Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
51 Misafir (34 Mobil) - 17 Masaüstü34 Mobil
5 sn
187.622
Cevap
855
Favori
6.829.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 92949295929692979298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim cevaplar için. Pointsleri harcamak için en mantıklı yol nedir? En son 24 oynadım, sonrası yok bende.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Oyun çıkınca anlarız onu battle pas vardı orda kullanmak mantıklı şuan öyle görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fut Point ler pahalı oluyor o yüzden Ultimate için şahsi fikrim değer.

Tabi o point sekmesine hiç bulaşmamak en iyisi kumar gibi bir olay çünkü o bakımdan yeni başlayacak bir kişi için sonradan bulaşmayacaksanız es geçilebilir.

Hiçbir şekilde points almayı düşünmüyorum ama erken oyuna başladık, erken oyunda icon almak ve ek fut points aradaki farka değiyorsa almayı düşünüyorum. Bu oyunu önceden bırakma sebebim zaten dayanamayıp pack açmam.

Psn ID : Komple10

[c
  • Arkadaşlar merhabalar benim sizlerden küçük bir ricam olacaktı

Bilgisayar için Battlefield altı ve FIFA 26 almayı düşünüyorum da maddi konuda bana az çok demeden destek verebilir misiniz rica etsem ben sizlere papara hesabımı göndersem gönlünüzden ne kadar koparsa oyun çıkana kadar bana yardımcı olursanız minnettar kalırım
    Dilenci değilim yanlış anlaşılmak istemem iki oyunu da an itibari ile satın alabilecek bütçeye sahibim ama cebimden para çıksın istemiyorum ama oyunu da oynamak istiyorum sizlerden ricam bana maddi manevi destekte yardımda bulunursanız minnettar kalırım şimdiden çok teşekkür eder saygılarımı arz ederim
    Ben inanıyorum ki sizlerin maddi desteğiyle oyun çıkmadan önce iki oyunu da satın alabilecek muhtar erişebilirim diye düşünüyorum sizleri seviyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

Bu arada manevi değilde maddi yardım önceliğimdir
    Bir de standart sürüm için değilde ultümate Sürüm için maddi desteklerinizi bekliyorum almışken standart olanı değilde en yüksek paketini alalım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 21 Ağustos 2025; 14:50:37 >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Hocam şu cümleyi gördükten sonra samimi hissetmedim inanın;

“Dilenci değilim yanlış anlaşılmak istemem iki oyunu da an itibari ile satın alabilecek bütçeye sahibim ama cebimden para çıksın istemiyorum ama oyunu da oynamak istiyorum”

Kimse cebinden çıksın istemez bana da alın o zaman arkadaşlar 😬 bir de sipariş vermişsiniz ultimate sürüm alın diye, gerçekten alay ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 21 Ağustos 2025; 14:51:38 >
  • ZekiAygun kullanıcısına yanıt

Evet hocam ya ben biraz kendime cimriyim biliyor musunuz o yüzden şurada koskoca bir topluluz en fazla hepsinin Toplamı 7000 TL falan eder herhalde herkeze en az 200 TL falan gönderse askeri olarak 200 gönderelim ama kısa zamanda toplarım diye düşünüyorum

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

ya ne demek kral ya ayıpsın eğer istersen başka konularda da destek çıkılıyor burda kira vs. varsa ona da destek çıkabilirler senin cebinde vardır hepsi için para ama niye çıksın ki senden burdakiler halleder canın sağolsun bi daha da sakın böyle şeyler düşünme burdaki enayiler ne güne duruyor da sen cebindeki parayı harcayasın lütfen yani

Elit son oynadığım sene div1 oyuncusu olmama rağmen çünkü çok vakit ve emek istemeye başlamıştı ama bu sene haftasonu liginin değişmesi play of kalkması altın kartların daha uzun kullanımı olacak lafları sene ortasına doğru bozmaz cıvıtmazlarsa bu sene daha oynanabilir eğlenceli bir oyun olabilir diye aldım
    Div 8 sen div8 ler ile div,3 ise ona göre haftasonu Ligi'nde oynayıp daha kendi dengin ile rekabet edeceksin tabi bu sözde mi kalır üst üste galibiyet alınca karşına üst div yada tam tersinde alt divlersen mi gene karşına getirir henüz bilemiyoruz yaşayıp göreceğiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tabi hocam sıkıntı yok benim mesajı direk kopyalayabilirsiniz ama konuda ilk önce ben paylaştım öncelik benimdir

maddi destekte bulunacak arkadaşlar Önceliğin ben de olma konusuna hassasiyet gösterirlerse sevinirim

