Şimdi Ara

Fight Club 2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chuck Palahniuk, Fight Club'ın ikinci bölümünü yazmaya başladı

Yazar Chuck Palahniuk, efsanevi Fight Club (Dövüş Kulübü) filmine esin olan aynı adlı kitabının ikincisini yazmaya başladı. Ancak bunun da filminin çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil.

Palahniuk, illüstrasyonları Cameron Stewart tarafından yapılan 2015'te başlayacak 10 sayılık bir seri yazacak.

Fight Club 2 geçmiş ve gelecek arasında gidip gelecek. Orjinal kitabın sonundan itibaren 10 yılı alacak olan Palahniuk, ana karakterle problemli Marla Singer'ı evlendiriyor ve çiftin Junior adında 9 yaşında bir oğlu oluyor ancak hikaye anlatıcı ana kahraman, tıpkı kendi babasının ona yaptığı gibi oğlunu doğru yetiştiremiyor.

Palahniuk aynı zamanda okuyucuların Tyler'ın gerçek kökeni hakkında fikir sahibi olacağını da ekliyor ve Tyler'ın sapkınlığının yüzyıllarca geriye dayandığına dair ipuçları veriyor.

Palahniuk Project Mayhem organizasyonu da dahil, ilk kitaptaki karakterlerin çoğunu geri getiriyor ve ana karakter oğlunun hayatı tehlikeye girdiğinde onu korumak için bunu kullanacağını belirtiyor

Haber 2014 yılında yapılmış ama yeni gördüm

• Sanmıyorum
  • Kitabın devamının yazıldığını bir çok kaynakta gördüm.Yazara güveniyorum açıkcası ve mevzu tuttuğu için hemen yenisi çıksın mantığıyla değil de üstünden bunca sene geçmiş olmasına rağmen yenisini yazmak istemesi gerçekten farklı bişeyler olabileceğini düşündürdü.Umarım çıkar ve beklentileri de karşılar
    Filme ya Fincher bulaşsın ya da kimse ellemesin zaten
  • çekilmez,, tutmuyor.
  • çizgi roman serisinin kapağı
     Fight Club 2 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 9 Şubat 2015; 3:53:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda cizgi roman olarak bile degil, grafik rOman olarak cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemaya selektör yakıyor...
  • Guzel olabilir ama doğrumudur ki

• Ilk sayfadan diyeyim ama çıkacağını sanmam çıksada ilk tadını vermesi imkansız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.