Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
60 Misafir (36 Mobil) - 24 Masaüstü36 Mobil
5 sn
187.317
Cevap
849
Favori
6.785.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 76307631763276337634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam geçen sene de yazmıştım buraya sunucu açılmadığı sürece zevkine oynamayıp rekabetçi oynuyorsanız kadroya yatırım yapılmaz. Kadroya yatırım yapıp sunucu kaynaklı kaybedince daha da sinirleniyor insan. Eğer zevk almak için oynuyorsanız, Coins satmak gibi derdiniz yoksa kadro kurun gitsin zevkinize bakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Rakip sürekli baskı açtığı anda ok tuşlarını kullanarak Topu kanatlarla oyna, ceza sahasına yüklen, çizgide oyna açabilirsin. Ofansif bek oyuncularını da açıp deneyebilirsin ama top kaybında sıkıntı yaşarsın ofansif bekler seçeneğini açarsan.

Bana göre kanatlar ve santrafor dışında hiçbir mevkiin önemi yok fakat cancelo ve reece james kullanırken çok zevk alıyorum. Reece james’i şiddetle tavsiye ederim. James yorulunca frimpong’u alıyorum.

Topu kanatlara yolla yanlış çeviri. Rakibi kanatlara yönlendir onun doğrusu. Yani göbeği kapat rakibi diğer kanada oynamaya zorla gibi bir şey.

Hocam teşekkür ederim düzelttiğiniz için yeni bir şey öğrenmiş oldum. Bende topu kanatlarla oyna seçeneğini açınca neden yoruluyorlar diye düşünüyordum. Hatta bu sene hiç açmamıştım belki de rakipler açtığı için ben merkezden oyun kuramıyorum ve üstüne merkezde rakibi tutamıyorum.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Aslında geçen seneye kadar kondisyon hiç götürmüyordu bunu açıyolardı rakibe pozisyon verilmiyordu. Çok eleştirildiği için patch geldi kondisyonu sömürmeye başladı.

1-konsoldaysanız crossplayi kapatın.bambaşka bir server crossplay.

2-yanlış bilmiyorsam eski tip savunma x e baslı tutup bilgisayarın kendi yaptığı savunma.fut da açılmıyor zaten.taktiksel savunma seçtiriyor sadece

• Hocam konsoldayım ama konu onunla alakalı değil zaten kapalı oynuyorum. Geçen sene hem pc hem ps’de oynarken de aynı şey vardı. Topu yumuşatamıyorum, 6 aydır aynı sorun devam ediyor. Rakipler sert topları bile yumuşatıp vücuduna çarptıktan sonra sektirmeden alabiliyorken ben alamıyorum. Özellikle L2 tuşunu da L1 tuşunu da ayrı ayrı deneyerek yapıyorum yok basit bir top bile yumuşamaran çarpıp rakibe gidiyor ya da kontrol edemiyor oyuncum her türlü rakibe gidiyor.

kamerayı bilmiyorum ama tuş ayarları her gir çık da bozuluyor. değiştirince kaydetme ekranı gelirdi ve kaydederdik o gelmiyor. ondan oluyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam dostlar. Nacizane bir tavsiye de ben vereyim. Eğer rakibiniz pas atacağınız yeri tahmin etmeye yönelik hareket edip, ona göre switch atıyorsa ki üst divlerde klasik olarak böyle oynuyorlar, panik pası yapmayın, sadece adamın hareketini bekleyin, hiçbir şey yapmadan rölantide koşun bekleyin önce o pas atacağınız adama koşsun, onu görün ve boşalttığı alana yönelin. Bu şekilde sadece koşarak uzun mesafeler kat edebilirsiniz ve rakibi madara edersiniz. Rakibi tahmin etmenin bir dezavantajı vardır, sürekli açık verir rakip.

Bu şekilde oynayarak minimum pas hatası yapıyorum, presste de etkili oluyor. Ama prese karşı ek bir tavsiye daha verebilirim. Topa sahip olma, yavaş oyun kurma, defansif oyun kurucu rolünde minimum bir kişi. Bunu denediğimde çok verim aldım ama pek ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum.

Şu an div 2 deyim, hücumda ve özellikle bitiricilikte sorunlar yaşıyorum. Sırtı dönük oyuncuya indiremiyorum topu, stoper yapışıyor, bitiricilikte sakin kalamıyorum. Oyunuma ekleyebildiğim çok fazla skill yok, bu durumlar yükselmemi engelliyor. Tavsiyelerinize açığım.

• Ben kamerayı yakın kullanmayı severdim yıllardır. Çok yakın değil tabi ama ortalama. Böyle kendi yarı alanında faul olunca direkt pas atınca kamera o oyuncuya ulaşana kadar topu kaptırma ihtimali oluyor. Sizde de var mı böyle bir şey yoksa benim kamera açıma özel mi oldu?

Nothing's real until you feel
  • ping degerleriniz nedir beyler ya?

60 pingten asagi dusuremiyorum, ki 60dan cok daha fazla olduguna eminim... cat6 ile bagliyim static ip aldim fakat lag sorununu iliklerime kadar hissediyorum 95 pace kartin donmesi 2.5 gun suruyo. adami dondurmek icin hamle yaptigim zaman kolu birakiyorum mutfaga kahve yapmaya gidiyorum, geldigimde anca donmus oluyor EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

platforum: ps

Hocam 52 den aşağısını göremedim, akşam zaten 60 dan aşağı düşmüyor bende. Oyun gece 2 den itibaren yağ gibi akıyor ama haftaiçi de mümkün olmuyor o saati beklemek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Oluyor ama ne hikmetse rakipte hiç olmuyor. Biz hiç topu kapamıyoruz. Zaten rakipler mükemmel oynuyor hiç pas hatası yapmıyor. Her attıkları top bizim defansın arkasında. Adamın arkaya koşu yap dediği adam ne hikmetse mükkemmel koşular atıyor kendi kendine. Ulan ben bakıyorum orta sahalar yerinde duruyor zorla benden davetiye bekliyor. Attığım her topta benim hücum oyuncuları rakip defans arasından bir kere bile sarkamıyor. Ya valla adamlar çok iyi avrupalı her alanda önde maşallah maşallah. Nazar değmesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bizim kamera açımızı bile kıskanıyorlar öyleyse hocam bu nedir.

Nothing's real until you feel
  • 
Sayfa: önceki 76307631763276337634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.