Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (4238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
185.079
Cevap
821
Favori
6.503.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42364237423842394240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler FUT'ta hava olayları değişiyor muydu ben çok oldu oynamayalı? yani yağmur çamur oluyor mu? yoksa sezonda ki gibi hava hep açık mı?
  • Burayı çok meşgul ediyorum ama bir soru daha soracağım dostlar. Sözleşme ve kondisyon personelleri bir işe yarıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 günde 3M coin kastım. macro ve yan hesap olmadan. başka işlerle uğraşmasam haftalık sıralamada ilk 100 e girerdim. keşfettiğim taktik yüzünden maç yapacak vakit bulamıyorum :d
  • MKAHNA kullanıcısına yanıt
    Maaşallah , neymiş hocam bu taktik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar

Ben bu yatırım işinden pek anlamam. Ufak tefek bir şeyler alır satarım genelde. Scream, POTM gibi SBC'ler geldiğinde neredeyse üst fiyattan markette bulunamayan bazı oyuncular var. Hangi SBC olduğunu hatırlamıyorum ama bir oyuncunun özel versiyonuydu, 84 Rating kadro istiyordu, Sergi Roberto 10.000 yani maksimum fiyattan gitti. Öncesinde fiyatı 3.000 civarıydı.

Şöyle bir analiz yaptım;

İyi bir SBC, en az 83-84 reytingli kadro istiyor;

Bazı pozisyonlarda 82-84 reyting aralığında kaç Nadir Altın oyuncu var bakalım;

GK - 28 adet

RB - 9 adet

LB - 4 adet

CB - 32 adet

LM/LW/LF - 12 adet

RM/RW/RF - 20 adet

CDM/CM/CAM - 56 adet

CF/ST - 27 adet

4-2-4, 4-3-3(4), 4-3-3(5), 4-5-1(2), 5-2-2-1, 5-4-1 dizilişleri dışındaki tüm dizilişlerde sağ bek ve sol bek oyuncularının 2 bağlantısı var. Yani bir yeşil bağlantı ile tam kimya oluşturabilirsiniz.

Oyunda 82-84 reyting 4 adet sol bek, 9 adet sağ bek var. Bu beklerle sadece bir yeşil bağlantı kurabilmek için 32 adet stoper, 56 adet MDO/MO/MOO, 12 adet SLO/SLK/SLF, 20 adet SĞO/SĞK/SĞF var.

İşin özü, benim anladığım kadarıyla iyi bir kadro kurma görevinde, kimya ve reyting isteniyorsa, bağlantısı en kolay, alternatifi en az oyuncular sağ ve sol bek oyuncuları. Riske girmeden ve kadromu satmadan popüler lig ve uyruklardan 81-84 arası 20 kadar sağ-sol bek oyuncuları alıp kenara koydum. Daha fazla almadığım için pişman olacağımı biliyorum ama işim nedeniyle ödül dağıtılan saatlerde müsait değildim. Sonuna yetişebildim.

Dün POTM açıklandıktan sonra Marcos Alonso 3.000'den 5500'e kadar çıktı. Artış neredeyse %80. Çünkü Premier Ligde alternatifi yok. Dünkü fiyat grafiğini aşağı ekledim.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Tekrar ediyorum; ticaret uzmanı değilim, bu konuda iddialı da değilim. Bu fikirlerim tamamen hatalı da olabilir. Daha iyi bilen, farklı düşünen arkadaşların fikirlerini de görmek isterim.

Aldığım oyuncular ve ortalama fiyatları;

Mendy - 2000 coins
    Hernandez - 2300 coins
    Florenzi - 1300 coins
    Marcos Alonso - 3000 coins
    Meunier - 1000 coins
    Trippier - 1500 coins

Her oyuncudan bir kaç tane aldım, tane başına ortalama fiyatlardır.

