Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iissoo35 , ismailzumbul Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
185.024
Cevap
821
Favori
6.502.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iboruc

Wc packlerdrlen cikan gold packte 1 rare var tots var diye millet wc packlerede abaniyor belki oburunde birsey cikar diye. Mesela bende dun hediyepackte buffon cikti ama piyasa degeri 2k. Bugunden sonra artacagini dusunuyorum en azindan rare olan kartlarin fiyatlari artmaya baslar millet parayi wc packlere basiyor ama cikan hediye kartlarda adam gibi kart cikmiyor

Hocam bence şu an transfer markete az bulunan oyuncuyu yüksek fiyattan koymanın tam zamanı. Ben zamanında 40000 e aldığım Van Persie yi bugün 47000 e sattım. Hemen transfer markete girip yine van persie'nin 96 kontrat basılı olanını 20000 e geri aldım. Yani toplam karım 34000 oldu. Şimdi tekrar 47k dan satışa koydum. Alan mutlaka çıkıyor. Kadrodaki diğer oyuncularımda yüksek fiyattan satışta şu anda. Fut oynayamadığım için şu an onları al sat yaparak kar yapmaya çalışıyorum. Suarezi mesela 77000 den koydum alan olursa diye.

Bu arada hediye packlerden bana güney amerikadan if kaleci çıktı. Onu da 10000 e okuttum. Şansım fena değil bu aralar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikdonguselloser

quote:

Wc packlerdrlen cikan gold packte 1 rare var tots var diye millet wc packlerede abaniyor belki oburunde birsey cikar diye. Mesela bende dun hediyepackte buffon cikti ama piyasa degeri 2k. Bugunden sonra artacagini dusunuyorum en azindan rare olan kartlarin fiyatlari artmaya baslar millet parayi wc packlere basiyor ama cikan hediye kartlarda adam gibi kart cikmiyor

Hocam bence şu an transfer markete az bulunan oyuncuyu yüksek fiyattan koymanın tam zamanı. Ben zamanında 40000 e aldığım Van Persie yi bugün 47000 e sattım. Hemen transfer markete girip yine van persie'nin 96 kontrat basılı olanını 20000 e geri aldım. Yani toplam karım 34000 oldu. Şimdi tekrar 47k dan satışa koydum. Alan mutlaka çıkıyor. Kadrodaki diğer oyuncularımda yüksek fiyattan satışta şu anda. Fut oynayamadığım için şu an onları al sat yaparak kar yapmaya çalışıyorum. Suarezi mesela 77000 den koydum alan olursa diye.

Bu arada hediye packlerden bana güney amerikadan if kaleci çıktı. Onu da 10000 e okuttum. Şansım fena değil bu aralar. :)

4-5 gün önce World Cup hediye paketten G.Bale çıktı 470 gibi bişeye sattım:)hiç belli olmuyor arkadaşlar,şans,dikkat edin derim:)artık kimse normal fut oynamıyor dünya kupası modu 15 e kadar götürür gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikdonguselloser

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertugrul333

Beyler biliyorsunuz son zamanda oyuncular cok ucuzladi ben de firsattan yararlanarak neymarla rooney cektim sizce fiyatlar ne zaman artar ne diyosunuz?

Bugun saat 19h dan sonra millet pack acmayi keser cunku dandik liglerden dandik oyuncular cikiyor inform olarak. Hatta daha cok yukselecek 2haftaya kadar ama oyuncu yerine consumable cardlara yatirim yapmanizi tavsiyr ederim oyuncu elden ele gecer ama fitnes kontrat chemistry ve manager league gibi kartlar tek kullanimlik oldugu icin kullanildikca bitiyor yani taze taze ucuza alip biriktirmek lazim elimde stok olarak 200den fazla hunter shadow hawk catalyst kartlari var karimi 3 katina cikaracagimi dusunuyorum

Fiyatlar çıkabilirde düşebilirde. Bence bu oyunda en mantıklısı nakitte kalmak. Aldığın kart elde kalabiliyor veya fiyatı düşebiliyor. Consumables fiyatlarının artacağını sanmam bende açtığım packlerden çıkan 300 den fazla sözleşme var. 100 e yakın healing ve squad training. Elimdekileri şimdiden eritmeye çalışıyorum ben. Fifa da fiyat arttığını daha hiç gömedim. Diğer yandan shadow, hunter ve catalyst card konusunda düşüncem şöyle; ben oyuncu alırken zaten üzerinde bu kartlardan basılı olan oyuncuları ucuz bulabiliyorum. O yüzden bu kartlara para vermiyorum. Bence çıkar elden nakitte kal kardeşim zarar etme boşuna.

47000in 2350sini ea kesiyor yani pahali oyunculara yatirim yqpmqk yerine ucuz oyuncularin hepsini kapatmak daha mantikli olur mesela if messi zamaninda 82lik melodan 100e yakin aldim 1 hafta sonra super kar ettim. Dogru wc farkediyor ama tots gitmesi fiyatlari yukseltecek. Egerki wc ye premium gold yada jumbo ayarinda packler gelirse belki fiyat biraz daha geriler ama elimdekileri en az iki kat farkla cikaracagima eminim

• kronikdonguselloser kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tekrar bakayım bu şekilde.peki oyuncular arası bağlantılarda bazı yerler turuncu kırmızı ve yeşil. Neye göre değişiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iboruc kullanıcısına yanıt
    Hocam takım nasıl olmuş sence.

http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12855499/

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Teşekkürler tekrar bakayım bu şekilde.peki oyuncular arası bağlantılarda bazı yerler turuncu kırmızı ve yeşil. Neye göre değişiyor

Çizgiler oyuncu kimyasını etkiliyor. Oyuncu kimyası eğet iki oyuncu aynı takımda oynuyorsa ve aynı ligde oynuyorsa yeşil,
    İki oyuncu farklı ülke vatandaşı olup aynı ligde oynuyorsa sarı, bu kriterlerin hiçbirini sağlmıyorsa kırmızı yanacaktır.

