Şimdi Ara

...:FİFA ve PES 5 için 7800 GTX ALMAYA DEĞERMİ?:...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fifadan ve pes 5 ten maximum çözünürlüğü elde etmek için 7800 gtx veya x1800xt almaya değermi?

• YOK DAHA NELER
    6800gs al canavar gibi oyna
  • yaw o oyunlar duz 6600 le bıle oynarsın naptın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3

yaw o oyunlar duz 6600 le bıle oynarsın naptın sen

bile ne demek ben 6600 ile call of duty 2, FEAR oynuyorum bea sorunsuz bi şekilde..! küçümsüomusun sen o kartı..! iyiki bir GT in var
  • o karta o para verilmez, hele ki o iki oyun için hiç verilmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Orjinalden alıntı: t3

yaw o oyunlar duz 6600 le bıle oynarsın naptın sen

bile ne demek ben 6600 ile call of duty 2, FEAR oynuyorum bea sorunsuz bi şekilde..! küçümsüomusun sen o kartı..! iyiki bir GT in var

lütfen ona GT deme bozuluyo sonra o o\c yapılarak EX olmus bı kart

• maalesef diyorum hiçbir oyun anca 1800xt yada gtx ister denilemez bu kartlar cok yüksek cözünürlük ler için gerekbilir tabi birde testlerde yüksek puanlar almak yoksa orta sınıf kartlar güncel oyunların hakkından fazlasıyla gelicektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha fazla performans ve oyunlarda aa , af açılarak yüksek çözünürlük istiyorsanız alınabilir ancak 7800GT yada x1800xl daha iyi bir seçim olacaktır tabii ki üst seviye vga lar için.
  • Hiç Gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: EuRoBoY

Hiç Gerek yok

Neden gerek yok?

high end kartları son kullanıcı gerek duymadığı için mi alıyor sizce?
  • Fifa oynayan kaldı mı be. 7800gtx ile vay be
    quote:

Orjinalden alıntı: fromon

arkadaşlar fifadan ve pes 5 ten maximum çözünürlüğü elde etmek için 7800 gtx veya x1800xt almaya değermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: EuRoBoY

Hiç Gerek yok

Neden gerek yok?

high end kartları son kullanıcı gerek duymadığı için mi alıyor sizce?

KESİNLİKLE!!!
  • pes5 ı 1280/1024 enyüksek grafik seçeneği ile düz 6600 ile sorunsuzca oynayabilirsin. ekran kartlarını zorlamayacak şekilde yapmış adamlar; öle ki bu oyunu saatlerce oynayıp çıkınca ekran kartının ısısına baktığımda ısınmamış bile oluyolar.
  • ah be kardeşim neden şu ekran kartlarına bu kadar para veriyorsunuz alın bi oyun konsolu doya doya oyun oynayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gprs78

ah be kardeşim neden şu ekran kartlarına bu kadar para veriyorsunuz alın bi oyun konsolu doya doya oyun oynayın

Al ps2 veya bekle Kasımda P3 al hem karşılıklı oyna hemde garfik gör..
  • 7800 GT bence en akıllıca çözüm olacaktır
  • Bu oyunlar için okart alınırmı ya 9550 nin bile kolaylıkla sorunsuz çalıştırdığı oyunlardır bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromon

arkadaşlar fifadan ve pes 5 ten maximum çözünürlüğü elde etmek için 7800 gtx veya x1800xt almaya değermi?

Abartma kardeşim yaa o ekran kartını şu zamanda sadece bench manyakları bir de çok parası olanlar tercih ediyor.Senin dediğin oyunları ise arkadaşların da değindiği düz 6600 ile bile full kasıp oynayabilirsin...
  • 6800gs işini gorruur
  • 500 - 600 YTL bir VGA ya verip sonra kendime bir ton sövdürtmem
    gider bi ps 2 alırım ve de bir DVD Writer(oyunları çekmek için) her oyunu babalar gibi oynarım.. bir de ps 2 m var diye hava atarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.