Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.199.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu motm Terry kaç para şu an pcde bi bakabilir misiniz
  • Son Beşiktaş-Liverpool maçında da gördüğümüz gibi kendi oyuncularımızın Sterling'den Ibe'dan Balotelli'den ne eksiği var Kolo Toure'den? Neden premium gold yapılmıyor Gökhan Töre? EA Sports firmasına kocaman bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThelelouchVi

Turnuva için benide ekleyin arkadaşlar
    Ya da seviyeli sohbetli oyun oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler
    Yunus/ 34
    Psn : Kaneki ken
    Ps4

Hocam hamgi psn çok çıkıyor ekleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camaleonte

quote:

Orijinalden alıntı: semihozgec

Arkadaşlar Öncelikle herkese merhaba

Bu oyunu oynanamamanız için bi çok önemli sebep söylemek için yazmak istedim....

Aşağıda eklediğim fotolardan görldüğü üzere bu oyunu uzun yıllardır oyunuyorum özellikle fifa serisini ultimate çıktığı günden bu yana her yeni yılında yeni younunu çıktığı gün alarak upgrade lerle bu güne kadar geldim ama fifa seirisinde bu kadar saçma bir yıla denk gelmemiştim başarılı olabilmek için her yolu denedim transferlerden tutun contratlarla para biriktirmeye iyi oyunculardan kurulu kadrolardan tutunda en ucuz ama etkili kadrolara oynamadığım taktk versiyonu kalmamıştır tüm bunların hepsini her akşam en az bir sezon bitirerek yaptım
    https://store.donanimhaber.com/1a/54/41/1a5441af7a75e04f22a5918ee2535317.jpg

Yine aşağıda eklediğim fotolardan özellikle yapılan maç sayısını gösteren kısma dikkat etmenizi istiyorum bu kadar maç yapmış biri olarak (bunların tamamına yakını online season) diyorumki bu oyun tamamen momentum saçmalığına monte edilmiş sizi tamamen para vermeye yönlendirilmeye çalışan, akıllı telefonlardakş uygulamalarda zorla reklamlara tıklamayı gerektirir gibi kart açmazsan oyuncu bulmazsın oyuncu bulamazsan kazanamazsın, kazanamazsan kart açmak zorunda kalırsın kartı açarsanda dönen çarka sende su dökmüş olursun gibi bir anlayışa sahip bunca yıl oynarım bu 15 kadar delirtmedi en son 12 de 300 maç sonunda div1 de sürekli kalmayı başarmış sonunda ronaldoyada sahip olup müthiş kadromla ilerlemiş ve maç kaybetmemeyi öğrenmiştim bu oyunda ise görüldüğü üzere tam tamına 1205 MAÇ Tam tamına 1205 maç yapmış olmama rağmen HALA VE HALA DİV1 e bile sadece VE SADECE bir kere ya sadece 1 kere yükselip hemen düştüm....
    https://store.donanimhaber.com/3e/cb/e6/3ecbe65e2ed7a963a338b81da0176065.jpg

3. fotoğrafa dikkat edersekte bu oyunda aslında nekadar zaman harcaığmı görebilirsiniz LEVEL 82 de bunlarda yanılmıyorsam 13 den bu yana geliyor aslında yun sitilimin sürekli değiştirebildiğimide fark edebilirsiniz elimden geçmeyen kadro elimden geçmeyen oyuncu elimden geçmeyen taktik veya denenmemiş oyun tarzı kalmadı her biriylede kesin en az bir sezon oynamışımdır

https://store.donanimhaber.com/7f/93/8a/7f938a6d45255d3cb6f15dd6e6414d9d.jpg

elimde hali hazırda 4 farklı kadro kurulu ve değiştirerek oynuyorum bazen tek sezonu tek takımla bazen çift bazen hermaç ayrı kadroyla hep denedim ama YOKK olmuyor olmuyor... Delitmekten başka bi yere itmiyor kutlayabileceğim tek nokta SONY nin inanılmaz dayanıklı Joystick leri var.... kafamada vursam yerede çarpsam çoğu kırılmadı harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı neleri nerleri gitti ama artık bu oyun delirtti....

