< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9036. sayfa)
-
-
Valla hamsik yatırımı yapanlar helal olsun 👏👏👏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Leao uçmuş. Gündüz 56K’ya satmıştım şimdi 120K’larda..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam geliştirme öğeleri kulübe gönderilmemesi lazım. Ya uygulanıyor ya orada kalıyor normalde. Webappden deniyorsaniz oyunda bakmak lazım çünkü benim de webapp ve mobilde Zidane bile gözükmüyordu bırak evosunu. Oyunda gelmislerdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buraya her gün 1 tane yatırım tavsiyesi ne güzel olur :)
Aslında ortak bir discord kanalı açıp futsheriff veya Romanya’nın ücretli DC grubuna girmek mantıklı olabilir. Farklı yerlerden aynı dc hesabıyla gruplara girilebilirse aylık 8 Euro koymaz 3-4 kişi girsek.
ben yine de abartı iyi bir evo beklemiyorum.
neymar var iki hesapta da. riv9 izliyorum, max 87 CAM evo diyorlar göreceğiz.
-
-
Valla yatırım tavsiyesi değildir diyerek aklına yatan şeyleri atabilirsin bence. İsteyen alır dener ki şu attığın kart da mantıklı.
Bak bu da var mesela bağlantısı kolay playstyle çok iyi ayrıca mdo da stoper++ ı olan sayılı bir kaç oyuncudan biri
Zamanında koke yatırımı da yapmıştım çok kar edemedim ama 10.250 ye alıp 15 lere sattım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 19 Ocak 2025; 18:53:19 >
45. dakika itibariyle Real 3-1 önde ve Mbappe 2 golle oynuyor. Mbappe 1-2 tane daha gol atarsa 93'lük IF kartı TOTY'si var diye gelmez herhalde.
-
Satmadığıma eminim, kulübe gönderdim, canlı destek için kolayda link varsa atarmısın?
https://help.ea.com/en/help-top-issues/?product=fc-25 kullanıcı adı şifrenle gir sorulardan bir kaçını dene rastgele girdiğinde içinde canlı destek yazana bağlan
Yok hocam hiçbiyerden görünmüyor, ama kulübe gönderme işini daha önceler de yaptım, kullandığım bişey değil evo işi, ilk defa zidane için yapiyim dedim o da yalan oldu
94 zidane goruntusu nasil olacak diye merak ediyordum da
Hocam nadiren verilmeyen oyuncular da olmuş bilmiyorum sebebi nedir almadıysanız muhtemelen o yüzdendir bu ea şaşırdık mı hayır. Ama büyük bir kısım aldı ve hemen kadroya koydu bende yaptım ama henüz denemedim
Bitirdinizmi görevlerini
Bende evo var ustadim gecen sene fifa oynayan eylulden öncelere verdi, ben 94 halinin görüntüsünü merak ediyorum oyundaki halini
marquinhos sbc yapana kadar, marquinhos ile stoper evoya başlayın daha iyi.
bunu söylemeden edemedim
-
Hocam şut içinde upgrade gelcekmiş bu stoper evolarına 😃 ama sıralamalarda dikkatli olmamız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 19 Ocak 2025; 21:6:32 >
sıralama olarak, zaten önce tilki basmalıyız ne olursa olsun. şut gelecektir zaten cdm pozisyonu veriyor ama ne kadar arttıracak.
marquinhos evoyu tamamladığında hem tilki hem kanca olacak, bu sbc hayatta yapılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 19 Ocak 2025; 21:12:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X