Örnek;
    Ramires - oscar -- yeşil aynı takım, aynı lig, aynı ülke vatandaşı üç kriteri birden sağlıyor

Cazorla - mata -- yeşil aynı lig, aynı ülke ama aynı takım değil. İki kriter sağladığı için yine yeşil

Tevez - di maria -- turuncu, aynı ülke vatandaşı ama aynı takımda değiller ve aynı ligde oynamıyorlar. 1 kriter sağladığı için turuncu

Rakitic - falcao-- kırmızı, hiç bir kriter sağlamıyor. Aynı takım, aynı lig ve aynı ülkeden değiller.

Aradaki çizgi yeşil olursa oyuncu kimyası 10 olur. 10 olan kimyaya chemistry cart basarsan oyuncu özellikleri biraz artar.

• Beyler mesela bizim 14 de ki kadromuz aynı psn hesabıyla 15 e geçiyo dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wmpooolt

Beyler mesela bizim 14 de ki kadromuz aynı psn hesabıyla 15 e geçiyo dimi

Hayır dostum olurmu öyle şey.
  • iboruc kullanıcısına yanıt
    Alternatif olarak bir de bu var

http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12855825/

• İnşallah yakın zamanda Worldcup müziklerini de ps4e eklerler. Pitbull un şarkısı tam brezilya dünya kupası şarkısı olmuş

• kronikdonguselloser kullanıcısına yanıt
    Tamam da oyuncular zaten aynı takımda oynuyor olmuyor mu takım kurunca?

• Arkadaşlar siz Wc'de nası oyuncu transfer edip satıyorsunuz? Wc üzerinden satış veya satın alma yok. Ben mi bilmiyorum acaba.

Yukarıda biri Bale çıktı karttan sattım demiş. Var mı böyle bişey?

Birde son olarak ultimate team gibi birden fazla kadro kurmaya izin vermiyor sanırım WC. Aksini bilen varsa lütfen yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 220bpm -- 5 Haziran 2014; 13:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 220bpm

Arkadaşlar siz Wc'de nası oyuncu transfer edip satıyorsunuz? Wc üzerinden satış veya satın alma yok. Ben mi bilmiyorum acaba.

Birde son olarak ultimate team gibi birden fazla kadro kurmaya izin vermiyor sanırım WC. Aksini bilen varsa lütfen yardımcı olsun

WC paket açtığında içerisinden bir tanede normal gold pack veriyor arkadaşa oradan çıkmış bale onu satmış kardeşim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

quote:

Arkadaşlar siz Wc'de nası oyuncu transfer edip satıyorsunuz? Wc üzerinden satış veya satın alma yok. Ben mi bilmiyorum acaba.

WC paket açtığında içerisinden bir tanede normal gold pack veriyor arkadaşa oradan çıkmış bale onu satmış kardeşim ;)

Eyvallah hocam. Kafaları yedim ya. Wc ilk çıktığı günden beri paket açıyorum. Balotelliden başka işe yarar bişey çıkmadı. Millette Benzemalar, David luizleler yarı finalden öteye gidemedim daha.

ultimate team kadromu bozmayı bile düşünüyorum şuanda

• Birde Webapp' e ulaşabilen var mı acaba?
  • sirkumsali S kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun aslında ama işte ea nın saçmalığından ibaret bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

quote:

Eyvallah hocam. Kafaları yedim ya. Wc ilk çıktığı günden beri paket açıyorum. Balotelliden başka işe yarar bişey çıkmadı. Millette Benzemalar, David luizleler yarı finalden öteye gidemedim daha.

ultimate team kadromu bozmayı bile düşünüyorum şuanda

TR PSN hesabimi kullanmayi birakmistim.

US PSN ile WC Ultimate Team'e girdim. Ilk acilistaki otomatik tanimlanan kadrodan dandik adamlar cikti.

TR PSN hesabima geri donup oradan WC Ultimate Team'e girdim. Kadro acilir acilmaz bir baktim Eden Hazard gelmis. =)

FUT acaip baydi acaba ben de WC moduna mi gecsem diyorum. Artik hangi dk'larda gol yiyecegimi bile tahmin edebiliyorum.

10 macin 5'inde 3-5. dk'lar arasi ve 53. dk'da gol yiyorum mesela.
    Adamin atacagi yoksa bile benim adamlar birbirine girip topu kaleye sokuyorlar kendileri de kaleye giriyorlar vs.
    Salak salak seyler.

• Arkadaşlar oyuncu satmanın tam zamanı. Elinizdeki oyuncuları piyasa fiyatının 10 15 k üzerine markete koyun. Sattıktan sonra tekrar ucuz olarak geri alın. Dün ve bugün van persie, robben ve lewa satışlarından toplamda 45 50k kar ettim. 10 consumables alıp satacağınıza buna yönelmenizi tavsiye ederim. Aynı oyuncuyu tekrar ucuza geri alacağınızdan kadronuz da bozulmamış olacak.

• Herkese s.a bu dünya kupası kadrosu için futbolcu sadece packten mi geliyor ?
  • Beyler şu hatayı alıyorum." YOu will not be able online features in fifa 14 unless create origin account(ea) got to any onlin area of the tittle to try again. Çözümü var mı

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.