• İkon ne zaman alınır ? 650K civarına 86 Veron alınır mı ? Forvet arkası ya da orta saha göbek, sol bek ya da sağ kanat almak istiyorum. Okochalara baktım, pek alıcısı yok. Tüm paramı yatırmam mantıklı mı? Beğenmezsem sonra satarım düşüncesi de var ama bu fiyatlardan aldığımda çok zarar eder miyim ? İkon sahibi olmak benim için oyuna heyecan getirecektir. Bu konuda önerinize açığım.
  • Satılamaz paketten 92 Lewandowski, Hamsik vs geldi. Haftalıktan Ghoulam ve Donnarumma .
  • 87 socrates almak şuan için mantıklı mı? Yoksa düşer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Beyler FUT'ta hava olayları değişiyor muydu ben çok oldu oynamayalı? yani yağmur çamur oluyor mu? yoksa sezonda ki gibi hava hep açık mı?
    yok mu bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio88

3-4 gün evvel promosyon paketlerinden düşürdüm.Atmak şimdi nasip oldu. Fifa 13ten beri oynuyorum. İlk defa bu kadar ağır bi card geldi. Bayağı sevindirdi. Ama paket açmanızı tavsiye etmiyorum.Çok para gömdüm.3 ayda 1500 liraya yakın gitmiştir.
    1500 tl karsiliginda gelsin be hocam ona ragmen sevindirdi diyorsun bu seye benzemis kumara 1000 tl yatiripta 200 tl kazaninca sevinmek gibi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: enabest

Malesef istatistiğe bağlı değil, gole , asiste, kaç kez maçın adamı olmasına veya ratinge de bağlı değil.

https://futchief.com/index.php/bundesliga-potm-player-of-the-month/

Ben Reus gelsin isterim çünkü icon gibi bir kart gelir ve piyasayı canlandırır. Ama sanki hazard gelecek :(

Alıntıları Göster
    İstatistikle gelir ha bende reus isterim ama adamın sifi bile çıktı ayrıca reusun potmu çıktı 1 tane sonra sancho geldi lig reusun ve dortmundun etrafında dönmüyor sadece.Diğer oyuncularda istatistik kastı ise hakediyorsa alır.Öyle fenomen diye bende sevmeme rağmen bir oyuncu üzerinde lig gitmez.

Yüzde 90 Hazard çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Arkadaşlar

Ben bu yatırım işinden pek anlamam. Ufak tefek bir şeyler alır satarım genelde. Scream, POTM gibi SBC'ler geldiğinde neredeyse üst fiyattan markette bulunamayan bazı oyuncular var. Hangi SBC olduğunu hatırlamıyorum ama bir oyuncunun özel versiyonuydu, 84 Rating kadro istiyordu, Sergi Roberto 10.000 yani maksimum fiyattan gitti. Öncesinde fiyatı 3.000 civarıydı.

Şöyle bir analiz yaptım;

İyi bir SBC, en az 83-84 reytingli kadro istiyor;

Bazı pozisyonlarda 82-84 reyting aralığında kaç Nadir Altın oyuncu var bakalım;

GK - 28 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=GK

RB - 9 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=RB,RWB

LB - 4 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=LB,LWB

CB - 32 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=CB

LM/LW/LF - 12 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=LM,LW,LF

RM/RW/RF - 20 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=RM,RW,RF

CDM/CM/CAM - 56 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=CDM,CM,CAM

CF/ST - 27 adet

https://www.futbin.com/19/players?page=1&player_rating=82-84&version=gold_rare&position=CF,ST

4-2-4, 4-3-3(4), 4-3-3(5), 4-5-1(2), 5-2-2-1, 5-4-1 dizilişleri dışındaki tüm dizilişlerde sağ bek ve sol bek oyuncularının 2 bağlantısı var. Yani bir yeşil bağlantı ile tam kimya oluşturabilirsiniz.

