Şimdi Ara

Fight Night Champion legacy mod yardım!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim legacy modundaki adamım çabuk yoruluyor mesela raound 10 adamın yorgunluk düzeyi yüzde 95 benim 40-50 ya yardım edin ne yapıcam sır onun yüzünden nakavt oluyorum !!!!

• antrenmanlarını düzgün ayarlaman lazım.skill antrenmanında rakiple 1 round dövüşüyorsun orda tum guclerin artıyor mesela athleticte tek taraflı artış olur stamania health falan bunları dikkatlı tut biraz daha ii stamanian olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaffoo -- 26 Temmuz 2011; 19:43:32 >
  • ya hakketen sinir oluyorum :D 10. round ta hala full stamania sı. var bana biraz akıl versen ya :D bana yardım edersen çok sevinirim kardeşim ...
  • sana 4 hafta maçtan önce çalışman için vakit veriyo training yaparken menude sağda gorursun sekmeler var reflex stamania speed falan bunları yuksek tutarsan adamının overall 70 se 80 olur.benim tavsiyem eğer bu değerlerin çok düşükse antrenmanın ilk haftasını skill trainingde serbest boks yapıosun ilk sekmeydi hatırlıyosam bunu sağlam bi şekilde yap.sonra 1 hafta rest(dinlenme).tekrar aynı skill training yaparsan yükselir zaten.maçtan önceki hafta tekrar dinlen hatta mutlaka dinlen yoksa 10 cu raunttaki stamania maçın başında olur
    bunun haricindede bower growth sekmesine girince yukarda sekmeler var rt tuşuyla değiştir orda tekrar speed reflex stamania goruceksin onlara tıklayınca bronz gold silver butonlar var onlarıda eklediğinde %2-%6 arası artış veriyor benim adamı bu şekilde greatest of all time yapmıstım ben 50-0-0 da emekliye ayırdım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaffoo -- 26 Temmuz 2011; 23:22:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

sana 4 hafta maçtan önce çalışman için vakit veriyo training yaparken menude sağda gorursun sekmeler var reflex stamania speed falan bunları yuksek tutarsan adamının overall 70 se 80 olur.benim tavsiyem eğer bu değerlerin çok düşükse antrenmanın ilk haftasını skill trainingde serbest boks yapıosun ilk sekmeydi hatırlıyosam bunu sağlam bi şekilde yap.sonra 1 hafta rest(dinlenme).tekrar aynı skill training yaparsan yükselir zaten.maçtan önceki hafta tekrar dinlen hatta mutlaka dinlen yoksa 10 cu raunttaki stamania maçın başında olur
    bunun haricindede bower growth sekmesine girince yukarda sekmeler var rt tuşuyla değiştir orda tekrar speed reflex stamania goruceksin onlara tıklayınca bronz gold silver butonlar var onlarıda eklediğinde %2-%6 arası artış veriyor benim adamı bu şekilde greatest of all time yapmıstım ben 50-0-0 da emekliye ayırdım :D

saolasın kardeşim bişey daha dicem boyu kaç yapıym ve vuruş stililini ne yapayım (yeniden adam açıcam da : )

• hocam ben en çok ali tarzı sevdiğim için hep onun adının geçtiği şeyleri yaptım. boyuda 6"0 civarı yapabilirsin .yalnız dikkat etmen gereken ali tarzı yaparsan idmanlarda speed yüksek olmalı ama tyson tarzı yaparsanda gücü yüksek tutmalısın hangisi sana yakın geliyosa artık.
  • tamam kardeşim. antremanları skils olanındanmı yoksa digerindenmi yapıym sanada gına geldi ama
    anladıgım kadaryla skils training yapacam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramboba60

tamam kardeşim. antremanları skils olanındanmı yoksa digerindenmi yapıym sanada gına geldi ama

yok hocam ne gınası sorabilrsn istediğini malum yaz günü forum harici yapcak pek bişe yok...skills yapıcaksan speed reflex falan hepsi düşükse yaparsın hepsine etki eder ama sadece speed düşükse boşuna skillsle kendini yormana gerek yok athleticten speedi seçip gereği kadar idman yaptırabilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

Orijinalden alıntı: ramboba60

tamam kardeşim. antremanları skils olanındanmı yoksa digerindenmi yapıym sanada gına geldi ama

yok hocam ne gınası sorabilrsn istediğini malum yaz günü forum harici yapcak pek bişe yok...skills yapıcaksan speed reflex falan hepsi düşükse yaparsın hepsine etki eder ama sadece speed düşükse boşuna skillsle kendini yormana gerek yok athleticten speedi seçip gereği kadar idman yaptırabilrsin

saolasın. şimdi ben yeni adam açtım 6.0 boyunda 5 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi var galibiyetin 2 si nakavt ama o kadar anterman yapmama ragmen acayip yoruluyo zaten yenilgimi de onun yüzünden aldım

• bir soru sorcam ben legacy mod oynuyorum orta skletim 1.oldum sklet atlamam müm kün mü

• arkadaşlar öncelikle sizen bi ricam var bu fight night cham. legacy mode da stamina sıkıntısını antremanlarla biraz düzelttim ama hala sıkıntısı var onn tam çözümü ne olur yardımcı olursanız yok sevinirim bi ricamda su healt barını nasıl açıcam bide onu söylerseniz çok sevinirim şimdiden tşk.
  • health barı nasıl açılıyolr lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.