3 ayrı paragrafta derdimi anlatmaya çalıştım zahmet edip okuyan varsa tek söylemeye çalıştıgım başlayan varsa hemen bıraksın demekti biraz... gerek yok hakikaten gerek yok....
    Forumda illaki bu Level ve maç seviyesinde biri vardır... bilmiyorum var mı ama yoksada emin olun bu oyun bazen tamamen kontrolden çıkıp EA nın ellerine geiyor... bu sistemi kurabileni alkışlamak lazım.....
    OYNAMAYIN......... Gerek yok valla gerek yok(Not: Ps3 ün evde tek var olma sebebi FIFA ULTİMATE TEAM dir)

Eklemek isteyen varsa: PSN: Yehovan

Teşekkürler...................

olaya yanlış açıdan baktığın için bu kadar isyan etmişsin bence, oyuna bir keyif aracı olarak bakmadığın sürece ne başarılı olabilirsin, ne de galibiyet sayını arttırabilirsin, ben cihazı açtığımda aha bugün kesin Tittle alacam mantığıyla açmıyorum, umarım sağlam rakipler çıkar dişe diş maçlar olur mantığıyla açıyorum, o yüzden oynarken rahat olduğum için istediğim hemen hemen herşeyi sahaya yansıtıyorum.

oyunun saçmalıkları yok mu? elbette dünya kadar var, ohooo ne goller yiyorum, savunma oyuncularım çarpışıyor yiyorum, uzaktan yiyorum, aptalca penaltılardan yiyorum, ama emin ol hiç sinirlenmiyorum çünkü bunlar oyunun içinde var, daha iyisi yapılana kadar bundan keyif almaya bakacağız, momentum denilen saçmalık bazen o kadar bariz etki ediyorki oyuna, o anlarda yapılması gereken tek birşey var, o da cihazı kapatıp gitmek, belki birkaç saat sonra tekrar oynamak, belki ertesi günü tekrar oynamak gerek, ama o saçmalığa denk geldiğimde ben cihazı kapatıyorum, bugünlük bu kadar yeter diyorum, emin ol gayet güzel oluyor, sana da tavsiye ederim, birde bu oyunu oldum olası yüksek ratingli kadrolar ile oynamadım, oynayamıyorum da zaten, sevdiğin oyunculardan oluşan bir underrated takım kur bak keyfine, yada sağlam bir silver takım kur rüzgarı arkana al.

sen değilmiydin daha geçenlerde forumda momentumdan ağlayan?

• Dün gece itibariyle fifa ps4 te oyuncular için bitmiştir.Dün paravan coins şirketlerinin ( yani ea nin kendi şirketlerinin) hesabına yüklü miktarlarda coins rezervi girdi ve piyasa 4-5 dolar arasına çekildi.

Elimizdeki paralar resmen pul oldu.
  • eqex kullanıcısına yanıt
    Ben ekliyeyim sizi ^) ps4 kaneki ken böyle yazılıyor ama birazdan gödneririm.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolver -- 3 Mart 2015; 12:47:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Worthkrn

Arkadaşlar burada bu kadar kişiyiz. PSN platformunda Akşamları hafta sonları falan turnuva yapsak muhabbet etsek bu oyunun zevkini çıkarsak daha iyi olmazmı? Transferdi autobuyerdi yok divisiona yüksel düş momentum hile derken oyun zevk vermemeye başladı. En azından böyle yaparak oyunu daha zevkli yapabiliriz. Düzgün oynayan oyunda çirkeflik yapmayan kısaca aklı selim arkadaşlar olursa daha zevkli olabilir. Birde benim kişisel fikrim her hafta birde özel turnuva yapalım birinciye 500k-1m civarı bir ödül verelim olmazmı? Kısacası oyundan zevk alalım diyorum. Bu şekilde 8-10 kişi toplansak güzel olur. Olumlu düşünen arkadaşlar pm atıp eklerse bizde artık bu olayı gerçekleştirebiliriz.
    PSN: Kadirkrn

