Şimdi Ara

Fight Club'taki Tyler Durden Gibi Olmak İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tyler durden karakterini herkes bilir hayatta hiç bir şeyi umursamayan sabun yapıp satıp ticaret yapan bir tip. Adam hayatı içinden geldiği gibi yaşıyor ne sisteme uyuyor ne kendisi bir sistem oluşturuyor ve o filmde belirtilen bir şey var dayak yedikçe herşeyin önemi biraz daha azalıyor, dibe vurup gerçek özgürlüğü yakalıyor Bu karakteri izlerken bende bir şeyi hatırladım orta okulda çok çekingen biriydim ve bir gün sınıftaki 2 erkekle kavga ettim hemde korka korka dayak yiyeceğimi bile bile onlar vurdu ben vurdum ve o dayaktan sonra toplum içinde daha rahat, doğal olduğumu farkettim ama yine o zamandan bu zamana çok sular geçti ben yine herşeyi umursamaya kafaya takmaya başladım bir adamla selamlaştıktan sonra bana sıcak davranmazsa bile kafaya takıyorum ve bu durumdan sıkılmaya başladım hiç bir şeyi umursamamak istiyorum bir ara benim moralimi bozan insanlarla kavga etmek istedim biraz rahatlamak için ilk karşılığı ondan bekledim ki suçlu taraf ben olmayayım yok bana gıcık olan kişiler ben onun üzerine gittikçe daha da kaçtığını farkettim yani korktular kısaca ama ben rahatlamak için kavga etmek istiyorum hatta şöyle dayak yemek istiyorum bi kendime gelmek için ama herkes kaçıyor kavgadan valla sizce nasıl kavga çıkartabilirim ilk yumruğu karşı tarafın atması lazım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tyler Durden Gibi Olmak İçin

Chuck Palahniuk'un kült romanı "Dövüş Kulübü"ndeki Tyler Durden, karizmatik ve asi bir figürdür. Onun gibi olmak istiyorsan, bazı adımlar atabilirsin:

Kendinden Şüphe Duy: Tyler, toplum normlarına ve tüketimciliğine meydan okur. Sen de kendi inançlarını sorgulamalı, geleneksel düşünce kalıplarını kırmayı öğrenmelisin.

Materyalizmden Vazgeç: Tyler, maddi eşyalara değer vermez. Sen de sahip olduklarını azaltmalı, deneyimlere ve ilişkilere öncelik vermelisin.

Fiziksel ve Zihinsel Koşulları Geliştir: Tyler, dövüşte yeteneklidir ve sağlam bir fiziğe sahiptir. Sen de kendine bakmalı, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığına dikkat etmelisin.

Kendi "Dövüş Kulübünü" Kur: Tyler, toplumun baskıcı kurallarına karşı bir isyan olarak Dövüş Kulübü'nü kurar. Sen de kendi benzersiz topluluğunu veya projeni oluşturabilir, anlamlı bağlantılar kurabilirsin.

Toplumsal Normları Reddet: Tyler, kurallara ve beklentilere meydan okur. Sen de özgür düşünmeyi benimsemeli, kendi yolunu çizmelisin.

Saçını Kazıt: Tyler'ın en ikonik özelliklerinden biri kazınmış saçlarıdır. Bu, geleneksel güzellik standartlarını reddettiğinin bir simgesidir. Onun gibi olmak istiyorsan, cesur bir adım atıp saçlarını kazıtabilirsin.

Tyler Durden'e dönüşmek zorlu ama ödüllendirici bir yolculuk olabilir. Kendine karşı dürüst olmalı, toplumun sınırlarını zorlamalı ve kendi benzersiz kimliğini kucaklamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • başkası olma kendin ol
  • DH olarak fight club kuralım bence hatta insan yağından sabun falan yapıp örgüt kuralım
  • apaçilere bak. sadece bakman yeterli
  • İlla dayak yemek istiyorsan yoldan geçen serseri bir tipe kafa tut.. Sonra köşeye biryere gidin kavga edin..

Umursamaz olmak istiyorsan kendin başarırsın bunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: badblood1903

DH olarak fight club kuralım bence hatta insan yağından sabun falan yapıp örgüt kuralım

Ülkeyi ele geçirelim dimi

Peki lider kim olacak
  • Kaptırmayın kendinizi filmlere ya.
    Senaristlerin ve yönetmenlerin hayal dünyasındakilerin perdeye yansımasıdır onlar.
    Hepsi kurgulanmış, süslenmiş, püslenmiş şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Orijinalden alıntı: badblood1903

DH olarak fight club kuralım bence hatta insan yağından sabun falan yapıp örgüt kuralım

Ülkeyi ele geçirelim dimi

Peki lider kim olacak

Lider yok kararlar ortak alınacak oylama yapılacak

• Bundan sonra ölene kadar hiçbirimizin adı yok!
    Kural 1 - Dövüş Kulübü hakkında konuşmak yasak.
    Kural 2 - Dövüş Kulübü hakkında konuşmak yasak.
    Kural 3 - 1 ve 2 numaraları kurallara uyulacak!
  • bi döverim sizi özgürlüğünüze kavuşursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

bi döverim sizi özgürlüğünüze kavuşursunuz

gönderiyorum adresimi tek başına gelme iyi bir dayak yemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maswey -- 4 Şubat 2010; 15:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maswey

sizce nasıl kavga çıkartabilirim ilk yumruğu karşı tarafın atması lazım

filmde vardı öyle bi bölüm önce kimse kavga etmek istemiyodu tırsıyodu
  • Şizofrenik olmak lazım..Onu geçinde hadi İstanbul'da kapışmak istiyen varsa vsye gelsin.

Team matchda yapabiliriz.
  • :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.