Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
172.689
Cevap
785
Favori
6.100.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 63056306630763086309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam o daha beter. Bağımlı gibi günde 10 saat fifaya uğraşmak ne demek..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Decemst

    Düzenli olarak kastım dediğinizden dolayı zaten. Ayrıca ben rahatsız oluyorum demedim. Merakımdan sordum sadece, çok fazla kin veya agresiflik içeriyorsunuz konu üyelerine karşı.

    Siz öyle anlamışsınız. Tanımadığım insana niye nefret duyayım. Bir gruba hastalıklı demek normal değil. Normal paylaşım yapanlara zaten kimsenin bişey dediği yok. Elimizden geldiğince bildiğimiz kadar yardımcı da oluyoruz. Oyuna bu kadar sinirlenenler komiğime gidiyor sadece :) Yazdığımı tekrar okudum kinle alakalı bir şey göremedim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victoriou_S

    Hocam o daha beter. Bağımlı gibi günde 10 saat fifaya uğraşmak ne demek..

    İsi olmayan insan ne yapsin? Fifa oynamaz dizi film izler yine bir seylerle mesgul olman lazim. Ayrica coins satarak kendi parasini da cikarabilir.


    Bir yerden sonra 1 hesap 2 saatte bitiyor zaten. Oyunun basinda her kart para ediyordu gunde rahat 1 milyon yaparsin paket sansin varsa 1 icon veya mbappe neymar bulsan tamam zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bu tarz oyunları zevkine oynamak lazım. P2W'li, momentumlu bozuk oyuna değmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlıkta bile yazmasına rağmen hala buraya gelip hesap/coins ticareti yapmaya çalışanlar  


    Pepega mısınız arkadaşlar?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Decemst

    Oyun steamde 277liraya düşmüş. Bu sene ps4te 700 lira diye ve ping sorunu düzelmedi diye almamıştım. PCde ortam nasıl server konusundan ps4 gibi mi acaba ?

    PCden oynayanlar yorumlayabilir mi ?

    konsola göre tabi daha iyi şahsen bende öyle çanakkalede 13mb adsl kullanıyorum maçlara 60-70 arası ping ile giriyorum ps4 de tanıdıklarım var delaydan maç atamazken ben rahatlıkla rivals wl maçı atıyorum ama tabi bazen yine delayın arttığı zamanlar oluyor ama ps4 kadar değil


    hile olayına gelirsek bu sene sanki azalma var 30-40 kere draft girmişimdir en fazla 15 kere hile gelmiştir gelenlerinde 2-3 tanesi dnf yedirtti başka bir hileye denk gelmedim henüz rivals ve fut champte


    @Victoriou_S belki de ikon çıkarıp satmıştır bu kadroyu yapıp takılıyordur bilmeden yorum yapmamak lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 7 Kasım 2020; 1:11:50 >




  • Sağa sola moura saint maxim vs mi almalı yoksa son parası mı beklemeliyim sizce? 120k ya yakın para vara anca.

  • Bu oyuna ya çok para harcayacaksın ya çok zaman ya da her hafta 30 win yapacak kadar iyi olacaksın. Karantinadan dolayı vakit çoktu bu sene vakit yok oyun çıktığında kurduğum kadroyu bi adım öteye taşıyamadım 30 maçı yetiştiremiyorum bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlginç valla ana hesabıma bir şey oldu resmen


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Baya hoş kadro keyifli oyunlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne Delight'i biter ne Ake'si biter. Arkadaş Virgil kullanıyorum ama Ake veya Delight gibi değil anlamıyorum. Virgil'in yanında bu ikisi kim ya kim? Bende de Sisokko var rakipte de benimki ayakta duramıyor, defans yapamıyor rakibinki direk otomatik yapıyor. Kafayı yemek üzereyim. Az önce de maçın ortasında oyundan attı şaka gibi sunucuları var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kötü internet bağlantısına sahip 20 win ve üzeri alan kimse var mı? Tamam üst düzey oyuncu değilim, her şeyi bağlantıya atmak istemiyorum fakat bir tuhaflık var ve saçma sapan adamlara yeniliyorum. Biliyorum o pas oraya atılacak, ben adamı seçene kadar (sağ analog ile seçiyorum) kalemde golü görüyorum. Ben oyun kurarken sanki adam her türlü kafamın içinde ama ben bir yeri kapattığımda rakibim başka bir alternatif buluyor her defasında. 60-70 ms ile gold 1 ya da elit zorlayan bir Allahın kulundan tavsiye alabilir miyim?


