Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (2406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185.064
Cevap
821
Favori
6.502.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 24042405240624072408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaleciyle kırmızı kartı görmeyi nasıl başardın ?
  • Mert yapma böyle şeyler ayıp oluyor

Squad battle da yüksek takimlar geliyor diyen arkadaşların takımlarının ratingleri kaç acaba? Benim takım 81 rating , bana genelde 79-81-82-85+ takımlar geliyor her gün. Dün 75 rating takım geldi hatta. 83 üzeri takimlarla oynamiyorum genelde o eksik maçları haftasonu 8 saatte bir takım güncellediğinde yapıyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum gerçi. Haftasonu her 8 saatte rakip güncellediğinde 4 maç hakkı mı veriyor yoksa önceki günlerde yapmadığımız maçları yapma şansımız mı oluyor ? Yani haftada 28 mac yapma şansımız mi var bu modda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 de oynayıp rakip bulma sıkıntısı yaşayan varmı hız testinde nat2 çıkmasına rağmen gelen rakip hep kırmızı bağlantılı çıkıyo yardım ederseniz çok sevinirim
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kolaylaşmış gibi geldi 3-1 - 4-0 felan alıyorum maçları(Dünya klası)
  • Borealwinner B kullanıcısına yanıt
    Liga nos ve Rusya ligi gelmeden bir sure once casillas ve promes'in ozel kartlari konsept oyunculara düştü yanı kısa sure içerisinde geleceği kesin gibiydi ona gore takip edip nokta atışı yapabilirsin.

• Arkadaslar italya ligi oynayanlardan yardım isteyeceğim. 4321 oynuyorum 3 cm ile ortaya khedira koydum garanti fakat sağı solu için kararsız kaldım 4 alternatif var bonaventura joao mario allan ve strootman hangi ikiliyi dahil etmeliyim fikir verebilir misiniz?

Birde ileri 3 lüde sol perisic sağ callejon forvettede kararsızım eder var aklımda ama onun içinde tavsiyesi olan varsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: CukAdam

Kane sbc'sini yapan var mı, 86+ SBC'si kaldı sadece 190K harcamaya değer mi kullanan var mı POTM Kane'yi?

Kesinlikle yapma zaten iki senedir oyundaki en cok if gelen Ada'mı.Bu hafta bile gelecek cok pişman olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Mert yapma böyle şeyler ayıp oluyor

Squad battle da yüksek takimlar geliyor diyen arkadaşların takımlarının ratingleri kaç acaba? Benim takım 81 rating , bana genelde 79-81-82-85+ takımlar geliyor her gün. Dün 75 rating takım geldi hatta. 83 üzeri takimlarla oynamiyorum genelde o eksik maçları haftasonu 8 saatte bir takım güncellediğinde yapıyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum gerçi. Haftasonu her 8 saatte rakip güncellediğinde 4 maç hakkı mı veriyor yoksa önceki günlerde yapmadığımız maçları yapma şansımız mı oluyor ? Yani haftada 28 mac yapma şansımız mi var bu modda?

hafta içi maçlar arasında daha fazla süre var haftasonu daha sık güncelleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdmaniac -- 25 Ekim 2017; 14:46:46 >

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Haftaiçi gün başına 4 rakip,Cumartesi ve Pazar 8 saatte bir güncelleniyor 12’şer rakip oluyor 1 tane de featured squad oluyor yani toplam 45 maç hakkı var haftalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankieBaby -- 25 Ekim 2017; 14:57:53 >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Abi haftaiçi toplam 20 haftasonu da 8 saatte bir güncellendiği içi 24 maç hakkın var. Yani yapmadığın rakipleri vermiyor yeni rakipler veriyor. Toplam 45 maç yapma hakkın oluyor.

Keşke haftasonu da 4 rakip verse 12 maç yapılmıyor haftasonu. Ben Elite 1 yapıp bırakıyorum sürekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    kdb ve david silvamı alayım diyorsun kdb benimde çok istediğim birisi ama hala çok pahalı alamam bu durumda ama david silva kolay ondada fizik yok çok çabuk veriyor topu
  • Eyvallah hocam Teşekkürler. Ben her gün 4 rakip haftada 28 rakip diye biliyordum iyi oldu bunu öğrendiğim. Haftasonu gerçi maç yapmaya kalktığımda bağlantı kopup 0 puanla yolcu ediyor oyun. Yine de hepsini denemekte fayda var.

• Ben de bilmiyordum işte Mert. Güçlü rakip olunca yapmadan geciyordum. Yeni rakipleri guncelliyordum. Geçen hafta 400 puanla elite 2 yi kaçırdım bu olayı bilmediğim için. Neyse öğrendik artık bundan sonra daha dikkatli olurum

• ugurokusun kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende italya oynuyorum ve senin taktiği kullanıyorum. Ben başlangıçta bonevantura khedira valero ile başladım ama şuan hamsik matuidi marchiso yu kullanıyorum. Hucumda Sol kesin insegne forvet higuan ama maddi durumlar yoksa icardi iş yapıyor. Sağ taraf ta callejon.

Senin soruna göre ise joa mario ve bonavanturayı koy derim.
  • Arkadaşlar Squad battle da en üst seviyede bitirmek için ortalama kaç puan toplamak lazım ?
  • Squad battleda Ronaldo Messi Ronaldinho Ronaldo nazario Maradona hepsi aynı anda geldi 10 yedim :(

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Offline modda zaman geçirmeye çalışırken 2 sarı
  • kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt
    Banada geldi hepsi aynı anda hatta 2.dvre neymar oyuna girdi 4-1 yendim. Bu squad değişik bir sistem çözemedim. Profta oynuyorum. Bazen 70 takım gücü olan takım 4-5 atıyor 80-90 lık takımlar kolay geçiliyor mantık nasıl işliyor çözemedim.
  • TaRZaN FC T kullanıcısına yanıt
    Solda douglas costa ve perisic i dene bence

• TaRZaN FC T kullanıcısına yanıt
    Bu benim kondisyon kadrom olacağı için çok para harcamak istemiyorum o yüzden birazda yatırımlık kalsın istiyorum. Ozaman bonaventura khedira joao mario deneyeceğim. Forvettede perisici secmemin sebebi bitiricilik ve ters ayak 5 yıldız insignenin şutlar çok zayıf memnun kaldıysan bende alırım ileridede belotti deneyebilirim diğerlerine nazaran biraz daha suratli en azından

• 
Sayfa: önceki 24042405240624072408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.