O zaman haksızlık olmasın diye şöyle yapalım

maddi destek öncelik sırası

1. Schi20phrene
    2. ZekiAygun

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
    Hahahahhahahahah

Hocam kira yardımını gerek yok teşekkür ederim zaten bizim ailenin kendine ait üç tane uluslararası taşımacılık yapan ticari yük gemileri var yani o konuda sıkıntı yok yinede ince düşünceniz için teşekkür ederim

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

Geçen sene de bu zamanlar hesabının şifresini benimle paylaşacak var mı yazmıştınız. Sadece geceleri oynarım falan diyordunuz hatta. Bakıyorum da hedefleri her yıl büyütüyorsunuz :)

Bu sene hesap değil direk oyunu hediye istiyorsunuz. Seneye de artık ps5 + fc 27 :) Bundle istiyorum yazarsınız direk.

Vay be hocam ömür ne kadar hızlı geçiyor değil mi yaşlanıyoruz harbiden

Sağ olsun Yasin hocam FIFA 25 konusunda bana yardımcı olmuştu ben de internetimin şartları elverdiğince fırsat buldukça hesabına giriş yapıp ilerlemeye çalışmıştım kendisine buradan tekrardan çok teşekkür ediyorum

Hocam ilerleyen yıllarda PlayStation beş değilde hedefim şimdi PlayStation beş baya eski nesil oldu PlayStation altı çıktığı zaman o zaman FIFA 28 ve PlayStation altı ya da GTA altı ve PlayStation altı için çıtayı yükseltebiliriz

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

Geçen sene kıymetli hocamızla benzer sebeplerden dolayı hesap paylaşımı yapmıştık. Sağ olsun, hesabıma gözü gibi baktı. İmansız gavur oyuncuları bir bir yenip beni Div 2’ye kadar çıkardı, üstüne Allah’u Teâlâ’nın bereketiyle çok güzel kartlar da nasip oldu.

Diyeceğim şudur ki; vereceğiniz her kuruş helaldir, boşa gitmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

@Schi20phrene bu sene bebek olacağından bütçemi bebek bezine ayıracaktım. Aman varsın bebek salona sıçsın, ne olacak! Temizlerim ben. Yeter ki kıymetli hocamın vakti keyifli geçsin.

Pek kıymetli hocam, uygun görürseniz iban gönderin; ben de size Molfix 1 beden (240’lı) fiyatını ileteyim.

Selam ve dua ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 21 Ağustos 2025; 15:50:49 >

Cansınız yasin hocam bu arada tebrik ederim ya sizin adınıza çok sevindim

umarım biricik evladınızı hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza alırsınız bir ömür boyu mutlu bir aile hayatınız olur

Tekrardan tebrik ediyorum hocam

hocam maddi desteğiniz için de teşekkür ederim eksik olmayınz ama ben kabul edemeyeceğim😂

hocam bu arada harbiden size çok teşekkür ediyorum geçen sene ben oyunu satın alana kadar bana hesabınızı paylaşmıştınız eksik olmayın tekrardan çok teşekkür ediyorum keşke şartlar eşit olsaydı be hocam adamlar senaryo modunda akıcılık ile oynuyor biz resmen adamlara gecikmeden dolayı figüranlık yapıyoruz eğer ki var ya şartlar eşit olsaydı hocam ben sizin elinizdeki o dönemin sezonunun çok iyi kadrosuyla Üst klasmanlara çok rahat çıkabilirdim malumunuz biliyorsunuz memlekette sunucu olmadığı için bir de ben sizin hesabınızı kullanırken videosle bağlantı vardı bizim burada bakır kablo da zaten sıkıntılıydı çok çabalamamıza rağmen öyle maçlar oluyordu ki bize gol atamayacak adam bizi yenip gidiyordu

Bu arada benim yukardaki mesajımı tamamen espiri amaçlı birazcık dedim ayın çıkana kadar makarasını yapalım zaten mesajımda da gördüğünüz üzere espri yaptım çok belli ben de oyunu satın alacağım da biraz daha tarihinin yaklaşmasını bekliyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 21 Ağustos 2025; 16:2:19 >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• Online season da sim modda olsaydı güzel olurdu ya keşke olsaydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.