    Not: Yaşadığım sorunların fiber ile alakası var mı bilmiyorum fakat ben her halükarda kullanamıyorum zaten çünkü Ankara'nın göbeğinde hala fiber yok  

  • Xeonist X kullanıcısına yanıt

    Fiber kullananlar hariç Türkiyeden oynayan herkes 58-70 arası ms alıyor zaten. Minimum 20 galibiyet alan binlercede insan vardır. Twitch yayınlarını izleyin bol bol. Taktikler önemli, savunma çok önemli. Nasıl yapıldığını da yayınlardan takip ederek öğrenirsiniz ve kendiniz pratik yaparak geliştirirsiniz başka yolu yok.

  • Xeonist X kullanıcısına yanıt

    Mbappe neymar ikilisi olsun birazda fifa points acan biriyseniz 20ye geliyorsunuz zaten !! Ne kadar ping suresi fazla olursa olsun. Sistem size kazandiriyor. Bu kanitlanmis birsey zaten. Bir de araya skill katiyorsunuz zaten 30-27ler geliyor. Youtuberlarin yayinlarin da hir tane gosterin bana neymarsiz mbappesiz ronaldosuz oynayan olsun. Herkesin elinde bu kartlar yokki!!   Butun youtuberlar sene basi 10.000tllik fifa points alip aciyor. Ilk hafta 94 luk brezilyali ronaldodan tutun herkes var. Bi zahmet bu adamlar 30’da 30 da yapsin. Her birinin takimi 10- 30 milyon coins arasi. Benim takimim bir tane oyuncusu etmiyor. O yuzden ne zaman cok ciddi paralar harcanir ilk bastan asilir birazda skill kasarsaniz ping suresinide alt edersiniz. 83 luk kartlarla o takimlari yenmenin bir sansi yok. Metadir odur budur gecin bunu sansa anca yenebilirsiniz o kadar. Karsima bugun geldi daha zidane ronaldo gullit nefes alamadim nefes.


    Benim tek karsi ciktigim sey suan defans sistemi. Ceza sahasi icinde skill yapma isine bir cozum bulmalilar. Karsindaki oyuncuya mudahale edememe durumu inanilmaz goller yediriyor. Bugun bir macim var. 10-9 bitti. Langirta dondu mac. Eskiden boyle degildi !!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 7 Kasım 2020; 16:1:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 haftadır pek oynamıyordum. Ama güncelleme sonrası sanki paslar ve top kontrolü gibi özellikleri bozmuşlar. Özellikle 1 metre yanındaki adama pas atamamak biraz sinir bozucu olmuş. Gece bağlantı da çok kötüydü. Keşke girmeseydim WL’ye dedim ama milli ara olacak diye mecbur girdim.

    Bir de; Mendy - Varane - Gomez - Kante - Rashford ve Martial altılısı paket halinde satılıyor sanırım. Abartısız her rakibimde bu oyuncular. Bir itirazım yok, tabii ki herkes en iyi oyuncuları almak ister ama sanki hep aynı insanlarla eşleşiyorum gibi hissettiriyor ve biraz sıkıcı oluyor. Neyse...Bol şanslar herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeonist X kullanıcısına yanıt

    Hocam bende de fiber yok dün min gördüğüm ping 82 bir de tv den oynuyorum. Fazla takılmayın elden gelen bir şey yok. İlk hafta 4 maçta dc yemiştim wl de.

    Dün çok garip nir olay oldu. Draft atayım dedim. 3 maçta dc oldu. Girdim jumbo altın paketinden varane verdi. 4 yapsam gelmeyecek belki. 😂




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furiii -- 7 Kasım 2020; 17:8:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSARILARx kullanıcısına yanıt

    Vallahi sktiniz artik ya burasi ticaret konusu degil. Gidin istediginiz yerde ne alip satiyorsaniz yapin biktik be !!! Lutfen silin soyle mesaj atanlari.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furiii F kullanıcısına yanıt

    gariptir ama bugun ilk defa duzeldi biraz bende. Surekli 39-44 arasi aliyorum. Ttnet 100mbs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Ben fiziksel olarak da uzak olduğum için imkansız o değerler. Ben de ilk defa geçen hafta dc siz bir wl geçirmiştim. Önceki evimde geçen sene en düşük 72 falandı sanırım fiber ile. Ama dc olmuyordu tabi. Türknet vdsl 35 kullanıyorum şuan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet 35 mbit internetim var. Önceden 27-28 ms ping alıyordum güncellemelerden sonra artık 58-66 ms ping alabiliyorum. 4-1 öndeydim ve bir anda bağlantın koptu dedi. Tekrar ultimate team girişi yaptım ne göreyim bana mağlubiyet yazmış [X(] Soğudum resmen oyundan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 63056306630763086309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.