< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Oyun çıkınca anlarız onu battle pas vardı orda kullanmak mantıklı şuan öyle görünüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fut Point ler pahalı oluyor o yüzden Ultimate için şahsi fikrim değer. Tabi o point sekmesine hiç bulaşmamak en iyisi kumar gibi bir olay çünkü o bakımdan yeni başlayacak bir kişi için sonradan bulaşmayacaksanız es geçilebilir. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
ben her sene ultimate sürüm alırım 3-4 ay oynayıp oyunun parasını çıkartıp kar edip bırakırım o sürede promoların da b*ku çıkmamış oluyor oyundan en keyif aldığım dönem |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 21 Ağustos 2025; 14:50:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 21 Ağustos 2025; 14:51:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet hocam ya ben biraz kendime cimriyim biliyor musunuz o yüzden şurada koskoca bir topluluz en fazla hepsinin Toplamı 7000 TL falan eder herhalde herkeze en az 200 TL falan gönderse askeri olarak 200 gönderelim ama kısa zamanda toplarım diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ya ne demek kral ya ayıpsın eğer istersen başka konularda da destek çıkılıyor burda kira vs. varsa ona da destek çıkabilirler senin cebinde vardır hepsi için para ama niye çıksın ki senden burdakiler halleder canın sağolsun bi daha da sakın böyle şeyler düşünme burdaki enayiler ne güne duruyor da sen cebindeki parayı harcayasın lütfen yani |
|
Tabi hocam sıkıntı yok benim mesajı direk kopyalayabilirsiniz ama konuda ilk önce ben paylaştım öncelik benimdir maddi destekte bulunacak arkadaşlar Önceliğin ben de olma konusuna hassasiyet gösterirlerse sevinirim O zaman haksızlık olmasın diye şöyle yapalım maddi destek öncelik sırası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kira yardımını gerek yok teşekkür ederim zaten bizim ailenin kendine ait üç tane uluslararası taşımacılık yapan ticari yük gemileri var yani o konuda sıkıntı yok yinede ince düşünceniz için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen sene de bu zamanlar hesabının şifresini benimle paylaşacak var mı yazmıştınız. Sadece geceleri oynarım falan diyordunuz hatta. Bakıyorum da hedefleri her yıl büyütüyorsunuz :) Bu sene hesap değil direk oyunu hediye istiyorsunuz. Seneye de artık ps5 + fc 27 :) Bundle istiyorum yazarsınız direk. |
Vay be hocam ömür ne kadar hızlı geçiyor değil mi yaşlanıyoruz harbiden Sağ olsun Yasin hocam FIFA 25 konusunda bana yardımcı olmuştu ben de internetimin şartları elverdiğince fırsat buldukça hesabına giriş yapıp ilerlemeye çalışmıştım kendisine buradan tekrardan çok teşekkür ediyorum Hocam ilerleyen yıllarda PlayStation beş değilde hedefim şimdi PlayStation beş baya eski nesil oldu PlayStation altı çıktığı zaman o zaman FIFA 28 ve PlayStation altı ya da GTA altı ve PlayStation altı için çıtayı yükseltebiliriz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen sene kıymetli hocamızla benzer sebeplerden dolayı hesap paylaşımı yapmıştık. Sağ olsun, hesabıma gözü gibi baktı. İmansız gavur oyuncuları bir bir yenip beni Div 2’ye kadar çıkardı, üstüne Allah’u Teâlâ’nın bereketiyle çok güzel kartlar da nasip oldu. Diyeceğim şudur ki; vereceğiniz her kuruş helaldir, boşa gitmeyeceğinden emin olabilirsiniz. @Schi20phrene bu sene bebek olacağından bütçemi bebek bezine ayıracaktım. Aman varsın bebek salona sıçsın, ne olacak! Temizlerim ben. Yeter ki kıymetli hocamın vakti keyifli geçsin. Pek kıymetli hocam, uygun görürseniz iban gönderin; ben de size Molfix 1 beden (240’lı) fiyatını ileteyim. Selam ve dua ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 21 Ağustos 2025; 15:50:49 > |
_____________________________ |
Cansınız yasin hocam bu arada tebrik ederim ya sizin adınıza çok sevindim umarım biricik evladınızı hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza alırsınız bir ömür boyu mutlu bir aile hayatınız olur Tekrardan tebrik ediyorum hocam hocam maddi desteğiniz için de teşekkür ederim eksik olmayınz ama ben kabul edemeyeceğim😂 hocam bu arada harbiden size çok teşekkür ediyorum geçen sene ben oyunu satın alana kadar bana hesabınızı paylaşmıştınız eksik olmayın tekrardan çok teşekkür ediyorum keşke şartlar eşit olsaydı be hocam adamlar senaryo modunda akıcılık ile oynuyor biz resmen adamlara gecikmeden dolayı figüranlık yapıyoruz eğer ki var ya şartlar eşit olsaydı hocam ben sizin elinizdeki o dönemin sezonunun çok iyi kadrosuyla Üst klasmanlara çok rahat çıkabilirdim malumunuz biliyorsunuz memlekette sunucu olmadığı için bir de ben sizin hesabınızı kullanırken videosle bağlantı vardı bizim burada bakır kablo da zaten sıkıntılıydı çok çabalamamıza rağmen öyle maçlar oluyordu ki bize gol atamayacak adam bizi yenip gidiyordu Bu arada benim yukardaki mesajımı tamamen espiri amaçlı birazcık dedim ayın çıkana kadar makarasını yapalım zaten mesajımda da gördüğünüz üzere espri yaptım çok belli ben de oyunu satın alacağım da biraz daha tarihinin yaklaşmasını bekliyorum ya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 21 Ağustos 2025; 16:2:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |