Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (1345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ragnarok35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
184.915
Cevap
822
Favori
6.496.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nif kante almayin. Winter upgrade gelince daha once cikmis veya marketten alinmis nif kartlarin overalleri degismeyecek. Upgrade geldiginden itibaren o oyuncu paketlerden ciktiginda yeni overall olarak cikacak. Ama elinizdekiler yukselmis olmayacak.

Eger upgrade gelen oyuncunun hali hazirda if'i varsa, nife gelen upgrade degeri if in overalli kadar olur veya ifin overallini gecerse, if olan da daha yuksek overalle cikacak. Ve elinizdeki ifler de upgrade olacak tabii artik paketten o if cikmayacagi icin eldeki degismez kurali iflerde gecerli degil niflerde gecerli. Eger nif, if overalline ulasmazsa, if olani upgrade almayacak.

Neyse yani, nif kante almayin.

Bu arada anladigim kadariyla, eger nif ifin overalline ulasirsa, if olani yine niften kac overall fazlaysa yine o kadar overall yukariya tasinacak olmali.

Yani eger kante upgrade alir da 84'e ulasirsa, if kante 88 olur.

Ben allaha kosarim oyle olursa. Kosarim tutmayin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ocak 2017; 20:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kante zaten CDM olarak 84 ingame rating ile oynuyor. Ama default pozısyon CM olduğu için 81 görünüyor kartı. Upgrade gelirse rakipte Kante olunca orta sahadan uzak durup kanatlardan giderim arrık

Bence Kante upgrade almayacaktır ama bakalım görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de eriksen 84 mesela upgrade gelse 85 yaparlar.Kante 81 ise 83 olur gibime geliyor yine inform etkilenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: JonSlow

quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

quote:

Orijinalden alıntı: Angel 1881

Ben anlamadım şimdi bende 88 lik eriksen var iyi mi.kötü mu karlimiyim degilmiyim

Mesela +2 up alırsa elindeki kart 90 ovr olur. 1 milyon bandına gidebilir. Yani evet iyi.

1 milyon mu :)

Varsayim yaptim, 600kdan assagi gitmez ama.

• Upgrade olayı geçen sene ve 15'te de oldu ama nedense IF kartların fiyatları etkilenmedi.

Bu sene ise fiyatlama çok farklı. Örneğin Martial özelliklerinde bir adam önceki yıllarda 4-5K iken Martial 30K bandında hep.

Bu sene Upgrade alan oyuncuların IF'leri de alacağına göre MAX Price yükselecektir. Çünkü market çok hareketli önceki yıllara nazaran ve fiyatlar çok yüksek. Aguero geçen yıl bu zamanlar 200K bandındaydı. O da 500K'lardan başlamıştı piyasaya.

2015'te Neymar ile ihya olmuştum neredeyse. SIF kartı 89 olmuştu ve baya yükselmişti.

Bence Depolanması gereken oyuncular Eriksen , Kante(OTW'si özellikle) , Harry Kane , Mane , Higuain (OTW'si TOTS ile aynı olursa demeyin keyfe) , Icardi.
  • Şimdi elimizde 88 sanchez var diyelim. Sanchez 87 lik normali +2 aldı. Elimizdeki 88 lik sanchez 90 mı olacak? Yoksa if si normalinden düşük olamaz mantığı olup da 89 mu olacak?

• Ben riske edip denenemiştim ama şöyle bir şey var, ps4 saçmasapan hatalar verebiliyor. İnterneti bi kesiyorsun 3 farklı hata kodu geliyor o yüzden oyunu kapa aça devam etmiştim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Upgrade olayı geçen sene ve 15'te de oldu ama nedense IF kartların fiyatları etkilenmedi.

Bu sene ise fiyatlama çok farklı. Örneğin Martial özelliklerinde bir adam önceki yıllarda 4-5K iken Martial 30K bandında hep.

Bu sene Upgrade alan oyuncuların IF'leri de alacağına göre MAX Price yükselecektir. Çünkü market çok hareketli önceki yıllara nazaran ve fiyatlar çok yüksek. Aguero geçen yıl bu zamanlar 200K bandındaydı. O da 500K'lardan başlamıştı piyasaya.

2015'te Neymar ile ihya olmuştum neredeyse. SIF kartı 89 olmuştu ve baya yükselmişti.

