Şimdi Ara

Fight Club'ı izledim ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şimdi hocam bu Edward Norton varya bu Edward Norton

Brad Pitt aslında bunun hayali arkadaşı,hani şizofrenilerde olurya hayali karakterler görüp onunla arkadaşlık ederler.O yani.

Birde konu açıcaktım az önce.Fight Club gibi film sonunda ''Vay anasını'' dedirticek film lazım.Ayrıca soundtrack'ı süper The Pixies-Where is my mind gibi tam cuk oturacak bitmesini istemeyeceğim bi film var mı ?
  • Anladım
  • Eser bir daha izle
  • Bir daha denemelisin dostum...
  • Fight club iyi filmdir ya. Anlamadıysan bidaha izle ^^
  • Tekrar izlemen'de fayda var , bi daha bi daha bi daha
    Değişik ve güzel bir yapımdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edward Norton(filmde ismi hiç geçmiyor bir şey diyemiyecem =) yaşadığı hayattan sıkılıyor ve değiştirmek istiyor..Bunu yalnız başına yapamıyor ve kafasında olmak istediği adam olan Tyler Durden'ı yaratıyor..Adam bir şizofren yani..Ancak Tyler gittikçe kontrolü ele alıyor..Kişiliğinin önüne geçiyor..

Aşağıdaki yazıyı filmi izlemeyen okumasın..

Benim sormak istediğim bir soru filmin sonu hakkında..Tam anlamıyla bana mantıklı açıklama yapabilecek biri var mı ? Edward Norton kendini vuruyor ama ölmüyor..Bunun nedeni ne olabilir? Ben Fight Club'ın kitabını da okumuştum ancak çok daha farklı bitiyor ve kendisi de ölüyordu..Filme uygun olması böyle yapılmış , ancak mantıklı bir açıklama bekliyorum
    Acaba Tyler kişiliğinin önüne geçtiği için ilk önce o ölüyor olabilir mi ? Acaip saçma bir mantık kurdum farkındayım ama

• Biraz çözdüm gibi,bu durumda bir kez daha izliycem ve zevk alacağıma eminim
  • Edward Norton'a hatunun elinden tutturup, arkadanda where is my mind'ı dayamak için yönetmen öyle bir yola başvurmuş bence o da çok sorgulamamıştır mantığını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

Şimdi hocam bu Edward Norton varya bu Edward Norton

Brad Pitt aslında bunun hayali arkadaşı,hani şizofrenilerde olurya hayali karakterler görüp onunla arkadaşlık ederler.O yani.

Birde konu açıcaktım az önce.Fight Club gibi film sonunda ''Vay anasını'' dedirticek film lazım.Ayrıca soundtrack'ı süper The Pixies-Where is my mind gibi tam cuk oturacak bitmesini istemeyeceğim bi film var mı ?

spoiler vermelisin yazdiklarini. izlemeyenler olabilir. sonucta olay:

hayali karakterler gorup onunla arkadaslik etmesinde =)

edit: spoiler fonksiyonu calismiyor mu? bende sadece alti cizili cikiyor :S
    edit2: metni yazmadan once spoilere basip arasina girerseniz spoiler fonksiyonu calismiyormus. yani metin yazmadan spoilere basarsam ekrana underline fonksiyonunu getiriyor :D sanki bir bug gibi. galiba. sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 22 Ocak 2009; 16:53:55 >

• Bende bir daha izleyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

spoiler vermelisin yazdiklarini. izlemeyenler olabilir. sonucta olay:

hayali karakterler gorup onunla arkadaslik etmesinde =)

edit: spoiler fonksiyonu calismiyor mu? bende sadece alti cizili cikiyor :S
    edit2: metni yazmadan once spoilere basip arasina girerseniz spoiler fonksiyonu calismiyormus. yani metin yazmadan spoilere basarsam ekrana underline fonksiyonunu getiriyor :D sanki bir bug gibi. galiba. sanirim.

Zaten konuyu gören birisi içeriğinin spoilerdan ibaret oldugunu tahmin edebilir

• quote:

izlemediysen Donnie Darko

• Bu arada Fight Club ile ilgili ilginç bilgiler,film hakkındaki tüyolar,film hataları ile ilgili bir adres vereyim..Gerçekten güzel bilgiler var..

http://www.hicbirsey.net/vaga/dosyalar/fight_club/fightclub.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: qraff

Bu arada Fight Club ile ilgili ilginç bilgiler,film hakkındaki tüyolar,film hataları ile ilgili bir adres vereyim..Gerçekten güzel bilgiler var..

Paylaştığın İçin Teşekkürler.Fight Club Hakkında Güzel Bilgiler Var...
  • quote:

Edward Norton(filmde ismi hiç geçmiyor bir şey diyemiyecem =) yaşadığı hayattan sıkılıyor ve değiştirmek istiyor..Bunu yalnız başına yapamıyor ve kafasında olmak istediği adam olan Tyler Durden'ı yaratıyor..Adam bir şizofren yani..Ancak Tyler gittikçe kontrolü ele alıyor..Kişiliğinin önüne geçiyor..

Aşağıdaki yazıyı filmi izlemeyen okumasın..

Benim sormak istediğim bir soru filmin sonu hakkında..Tam anlamıyla bana mantıklı açıklama yapabilecek biri var mı ? Edward Norton kendini vuruyor ama ölmüyor..Bunun nedeni ne olabilir? Ben Fight Club'ın kitabını da okumuştum ancak çok daha farklı bitiyor ve kendisi de ölüyordu..Filme uygun olması böyle yapılmış , ancak mantıklı bir açıklama bekliyorum
    Acaba Tyler kişiliğinin önüne geçtiği için ilk önce o ölüyor olabilir mi ? Acaip saçma bir mantık kurdum farkındayım ama

Bence Edward Norton kendini vurduğunda(yani yanağından kurşun çıktığında)doğal insan tepkisi olarak öldüğünü düşünüyor bu sırada Tyler da sonuç olarak aynı bilinç altına bağlı olduğu kişinin beyni öldüğünü düşününce oda aynı şekilde tepki veriyor ve ölüyor..

Daha sonra Edward Norton anladığında ölmediğini iş işten geçmiş oluyor...

Nasıl mantık ??

• quote:

Bu arada Fight Club ile ilgili ilginç bilgiler,film hakkındaki tüyolar,film hataları ile ilgili bir adres vereyim..Gerçekten güzel bilgiler var..

Gerçekten süper bilgiler var çok teşekkürler.

• quote:

Film hakkındaki 10 sayfa bilgiyi okudum gerçekten çok güzel hazırlanmış

• Keşke Fight Club 2 çıksa.Bu sefer Tyler Durden gerçek bir insan olsa.Tyler Durden in gerçek olmaması beni ağlama noktasına getirmişti filmde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.