Oyunda 82-84 reyting 4 adet sol bek, 9 adet sağ bek var. Bu beklerle sadece bir yeşil bağlantı kurabilmek için 32 adet stoper, 56 adet MDO/MO/MOO, 12 adet SLO/SLK/SLF, 20 adet SĞO/SĞK/SĞF var.

İşin özü, benim anladığım kadarıyla iyi bir kadro kurma görevinde, kimya ve reyting isteniyorsa, bağlantısı en kolay, alternatifi en az oyuncular sağ ve sol bek oyuncuları. Riske girmeden ve kadromu satmadan popüler lig ve uyruklardan 81-84 arası 20 kadar sağ-sol bek oyuncuları alıp kenara koydum. Daha fazla almadığım için pişman olacağımı biliyorum ama işim nedeniyle ödül dağıtılan saatlerde müsait değildim. Sonuna yetişebildim.

Dün POTM açıklandıktan sonra Marcos Alonso 3.000'den 5500'e kadar çıktı. Artış neredeyse %80. Çünkü Premier Ligde alternatifi yok. Dünkü fiyat grafiğini aşağı ekledim.

Tekrar ediyorum; ticaret uzmanı değilim, bu konuda iddialı da değilim. Bu fikirlerim tamamen hatalı da olabilir. Daha iyi bilen, farklı düşünen arkadaşların fikirlerini de görmek isterim.

Aldığım oyuncular ve ortalama fiyatları;

Mendy - 2000 coins
    Hernandez - 2300 coins
    Florenzi - 1300 coins
    Marcos Alonso - 3000 coins
    Meunier - 1000 coins
    Trippier - 1500 coins

Her oyuncudan bir kaç tane aldım, tane başına ortalama fiyatlardır.
    Helal olsun, alçak gönüllü insan görmeyeli çok olmuştu. :) Nacizane tavsiyem 84+ inform oyuncu stoklamanız olacaktır.

• Musluman Metalci kullanıcısına yanıt
    Kimya hakkında pek bilgim yok hocam. Kimya kartlarının çok bir etki yaptığını düşünmüyorum, paketten çıkarsa basıyorum oyuncuya. Forvetler için Avcı kartı, MO/MDO pozisyonları ve bekler için de Gölge kartlarını kullanıyorum. Futhead sitesine girip, istediğiniz oyuncuya bir kart ekleyip kaç değer arttırdığını vs. görebilirsiniz.

Fut takas kartları ise kadro kurma görevleri bölümünden, günlük veya haftalık görevler kısmından veya Squad Battles ve Fut Champions ödüllerinden veriliyor. Sanırım en son 2 gün önce bir kadro kurma görevinde vermişti. Akşamları kadro kurma görevlerine bakarsanız orada belirecektir ara ara. Bu ay için şimdiye dek sanırım 8-9 tane verdi. Şu an haftalık görevler kısmına girerseniz 3 tane kart veriyor bu hafta için. Birisi gayet kolay, galibiyet aldığınız 10 tane farklı maçta ikişer gol atmanızı istiyordu sanırım. Zorluğu en kolaya alıp hızlı hızlı yapabilirsiniz. Diğer görevlerin birinde 12 online galibiyet istiyor, diğerinde ise kazandığınız 4 farklı Rivals maçında La Liga oyuncuları ile gol istiyor. Biraz zahmetli maalesef.

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Arkadaşlar soru basit..

BPL mi Seri A mı yukardaki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

yok mu bilen ?