Bence Depolanması gereken oyuncular Eriksen , Kante(OTW'si özellikle) , Harry Kane , Mane , Higuain (OTW'si TOTS ile aynı olursa demeyin keyfe) , Icardi.

Eski versiyonlarla kıyaslamak yanlış bence. SBS bu sene geldi. Geçen senede 2 ay civarı piyasay böyleydi sonradan şişince ister istemez düşecek tabiki. Bu sene SBC ile çöp adamları kimi zaman orta düzeydeki adamları sildirdiler databaseten.

2 hafta SBC vermesinler o Martieller Smalingler fabregaslar 5k altına iner hemen...

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Arkadaslar ps4 te de mi hile var?

evet, glitch mi ne diyolar. az önce biri yaptı. raporladım geçtim. video da var

adam ne yapıyorsa seni direk ut den atıyor. DNF veriyor sana da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JonSlow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angel 1881

Ben anlamadım şimdi bende 88 lik eriksen var iyi mi.kötü mu karlimiyim degilmiyim

Mesela +2 up alırsa elindeki kart 90 ovr olur. 1 milyon bandına gidebilir. Yani evet iyi.

1 milyon mu :)

Varsayim yaptim, 600kdan assagi gitmez ama.

1 milyon deyince gözlerim açıldı 600 de iyidir :)

• Peki hocam bu adamlar elimizde varsa ne olucak örneğin lukaku kante ow olarak artarsa ne gibi bi değişiklik olur

• quote:

Orijinalden alıntı: HoPe_35_

Şimdi elimizde 88 sanchez var diyelim. Sanchez 87 lik normali +2 aldı. Elimizdeki 88 lik sanchez 90 mı olacak? Yoksa if si normalinden düşük olamaz mantığı olup da 89 mu olacak?

Yok mu cevap verebilecek olan?

• İfler up alacak mı? Bir arkadaş almayacak demişti sanki? Bilgisi olan varmı? Mesela icardi +1 alırsa 87 kartı 88 olacak mı?
  • Normal kart etkilenmeyecek ama eğer normal kart upgrade alınca IF kartın değerine ulasırsa elinizdeki IF kartlar da artacak.

@volkjn

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Normal kart etkilenmeyecek ama eğer normal kart upgrade alınca IF kartın değerine ulasırsa elinizdeki IF kartlar da artacak.

@volkjn

Mesela kante +2 up aldı ve nif kartı 83 oldu, bu durumda if kartı up almayacak mı? Geçen senelerde alıyordu bu sene değişiklik mi var?
  • volkjn kullanıcısına yanıt
    Geçen senelerde genelde nif ve if kartlar arasında böyle fark olmuyordu o yüzden upgrade alınca if kart da artıyordu. Bu yıl IF alınca direk 3 arttığı için artmama ihtimali var.

• quote:

Orijinalden alıntı: expulse

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Arkadaslar ps4 te de mi hile var?

evet, glitch mi ne diyolar. az önce biri yaptı. raporladım geçtim. video da var

adam ne yapıyorsa seni direk ut den atıyor. DNF veriyor sana da.

Merhaba, fifa 16 online draft modda 4 maçı üst üste yenmem lazım platin kupa için bütün tek bu kupa kaldı, kolay bir yolu var mı acaba maçları yenmenin o kadar profesyonel oynayan birisi degilim.

• Arkadaşlar daha önce de açıklandı son kez anlatayım: nif kart upgrade alinca yeni ulastigi deger o kartin herhangi bi if'inin degerine ulaşir veya gecerse o if kartı, nif karti + kac upgrade aldiysa o kadar artacak. Ancak upgrade aldigi halde if'i nif'ten yuksekse herhangi bi artma söz konusu değil.

• Lukaku için upgrade alınacak diyodu bazı arkadaşlar ama adamın zaten 84ten 87ye her overall'ı var.

Buna rağmen upgrade alırmı ki?

Bence icardi gibilere upgrade yaparlar

nif 82 - if 84 - sif 86 - tif 87

Upgrade kartı 83 yapar olur biter

Bunun gibilere yaparlar bence...

• Ottoman-iac O kullanıcısına yanıt
    87 lik Aguero bile aldı geçen sene. Boateng , Lewa vs..
  • 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.