Şimdi Ara

FİFA12 'CACHİNG USER GENERATED' HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Fifa 12 oyun açılışında start yaptıktan sonra (kakayla kaleci çalıştırırken) ana menüye geçmesi gerekirken ekranın sol alt köşesinde "caching user generated-plase wait loading " yazıyor, bayağı bir bekledikten sonra oyun donuyor ve makineyi resetlemek zorunda kalıyorum,başka bir psn adıyla girdiğimde bu sorunu yaşamıyorum , bu problemle karşılaşan başkaları varmı?

Optoma HD131X Projeksiyon/Xbox one/ LG 42LW659S TV/LG HT-1100 5.1 Ev Sinema Sistemi/PS4 500 GB/Sony 7.1 Gold Wireless Headset/Lenovo U510 Laptop-1 TB /320 GB Seagate HDD/Fifa 16/GTA V/Sega Genesis
  • Bobslar oyunun bütün save dosyalarını ve game data utilitylerini silince problem giderildi tabi yapmış olduğum taktikler filan silinmiş oldu :(

Optoma HD131X Projeksiyon/Xbox one/ LG 42LW659S TV/LG HT-1100 5.1 Ev Sinema Sistemi/PS4 500 GB/Sony 7.1 Gold Wireless Headset/Lenovo U510 Laptop-1 TB /320 GB Seagate HDD/Fifa 16/GTA V/Sega Genesis
  • Creation centre dan indirdiğim ligden kaynaklandığnı düşünüyorum sorunun,görünen o ki bu sorunu başka kimse yaşamamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.