Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil
5 sn
189.882
Cevap
852
Favori
6.999.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
119 oy
Sayfa: önceki 94899490949194929493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben Ronaldinho oynayamıyorum. Benim oyun sitilime uymuyor, çok skill kullanan biri değilim. Geçen sene paketten çıkartmıştım o bile yaramadı bana. Bu oyunda Ronaldinho kartları bana uymuyor. Totti ye gidecem muhtemelen. Geriye 10.000K coinim kalacak muhtemelen defans ve orta saha dizecem kadroya o parayla.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Planım bu kadro. Kanat oynamaktn nefret ederim, istersem wl 5 win alayım sistemi değiştirmem. Zevk almıyorum, kanat feyk ata ata gidip adam kaçırmayı, tiksinç bir oyun tarzı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kievli -- 25 Ocak 2026; 14:20:34 >

• Saliba'dan sonra az önce de Yamal (Mansion) çıkardım. Başka da gelen giden bir şey yok. Sağ kanatta Dembele (90), Garrincha (92), Yamal (SBC) ve Yamal (Mansion) var. Takıma giremeyen Henry (91-Temel) var. Geçen yıl da bu yıl da Henry geliyor bana ama bir türlü onunla oynayamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CrimsonFPS kullanıcısına yanıt

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Arkadaslar iyi oyunlar Oyuna ara vermistim tekrar doneyim diyorum soyle guzel kadrolu ps hesabi satmayi dusunen arkadas varsa ozelden bana ulasabilir iyi oyunlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeyle oyun kendi dinamikleri içinde plase vuruşa evrildi.Yerden şut ve direk kaleye vuruşların açıları iyice kaybolmuş.Millet buna göre kadro kuruyor.Bir oyunu bozmak için her şeyi yapıyor ea.Sağdan kıvır plase soldan kıvır plase.Böyle oyun olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şansızlığımı kırmak için ve ea ya para kazandırmamak için yeni hesap aldım 5 m coin ile birlikte , normalde yatırmam oyuna para da bu ara extra bütçem oluştu elimde fp çekmeyi düşünüyordum böylesi daha uyguna geldi , önerilere açığım 😂

• ragnarok35 R kullanıcısına yanıt

Cok guzel hesap hocam hayirli olsun gule gule oynayin dembeleyi iyi kullanirsaniz ve henry ole level atlatir

• Arkadaslar Rice cikmisti bana TOTY valla oyle aman aman farketmedi, hatta gecen haftaya gore daha az galibiyet alabildim WL de. Dun gece 2 milyona yakina sattim. Benim gibi gariban adamin neyine TOTY Rice ile oynayacagim? Ha ilerde sansa satilamaz ciksa oynatirim.

2.5 milyon coins duruyor kenarda. Ama en iyi oyuncular kapiyi 5 milyon coins ten aciyor yine bi halt degismedi yani.

butragueno düşünüyordum da ama wilsona mı dönsem

• Wilson'ı ben de düşünüyorum. Asla Toty çıkaramadığımdan paketlerin bir kısmını sonraya saklayıp en azından yüksek reytingli fodder mı çıkarsam diyorum EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

güncel kadro aşağıdaki gibi hepsi satılamaz zaten Pogba dışında çıkan bir oyuncumda yok ya evolar ya sezon ödülleri. ya da ikon sbcler

Wilson yaparsam aşağıdaki gibi yapmayı planlıyorum, Maldini'ye henüz Son pas ve Defans update'ini yapmadım. Maldini yerine Carlos Alberto'ya defans ve pas yapıp, Essien yerine Carlos Alberto silver kartı sağ bek atsam mı diye düşünmüyor değilim.

Oyuncu yorumlarına gelirsem, ilk olarak Messi ve Ronaldo. Çok beğendim bunları. İki kartta markette farklı isimlerle birebir aynı olsa 400-500K her biri çok rahat ederdi. Ronaldo'nun tek sıkıntısı Plase olmaması. Belki Plase+ veririm. Messi için ise dribbling olsa çok daha iyi olurmuş. Keşke + versionunu verebilseydik Reyting'e takılmasaydı

Van de ven evo zincirleri mükemmel. Militao'dan çok daha iyi. Militao soru işareti bir kart benim için, Thuram deneyebilirmişim. Gullit, keşke daha önce başlasaymışım. Çok çok iyi kart. Tek eksiğim CM rolleri vermemek bence. Sahte 9 olarak muazzam. 5 zayıf ayak çok güzel etki ediyor. Sol ayağı ile bir şutları var Messi ile kapışırlar.

Pogba, ilk çıktığında Cam oynattım orada da çok verimliydi, şutları ve ikili mücadeleleri çok güzel. CM'de de fena iş yapmıyor. Bischof CDM'de hiç denemedim ama CM'de muazzam kart. Ara pasları mükemmel mücadeleri yerinde, harika bir 8. Matuidi, yani bu da bir soru işareti bir kart. Pas statlarına asla inanmıyorum. Bazen arkadan rakibi olağanüstü bir hızla yakalıyor. CM'de hiç beğenmesem de CDM'de iş görüyor.

Essien'i bir süre CB, bir süre CDM, şimdi de RB oynatıyorum. İşini yapıyor, rakibi kovalamak zorunda kalmaz ve karşıdan müdahale yapacak durumdaysa harika kart. Ama asla kovalayamıyor.

Bunlar dışında şuan kadrodan çıkartmak zorunda kaldığım Havertz, CAM ve sahte 9 olarak harikaydı. Udogie, sanırım bu sene oynadığım en iyi LB. Balde, Maatsen denedim ama Udogie harika. Mukiele evo yapmıştım, fena olmadı. Elimde güzel fodderlar olsa Marcelo'ya giderdim gibi oyun sonu LB'si gibi duruyor.

Kova için yorum yapmaya gerek yok kimya sağlasın yeter EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• Genelde herkesin kadrosu evo.Benim ilk 11 oyuncunun 9 u evo ea iyice bizlere iyi kart vermeyerek evolarla uğraşın diyor.

• Kaç tane paket açtım yüksek bir tane bile toty çıkmamıştı bugün orta saha 85 paketinden Pedri geldi. EA şansı baya zorladı geçen sene daha iyi geliyordu.. Bir de öyle rakipler geliyor ki şaşırıyorum tabii yenip paketleyip gönderiyorum :D

• Vatov kullanıcısına yanıt
    Güzel bir yazı olmuş hocam. Eline , aklına sağlık.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.