arkadaşlar turnuvaya katılmak isteyen arkadaş sayısı 6-7 civarında oldu. Akşama kadar bu sayı 10 civarı olursa daha güzel olur. Akşam saat 8-9-10 hangi saat uygun olacaksa o saatte turnuvayı başlatalım ne dersiniz? ödül konusunda birlikte karar verirsek daha iyi olur. hani ödül olsunmu olmasınmı. benim görüşüm olması yönünde. daha zevkli ve rekabeti bol olur. Bu arada belirteyim platform PS4... Katılmak isteyen arkadaşlar pm atarsa en azından kimin katılacağınıda tam olarak anlamış olurum. daha öncesinde pm atan arkadaşlar tekrar pm atarsa en azından kesinleştirelim. Katılmak isteyen arkadaşlar ödül konusundaki fikirlerini sayfada yazarsa daha şeffaf olur. benim fikrim turnuva şampiyonuna 500k-1m arası bir ödül olsun. çok derseniz 100k'da olabilir. ödül nasıl verilecek derseniz kaç kişi katıldıysa o sayıya eşit bölünür. kazanan arkadaş transfer markte o sayı tutarında oyuncuyu koyar bu şekilde hallolur. ( Örnek 10 kişi katıldı ödül 100k 1 kişi kazanacağı için. kazanan kişi 9 değersiz oyuncuyu 11'k'dan satışa koyar kaybeden arkadaşlarda satın alır )

• Son paramla açtığım paketten bale çıktı, allahu ekber diye bağırdım evde türkiye ligiyle oynadığım için muhtemelen satıp if sow, emenike falan alıcam

• quote:

quote:

Arkadaşlar burada bu kadar kişiyiz. PSN platformunda Akşamları hafta sonları falan turnuva yapsak muhabbet etsek bu oyunun zevkini çıkarsak daha iyi olmazmı? Transferdi autobuyerdi yok divisiona yüksel düş momentum hile derken oyun zevk vermemeye başladı. En azından böyle yaparak oyunu daha zevkli yapabiliriz. Düzgün oynayan oyunda çirkeflik yapmayan kısaca aklı selim arkadaşlar olursa daha zevkli olabilir. Birde benim kişisel fikrim her hafta birde özel turnuva yapalım birinciye 500k-1m civarı bir ödül verelim olmazmı? Kısacası oyundan zevk alalım diyorum. Bu şekilde 8-10 kişi toplansak güzel olur. Olumlu düşünen arkadaşlar pm atıp eklerse bizde artık bu olayı gerçekleştirebiliriz.

arkadaşlar turnuvaya katılmak isteyen arkadaş sayısı 6-7 civarında oldu. Akşama kadar bu sayı 10 civarı olursa daha güzel olur. Akşam saat 8-9-10 hangi saat uygun olacaksa o saatte turnuvayı başlatalım ne dersiniz? ödül konusunda birlikte karar verirsek daha iyi olur. hani ödül olsunmu olmasınmı. benim görüşüm olması yönünde. daha zevkli ve rekabeti bol olur. Bu arada belirteyim platform PS4... Katılmak isteyen arkadaşlar pm atarsa en azından kimin katılacağınıda tam olarak anlamış olurum. daha öncesinde pm atan arkadaşlar tekrar pm atarsa en azından kesinleştirelim. Katılmak isteyen arkadaşlar ödül konusundaki fikirlerini sayfada yazarsa daha şeffaf olur. benim fikrim turnuva şampiyonuna 500k-1m arası bir ödül olsun. çok derseniz 100k'da olabilir. ödül nasıl verilecek derseniz kaç kişi katıldıysa o sayıya eşit bölünür. kazanan arkadaş transfer markte o sayı tutarında oyuncuyu koyar bu şekilde hallolur. ( Örnek 10 kişi katıldı ödül 100k 1 kişi kazanacağı için. kazanan kişi 9 değersiz oyuncuyu 11'k'dan satışa koyar kaybeden arkadaşlarda satın alır )

Hocam ben oynamasını bilmiyorum katılırsam zevkine katılacağım. Ödül konusundada sıkıntı değil benim için . Ama herkesin katılması yoğun olması daha güzel olur . Ps4 platform olarak güzel bir liste olursa katılanların sayısıda artarsa daha keyifli bir turnuva düzenlenmiş olunur. Ayrıca herkes ödül veremeyebilir . Bence ödül yerine zevkine tabii çoğunluğa göre karar alınıp yapılırsa daha iyi olur.

