Ps5 yok hocam. PS4 ten oynayabiliyorum sadece benim anlamadığım şu abim de oyunu oynuyor sanırım dün takas görevlerini yapmış sonra oyundan atmış ben kendi hesabımla girmeye çalıştım o da girmiyor. Soft ban yiyince hiçbir hesaptan futa giriş yapılamıyor mu? Wl maçlarını oynayacaktım, oynayamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7799. sayfa)
-
-
Sizin durumu anlayamadım. Ben ps5 versiyonunda ban yedim. Sonra aynı maikinede aynı hesapla 4 versiyonuna geçip ordan devam ettim. İlginç olmuş..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soft ban diye bir şey yok bildiğim kadarıyla artık. Maç sayısı veriyor. 1 günde 60 maç token için izin veriyor. Ea chat'e bağlanın isterseniz.
-
-
hocam 20 tane token al mutlaka 84 + 60 tane oyuncu veriyor .
Bazı görevler var 1 maç ile 4-5 token alabilirsiniz online modda ise ilk golü atan kazanır modu var onlar da token veriyor bir araştırın derim çok uzun sürmez 20 token yapmanız
-
Vay kardeşim ..😂
Biz bu zehri almışız almadan olmaz...
Ama bu sene gerçekten son benim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl sizce beyler kadro
-
Cidden zehir ya tek umudum oyunun isminin değişecek olması. Beklentiye sokuyor yeni değişiklikler olacağını düşünüyorum.
@KendineAteist Tek seferde alınıyorsa 4-5 tane dediğiniz gibi onları yapayım bir şekilde 84x60 kaçmaz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 12 Aralık 2022; 15:57:9 > -
Orta saha biraz güçsüz geldi bana uyarsa Anguissa var 40kya canavar gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaslar yan hesaplara bu 82x20 84x20 ile cikan rezil adamlardan sonra ana hesabima ake yi aliyorum.oyle 20-30 token kasacak durumum da yok zaten.
kullananiniz var mi ?
untrade cancelo ile tam uyumlu olacak hem.ihtiyacimda var cb.
-
Merhaba. Hocam al, anchor bas arkana yaslan. Ben çok memnunum. Bir stopere göre çok cevik. Saçları da malum. :) Oynaması keyifli bir kart. Sol ayak stp olduğu için geriden çıkarken çok rahatlatiyor. Kısa pasi, sogukkanliligi yuksek. Yanında da baby desaily ile oynuyorum bu arada.
Bu kartı 2 hafta önce promonun son günü yan hesabıma çekmiştim dandik bir paketten şansa. PL den forvet arayanlara şiddetle tavsiye ederim. Özellikle yeşil vurabiliyorsanız sağlı sollu füze atıyor direkt kaleye. Yan hesap olduğu için maçlar sadece WL ve Elite Div de oynandı. Bütçesi olan denesin derim.
-
Ben yanına mid capita koyacağım.90 pace.
paketlerden toplasanız 50 k lık adam çıkmadı.bu ake markette olsa takımından dolayı bile 350-400 k olur diye düşünüyorum.
cancelo if ve ake beni totsa dek götürür
Ballack 89 efsane bir şey olmuş, Muhafız basınca makineye dönüşüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. efootball dan fifa ya geçiş yaptım. tabi ilk kez oynadığım için inanılmaz karışık geliyor oyun. bir sürü etkinlik var en çok bu olay hoşuma gitti. defansta acayip zorlanıyorum. alışıcaz yapacak birşey yok. okadar çok görev varki yapıyorum ufaktan birşeyler ama en en önemli olanlar hangileri pek kavrayamadım. tabi ödeme olaylarıda karışık. fut yıldızı var coin var yeşil renkli fifa puanı var. hangisi nerede kullanılıyor baya zordayım anlicanız. tabiki youtube dan videolar izliyorum ama yinede zorlanıyorum. varsa rehber tarzı bir video gönderirseniz sevinirim. birde bu yanar döner 90 lık kartları nasıl alırız, para yatırmadan tabi :)
-
