Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (3460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189.776
Cevap
852
Favori
6.992.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
119 oy
Sayfa: önceki 34583459346034613462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

gecen sene tots gelmeden 1 2 hafta once birakmistim fiyatlari bilmiyorum yani

acaba turkiye ligi icin gelen tots oyuncularinin fiyatlari cok pahali olur mu

500k para ayirdim koseye. kadroma 1 stoper 1 sag bek 1 orta saha 1 sag kanat almak istiyorum tots oyuncusu. acaba yeter mi 500k ?

Türkiye ligine rağbet geçmiş yıllara göre daha yoğun olabilir ama 500 k tr tots tanıtımından bir kaç gün sonra istediğin bölgelere oyuncu almana müsade edebilir, tabii burda oyuncularda önemli, misal pepe, talisca diyorsan fiyatları her daim lige oranla uçuk olabilir ama ortalama totslar hızlı düşer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimdeki 87 satilamaz saneyi verdim 350k ya tamamladim paketleride açmadım.insallah utandirmaz.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PC'deki hilenin boyutu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 24 Nisan 2018; 15:16:32 >

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

Pardon, ne hilesi?
  • Arkadaşlar elimde 3 tane premium gold jumbo,3 mega paket ,1 rare player paket,2 rare mega paket,5 tanede prime gold player paketi var bunları şimdimi açmak mantıklı yoksa tots oyıncuları çıktıktan sonramı açayım ve ne zaman çıkacak bu oyıncular paketleri açmamak üçin kendimle savaşıyorum resmen bide her haftab1 lig çıkacaksa çok vekleriz herakde bütün tots oyuncularının çıkmasını

donup kalıyor mu ben anlamadım birşey
  • Beyler ufak bir soru. Online sezonlarda arkadaş listemde olan biriyle aynı takımda nasıl oynarım. Boyle bir imkan var sanırım cunku karşıma gelenlerde gordum. Ama nasıl yapılacağını bulamadım. Üçgen e basıyorum mac ekranında uyeleri listele diyor ama online olan arkadaşımı davet edemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: iceberg987

Beyler ufak bir soru. Online sezonlarda arkadaş listemde olan biriyle aynı takımda nasıl oynarım. Boyle bir imkan var sanırım cunku karşıma gelenlerde gordum. Ama nasıl yapılacağını bulamadım. Üçgen e basıyorum mac ekranında uyeleri listele diyor ama online olan arkadaşımı davet edemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim
    konuk olarak davet ediyorsun.
    Herifte skill falan hiçbirşey yok.

Bir diğer eleman weekend league eleme maçında legacy defans yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 24 Nisan 2018; 16:2:0 >

Adam doğrudan benim gamepad'a müdahale etti.
    Herifte skill falan hiçbirşey yok.

Bir diğer eleman weekend league eleme maçında legacy defans yaptı.
    Pc her zaman hileliydi kardeşim bunu bilmeden mi oynuyorsunuz.99 hilesi felan var hatta skor atıyorlarmış önceki serilerde şuanda o 99 belli olmuş onuda yoluna getirmişler performansta göremiyorsun ama maç anında anlayabiliyormuşsuzn ben gördüm şikayetlerde EA forumlarında felan.Bu Legacy olayıda o Squattaki olay onlinea atanmış yani Bilgisayar ortamına açılan her noktada hile kaçınılmazdır.Ps4 'te bile adamlar oyunu koparıyor bu sezon ben deli oldum buna mesela oyunu bırakmamda ana etkenlerden biri.Adamlar oyunu attırıyor felan.

Orijinalden alıntı: erhan8

Arkadaşlar elimde 3 tane premium gold jumbo,3 mega paket ,1 rare player paket,2 rare mega paket,5 tanede prime gold player paketi var bunları şimdimi açmak mantıklı yoksa tots oyıncuları çıktıktan sonramı açayım ve ne zaman çıkacak bu oyıncular paketleri açmamak üçin kendimle savaşıyorum resmen bide her haftab1 lig çıkacaksa çok vekleriz herakde bütün tots oyuncularının çıkmasını

hocam kağıt üstünde elinizde çok iyi paketler var lakin biliyorsunuz ki ea istemeden hiç bir şey olmuyor yani bu paketleri 84 lük oyuncu görmeden kapama ihtimaliniz bile var ve icon, tots çıkarma ihtimaliniz de, eğer beklemek sizin için çekilmez bir hal almadıysa beklemeniz en heyecan verici olanı, diğer bir ihtimal ise şuan 100 k ve üzeri bir çok oyuncu totslarının çıkması ile piyasa olarak çakılacak gibi görünüyor zaten şimdiden düşüşler başladı desek yeridir, paketleri şimdi açıp iyi bir oyuncu çıkarsa hemen elden çıakrıp cebinizde coinler ile takım kurma veya oyuncu alma durumunuzu da güçlendirebilirsiniz, zira tots zamanı bir çok iyi oyuncu fiyat olarak sizi memnun etmeyecek ama şuan halen bir şeyler kazandırabilirler, hangi ihtimal size yakın geliyorsa onu yapın

• Beyler haftasonu büyük maçlar var. Inter-juve, gs-bjk, arsenal-manu.. Malum marquee matchupda 2-3 saate yenilenecek. Bu takımlardan biraz oyuncu stoklasak, kar yapabilir miyiz ?

Orijinalden alıntı: Newresim

Beyler haftasonu büyük maçlar var. Inter-juve, gs-bjk, arsenal-manu.. Malum marquee matchupda 2-3 saate yenilenecek. Bu takımlardan biraz oyuncu stoklasak, kar yapabilir miyiz ?

eğer son swap kartı bu karşılaşmalar ile birlikte verilirse çok kan akar, fellaini örneği ortada 50 k altına düşmedi o sbc.

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Gibisi fazla konuşan aynı, fazla fazla detaylı cevaplar anlatımlar. Çok açık değil mi? PS4 konusu ama PC hile konusu sürekli burada konuşuluyor.

Orijinalden alıntı: fluox

Hile olayı sayfalardır konuşuluyor, bana reklam gibi gelmeye başladı artık.
    Hile olduğu gerçek de detaylarına pek girilmemeli, legacy defans hilesinin olduğu kesin. Pcde çok karşılaşıyorum hileci mahlukatlarla.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.