Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.199.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar aubameyangın ifiyle ve sifiyle oynayan varmı 80 lik olanı daha iyi olabilirmi?deneyen yorum yazabilirmi?
  • Psn:emreynk58 turnuva icin ekleyin arkadaslar ps4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihakbulut84

quote:

Orijinalden alıntı: ilkergk84

quote:

Orijinalden alıntı: Orcunca

quote:

Orijinalden alıntı: Worthkrn

Seni ekledim... Oyundan bence böyle zevk alabiliriz. En azından rekabet olur. Heyecan olur. Kadro kurarken daha bir istekli oluruz. Bence öyle olur rekabet olursa.Arkadaşlar konuya duyarsız kalmazsa memnun olurum.

PSN: Kadirkrn

bende ekledim,akşamları takılalım hem sohbet ederiz hemde turnuva yaparız fut takımlarımızla güzel olur.

Psn: ilkergok08
    Benide ekleyin iddialı arkadaşlarla oynayalım

İlker ii bir oyuncusun dostum. Senle maç yapmak çok keyifli. beni de ekleyin arkadaşlar. Psn : semihakbulut84. Ps3 platform. Herkes bence platformunu da yazsın.

Eyvallah semih dostum sende çok ii bir oyuncusun bu ara yakamı momentum bırakmıyor 6.lige düştüm 10'a kadar yolum var;) sanki bir anda oynamayı unutmuş gibiyim allah belanı verecek EA;)))

• sumru ay S kullanıcısına yanıt
    Sif aube tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi. Hızı zaten malum. Şutlarıda gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worthkrn

Arkadaşlar burada bu kadar kişiyiz. PSN platformunda Akşamları hafta sonları falan turnuva yapsak muhabbet etsek bu oyunun zevkini çıkarsak daha iyi olmazmı? Transferdi autobuyerdi yok divisiona yüksel düş momentum hile derken oyun zevk vermemeye başladı. En azından böyle yaparak oyunu daha zevkli yapabiliriz. Düzgün oynayan oyunda çirkeflik yapmayan kısaca aklı selim arkadaşlar olursa daha zevkli olabilir. Birde benim kişisel fikrim her hafta birde özel turnuva yapalım birinciye 500k-1m civarı bir ödül verelim olmazmı? Kısacası oyundan zevk alalım diyorum. Bu şekilde 8-10 kişi toplansak güzel olur. Olumlu düşünen arkadaşlar pm atıp eklerse bizde artık bu olayı gerçekleştirebiliriz.
    PSN: Kadirkrn

Arkadaşlar yarın akşam Ps4 platformunda turnuva yapmak isteyenler pm atarsa yada burdan yazarsa bir organizasyon yapalım. Çoğunluk kabul ederse Coins ödülü verelim. Rekabet daha çekişmeli olur en azından?

• Toty Ramosun tuttugu Sneijderden kafa golu yedim beyler zirvede birakiyim mi ne dersiniz (Ucan Hollandali )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 3 Mart 2015; 0:36:37 >
  • Arkadaşlar Öncelikle herkese merhaba

Bu oyunu oynanamamanız için bi çok önemli sebep söylemek için yazmak istedim....

Aşağıda eklediğim fotolardan görldüğü üzere bu oyunu uzun yıllardır oyunuyorum özellikle fifa serisini ultimate çıktığı günden bu yana her yeni yılında yeni younunu çıktığı gün alarak upgrade lerle bu güne kadar geldim ama fifa seirisinde bu kadar saçma bir yıla denk gelmemiştim başarılı olabilmek için her yolu denedim transferlerden tutun contratlarla para biriktirmeye iyi oyunculardan kurulu kadrolardan tutunda en ucuz ama etkili kadrolara oynamadığım taktk versiyonu kalmamıştır tüm bunların hepsini her akşam en az bir sezon bitirerek yaptım
    https://store.donanimhaber.com/1a/54/41/1a5441af7a75e04f22a5918ee2535317.jpg