Hocam kadro kurma görevleri kış vakti her akşam 9, yaz vakti her akşam 8’de gelir. Bazı kadro kurma görevlerinde oyuncu, bazılarında paket, bazılarında forma tarzı kozmetik ürünler verir. İki tür paket var biri satılabilir kartlar içerir diğeri satılamaz kartlar içerir. Yeşil olan fifa pointsi para ile satın alarak paket açmak için harcarsınız ama tavsiye etmem, sarı olan coinsler maç sonu gelir, paketten çıkan kartları sarı olan coins karşılığında satıp, alabilirsiniz, fut yıldızını menüde anlar kısmı var orada görevler yaparak toplayıp, anlar mağazasından paket almak için kullanırsınız. Her cuma yeni etkinlik gelir, renkli kartlar etkinlik kartları oluyor, cuma gelir diğer cumaya kadar paketlerden etkinlikte gelen kartları çıkartabilirsiniz ama tabi düşük ihtimal. Mesela leao’nun özel kartı geldi diyelim bir hafta boyunca leao’nun gold kartı yerine özel kartı paketlerde olur. Coins kasmak için ticaret yapmanız ya da paket açmanız gerek. Mesela 84’lğk kartlar şu an 2800 civarına gidiyor ama kadro kurma görevi gelirse ve görevde 84’lğk kart isterse kartın değeri 4-5k civarına kadar çıkar keza aynı şekilde 85-86-87-88 reytingli kartlar içinde geçerli. Mesela ben etkinlik gelmeden önce 2000’den toplayıp fiyatlar artınca 4-5k’ya satıyorum bazen de 2800’lük kartları 1100-1800 aralığından toplayıp anlık kâr etmek için 2800’e satıyorum. Bu şekilde yeri geliyor 3-4 saatte 200k kâr ediyorum. Coins kasmaya üşenirseniz satın alabilirsiniz ama fifa bunu kendi satmıyor internetten başka sitelerden alırsınız ama ban riski var. Size tavsiyem Türkiye’de sunucu olmadığı için coins ile başlangıç kadrosu kurup kalan coinsleri satmanız. Ben coins satarak Xbox series s, ps5 ve monitör aldım. Oyunda rivals modu var 11 tane lig var ne kadar maç kazanırsanız maç sonu ilerleme kaydedip lig atlıyorsunuz, rivals modunda perşembe günü liginize göre ödüller gelir, 3 win alırsanız giriş seviye ödüller, 8 win alırsanız daha üst seviye ödüller gelir, liginiz ne kadar yüksekse paketlerde daha iyi olur. Perşembe günleri 3 ödül arasından seçim yapabiliyorsunuz, satılabilir, satılamaz, satılamaz ve coins olarak üçünden birini seçebilirsiniz. Oyunda sezon var süresini hatırlamıyorum ama 60 gün olması gerek, 60 gün içinde 20, 50 ve 90 galibiyetlik dönüm noktası var, kaç galibiyet yaparsanız ve hangi ligdeyseniz ona göre sezon sonu paket veriyor. Sezon sıfırlandığında olduğunuz lige göre liginiz düşürülüyor. Haftasonu ligi var buraya girebilmek için rivals oynayıp haftasonu ligi eleme puanı kasıyorsunuz ve play off oynuyorsunuz. 10 maçlık play off’ta 4 win alırsanız haftasonu ligine katılma hakkı kazanırsınız, play off’ta aldığınız puana göre paket veriyor. Haftasonu ligine girdiğinizde 20 maç hakkınız var ve yaptığınız puana göre paket, coins ve oyuncu seçimi verir. Oyuncu seçiminde normalde haftanın takımı oyuncusu verir fakat şu an World cup olduğu için haftanın takımı yok o yüzden 84+ oyuncu seçimi veriyor. World cup bitince haftanın takımı gelicek o zaman haftanın takımı oyuncusu seçebiliyorsunuz ve haftanın takımı paketi veriyor. Haftanın takımı her çarşamba oyuna eklenir, diğer çarşambaya kadar paketlerde olur. Menüde görevler kısmı var orada dönüm noktaları var mesela örnek veriyorum rivals modunda 50 galibiyet al şu paketi veriyim der, şu kadar asist yap paket veriyim gibi gibi görevler var. Ayrıca görevler kısmında oyuncular var o görevleri yaparak oyuncuda alabiliyorsunuz. Onun dışında oynanışla ilgili yardımcı olmamı isterseniz özel mesaj atın size püf noktalarını anlatabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Emre kayır da vander sar açmış yayıncılara ikonlar yağıyor desene :))
Çok beklentin olmasın burada kohler kötü dedi arkadaşlar ake al daha iyi ama benim için ake kohlerin yanına gelemez çok yer kaybediyor bastı mı alamıyor birbirleri çok iyi gelmedi ama oynayış tarzına göre değişiyor bence bazı adamlar alıştığın oynayış tarzına uymaya biliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacaron41 -- 12 Aralık 2022; 20:17:7 >
hakli olabilirsinizde 11 win ile rahatca bitirecegim bir kadrom olsun yeter.kasmayi biraktim.
-
Vallaha hocam sen her türlü 11 yaparsın ake olsa da olmasa da rahat ol :)) indirimler geldikçe yeni oyuncuları geliyor yeni oyuncular geldikçe yenildikçe ona göre rakipleri sunacaktır karşına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacaron41 -- 12 Aralık 2022; 20:18:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X