• Uzun zamandir icimde Fransa takimi kurmak vardi ve bir kac haftadir kurdugum su takimla oynuyorum inanilmaz verim aliyorum..Ozellikle thiago silva ile 8 mac 9 gol 3 u penalti 6 freekick golu.Orta sahadan frikik golu atiyor ve cok duzgun vurus yapiyor denemeyen varsa denesin anlayakcakniz.David luiz tam bir corner canavari tum toplara vuruyor..Menez de beni cok sasirtti sutlari cok sert ve etkili ve cok seri bir adam.Sif lacazet zaten rakibi sinir eder cok suratli.Ikinci yati sol tarafa Lavezzi sag tarafada Lucas i aliyorum yorulmus rakibe izdirap oluyorlar.500 K civari pc de kurulabiliyor coins sorunu yoksa deneyebilirsiniz.

• ThelelouchVi T kullanıcısına yanıt
    Ödül olup olmaması önemli değil tabiki. Önemli olan maçların zevkli heyecanlı geçmesi. Ama ödül bunu bi tık yukarı götürerek hırs katıyor. Buda daha çekişmeli maçlar demek oluyor. Şöyleki ut oynayan 10kişiden 9u division 1e çıkma hırsıyla maç yapıyor. Sadece kazanmak için değil. Buda oyunun heyecan dozunu farklılaştırıyor. Ama dediğim gibi çoğunluk ne derse ben ona okeyim sıkıntı yok.

• revolver kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Fotoğrafımı izinsiz kullanma

• 2 ay önce gelen uyarıdan sonra hiç coins almama rağmen önce 5-6 milyonluk ut takımımı sildi ea. Daha sonra hırs yapıp yeniden başladım. Offline dan 40-50K para biriktirip ucuz bi bpl kurdum neredeyse namağlup her bölümde titile alarak div 4 e geldim dün gece. (div 6 larda div 7lerede bile full toty kadrosuyla oynayan adamlar var, bilmediklerinden onları da yendim) Ne hikmetse bugün baktım online ban yemişim. Adamlar resmenoynama diyo bana. Benden faydos. Benim için fifa15 bitmiştir.
  • Turnuva için ekleyebilirsiniz arkadaşlar ömer/28 psn: Ahtapot_44 ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahtapottt -- 3 Mart 2015; 14:24:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix

Beyler dün paketten CAM - Di Maria geldi.Ben 4-4-2 oynuyorum.CM oynatsam fizik kapasitesi yetersiz bana uygun değil.Kanat oynatsam chemistry düşüyor.CAM'yi kanat oyuncusu yapamıyor muyuz acaba?

Di Maria yı CM denemeden karar verme...

H/H workrate ile 90 dk köpek gibi sahanın her yerinde var... Orta sahada oyun sıkışırsa hızıyla çok işe yarıyor... Pas ve şut zaten var... Fizik te iyi bence... Defence özelliğini düşük olması çok sorun olmuyor...

Dene, beğenmezsen öyle farklı alternatife bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

Orijinalden alıntı: ommix

Beyler dün paketten CAM - Di Maria geldi.Ben 4-4-2 oynuyorum.CM oynatsam fizik kapasitesi yetersiz bana uygun değil.Kanat oynatsam chemistry düşüyor.CAM'yi kanat oyuncusu yapamıyor muyuz acaba?

Di Maria yı CM denemeden karar verme...

H/H workrate ile 90 dk köpek gibi sahanın her yerinde var... Orta sahada oyun sıkışırsa hızıyla çok işe yarıyor... Pas ve şut zaten var... Fizik te iyi bence... Defence özelliğini düşük olması çok sorun olmuyor...

Dene, beğenmezsen öyle farklı alternatife bak...

aynen katılıyorum 442 cm sinde çok iş yapar ki 442 nin cdm li olanında maria mertens cdm oynatanı bile görmüştüm cm maria yanına ramires kondumu her topa basarlar

• quote:

quote:

Hocam maç yapma süresini 48 saat yapsak mesela yapamayan hükmen mağlup sayılabilir hem bu şekilde turnuva devamlılığı sürekli sağlanır.

Veya PS4 lig kurabiliriz sürekli oynayan arkadaşlar ile ilk 3 e girene tüm lig oyuncuları belirlenen ödülü gönderir.

Özelden tüm PS4 arkadaşları iletişime geçerse yapılanalım hemen

• Aklıma kurt düşürdünüz şimdi.Bana oynayamaz gibi geliyor onun için taktik değiştirecektim.4-4-2de orta sahanın ortası çok önemli çünkü özellikle defansif bakımdan.Akşam bi deneyeyim o zaman.Teşekkürler öneriler için.
  • 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.