Alıntıları Göster
    Hafta sonu ligi ve rivals hep açık, sadece squad battle modu değişiklik oluyor diye biliyorum, yanlışım olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio88

3-4 gün evvel promosyon paketlerinden düşürdüm.Atmak şimdi nasip oldu. Fifa 13ten beri oynuyorum. İlk defa bu kadar ağır bi card geldi. Bayağı sevindirdi. Ama paket açmanızı tavsiye etmiyorum.Çok para gömdüm.3 ayda 1500 liraya yakın gitmiştir.
    Bende 94lük prime olanı var iyidir cyruff baby olanıda iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Finn Balor

Kimya hakkında pek bilgim yok hocam. Kimya kartlarının çok bir etki yaptığını düşünmüyorum, paketten çıkarsa basıyorum oyuncuya. Forvetler için Avcı kartı, MO/MDO pozisyonları ve bekler için de Gölge kartlarını kullanıyorum. Futhead sitesine girip, istediğiniz oyuncuya bir kart ekleyip kaç değer arttırdığını vs. görebilirsiniz.

Fut takas kartları ise kadro kurma görevleri bölümünden, günlük veya haftalık görevler kısmından veya Squad Battles ve Fut Champions ödüllerinden veriliyor. Sanırım en son 2 gün önce bir kadro kurma görevinde vermişti. Akşamları kadro kurma görevlerine bakarsanız orada belirecektir ara ara. Bu ay için şimdiye dek sanırım 8-9 tane verdi. Şu an haftalık görevler kısmına girerseniz 3 tane kart veriyor bu hafta için. Birisi gayet kolay, galibiyet aldığınız 10 tane farklı maçta ikişer gol atmanızı istiyordu sanırım. Zorluğu en kolaya alıp hızlı hızlı yapabilirsiniz. Diğer görevlerin birinde 12 online galibiyet istiyor, diğerinde ise kazandığınız 4 farklı Rivals maçında La Liga oyuncuları ile gol istiyor. Biraz zahmetli maalesef.
    Neymar'ı aldım bende acaba kurzawa'mı alsam yada lermayı mı alsam bilemedim açıkçası takas öğelerinde pek seçenek yok birde 14lüğe gameiro koymuşlar normali çöp 14 lükten ne bekleniyorki kurzawa öne kante koyma açısından yada belki neymarı koyarım diyerek alabilirim diyorum zira sol bek sıkıntısı var oyunda albayı bırakmakta zor gibi krarsız kaldım.Keşke daha iyi takas öğeleri olsa idi.Geçen pedroyu kaçırdık 1 kartla kötü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

Hafta sonu ligi ve rivals hep açık, sadece squad battle modu değişiklik oluyor diye biliyorum, yanlışım olabilir.

Alıntıları Göster
    tam anlamadım kardeşim.
  • Bu arada oyun cidden üzüyor ha emeğinin karşılığını vermiyor 21 yaptık berbat şeyler çıktı gene yani insan ben bu zıkkımı niye oynuyorum diyor defalarca aynı şey ha 27-30 yapanada pek iyi birşey çıktığını görmedim genellikle para biriktirerek yada çıkanları satarak alıyorlar ama yazık yahu saçma sapan squat battle paketinden 2 kere lineker çıktı normal wl ve rivalsta oynadık div2 olduk çıkan kartlar çok kötü çok kötü satılamaz denedim satılabilir denedim en sonda paket açmadım sonra rivalsı takmamaya başladım.WL'yide 1 hafta oynuyorum 1 hafta oynamıyorum birde malum noel geliyor çocuk çocuk ergen ne varsa başına oturacak serverlarda bayram edecek ben oynamayacağım wlyi işkence çekmek istemiyorum.Yani eli yüzü düzgün birşeyde çıkmıyor yapacak bir şey yok kız arkadaşımla gezerim artık.Bir oyun bu kadar tutulup ancak kendinden bu kadar nefret ettirebilir diyecek söz yok.

bruno fernandes marega tarkowski kramaric pühh lanet gelsin emi.

jumbor rarede çöp çıktı mobilden açtık gene hay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 13 Aralık 2018; 15:31:47 >

• merttxcan kullanıcısına yanıt
    Oyunu yeni aldım daha tam hakim değilim ama bana orta sahada defansif anlamda eksik varmış gibi geldi

• 
Sayfa: önceki 42364237423842394240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.