse demem o ki ben aslında çok bir beklentim olmadığından kafa üstü değilde taşınabilirlik açısından ilk olarak FiiO FF1 almayı düşündüm hala düşünüyorum alayım mı diye ama sizin incelemeyi de görünce dedim bu olabilir mi? fiyat olarak aralarında çok bir fark olmadığından ve türkiyede bulunabilir olduğundan karar veremedim... önerdiğiniz kulaklıklar da güzel SIMGOT EW200 deki düşük direnç (16ohm) biraz işi bozuyor 32ohm olması iyi olurdu, muhtemelen kötü bir kulaklık değildir SIMGOT EW300 de fiyat olayı biraz fazla o paraları gözden çıkarırsam altenatifleri var ama çok para harcamak istemiyorum çünkü kulaklık çok fazla kullanan biri değilim, tavsiyen için teşekkürler eğer karar vermek gerekirse 2-3k bandında bir kulaklık almayı düşünüyorum yurt dışından gümrüksüz alışveriş limiti yeni düzenleme ile birlikte gümrüksüz kargo dahil alışveriş 27 euro olunca hiç bir şey alınmaz oldu...
FD11 önererim o zaman memnun olursun ses netliği baya iyi ve harmonik bozulmanın çok az olduğu bir ses kartı yada dac amp da sesi ne kadar fullersen fulle nerdeyse bozulma yapmıyor kullanılan diyafram baya iyi.
Kulaklığı aliexpresden aldığım Realtek ALC 5686 Dac çipi ile Typ-C çevirdim Dongle ile uğraşmak canımı sıktığı için.
aliexpress.
QYFANG Tek Kristal Titreşimli ALC5686 Çip Tip-C Fiş Adaptörü Hızlı Şarj Konektörü 32bit 384khz DIY Metal Modülü Tüp Ile - AliExpress 13https://tr.aliexpress.com/item/1005008763812392.html?invitationCode=aWk1T2RkcnRMREtiVlIrOGJxV1ZpcytzL2tibSs5cjZMZzQxKzU1MVJVZWVQemFTZUJrNWVWT0s1MU1hdTAyWg&srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&social_params=6000334715782&bizType=ProductDetail&spreadCode=aWk1T2RkcnRMREtiVlIrOGJxV1ZpcytzL2tibSs5cjZMZzQxKzU1MVJVZWVQemFTZUJrNWVWT0s1MU1hdTAyWg&aff_fcid=fb2101e78f2d400a88d0f2367a581558-1755692542735-07237-_olnhDiJ&tt=MG&aff_fsk=_olnhDiJ&aff_platform=default&sk=_olnhDiJ&aff_trace_key=fb2101e78f2d400a88d0f2367a581558-1755692542735-07237-_olnhDiJ&shareId=6000334715782&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=d06629d59f0045e89cfb4c69a1b22058&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Güzel inceleme olmuş emeğinize sağlık.
Kaynak olarak hangi telefonu kullandınız ?
Herhangi bir DAP ile deneme şansınız oldu mu?
Teşekkürler.
Bende yakın zamanda kiwi ears quartet inceledim.
https://forum.donanimhaber.com/basshead-kiwi-ears-quartet-iem-monitor-2xdd-2xba--162068032
donanımhaber forum
@ Basshead @ Kiwi Ears Quartet - iem Monitor 2xDD + 2xBA | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/basshead-kiwi-ears-quartet-iem-monitor-2xdd-2xba--162068032_____________________________ https://www.catidunyasi.com (Bursa)
-
Fiio Jadeaudıo Ja11 dac ile denedim.
Dac ile uğraşmak canımı sıktığı için Realtek Alc 5686 dac çipi alıp sonradan lehimledim şuan bu şekilde kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- jbl kulaklık bataryası
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- media markt ödeme reddedildi
- airpods orjinallik sorgulama
- oneplus buds 4
- en iyi kablolu kulaklık
- samsung buds 3 fe
- cmf buds 2 plus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X