Yine aşağıda eklediğim fotolardan özellikle yapılan maç sayısını gösteren kısma dikkat etmenizi istiyorum bu kadar maç yapmış biri olarak (bunların tamamına yakını online season) diyorumki bu oyun tamamen momentum saçmalığına monte edilmiş sizi tamamen para vermeye yönlendirilmeye çalışan, akıllı telefonlardakş uygulamalarda zorla reklamlara tıklamayı gerektirir gibi kart açmazsan oyuncu bulmazsın oyuncu bulamazsan kazanamazsın, kazanamazsan kart açmak zorunda kalırsın kartı açarsanda dönen çarka sende su dökmüş olursun gibi bir anlayışa sahip bunca yıl oynarım bu 15 kadar delirtmedi en son 12 de 300 maç sonunda div1 de sürekli kalmayı başarmış sonunda ronaldoyada sahip olup müthiş kadromla ilerlemiş ve maç kaybetmemeyi öğrenmiştim bu oyunda ise görüldüğü üzere tam tamına 1205 MAÇ Tam tamına 1205 maç yapmış olmama rağmen HALA VE HALA DİV1 e bile sadece VE SADECE bir kere ya sadece 1 kere yükselip hemen düştüm....
    https://store.donanimhaber.com/3e/cb/e6/3ecbe65e2ed7a963a338b81da0176065.jpg

3. fotoğrafa dikkat edersekte bu oyunda aslında nekadar zaman harcaığmı görebilirsiniz LEVEL 82 de bunlarda yanılmıyorsam 13 den bu yana geliyor aslında yun sitilimin sürekli değiştirebildiğimide fark edebilirsiniz elimden geçmeyen kadro elimden geçmeyen oyuncu elimden geçmeyen taktik veya denenmemiş oyun tarzı kalmadı her biriylede kesin en az bir sezon oynamışımdır

https://store.donanimhaber.com/7f/93/8a/7f938a6d45255d3cb6f15dd6e6414d9d.jpg

elimde hali hazırda 4 farklı kadro kurulu ve değiştirerek oynuyorum bazen tek sezonu tek takımla bazen çift bazen hermaç ayrı kadroyla hep denedim ama YOKK olmuyor olmuyor... Delitmekten başka bi yere itmiyor kutlayabileceğim tek nokta SONY nin inanılmaz dayanıklı Joystick leri var.... kafamada vursam yerede çarpsam çoğu kırılmadı harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı neleri nerleri gitti ama artık bu oyun delirtti....

3 ayrı paragrafta derdimi anlatmaya çalıştım zahmet edip okuyan varsa tek söylemeye çalıştıgım başlayan varsa hemen bıraksın demekti biraz... gerek yok hakikaten gerek yok....
    Forumda illaki bu Level ve maç seviyesinde biri vardır... bilmiyorum var mı ama yoksada emin olun bu oyun bazen tamamen kontrolden çıkıp EA nın ellerine geiyor... bu sistemi kurabileni alkışlamak lazım.....
    OYNAMAYIN......... Gerek yok valla gerek yok(Not: Ps3 ün evde tek var olma sebebi FIFA ULTİMATE TEAM dir)

Eklemek isteyen varsa: PSN: Yehovan

Teşekkürler...................

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Orijinalden alıntı: kuchiki5

Beklediğim in form lar;
    David Ospina
    Vallecano lu Bueno
    Sterling (Gelirse ST olarak gelecek.)
    C.Tello
    Bas Dost
    Pablo Piatti
    Felipe Anderson
    C. Palace li Puncheon

Birkac da düşük ihtimalli gördüklerim var. Lille li lopes Lyon a karşı 1 gol 1 asist. Frankfurt lu meier 1 i penaltıdan 2 gol. Rooney de öyle 2 gol 1 i penaltıdan.

bir de ribery ihtimali var. 1 gol 1 asist yaptı.

dostum sterling maçta naptı ki ifi gelsin ? 2 asist ile if gelmesi zor gibi çünkü ekstrem asistler değildi sonuç itibariyle ve gol atmadığı için st olarak gelme ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum

hocam maçı izledim tamamen. liver in neredeyse her pozisyonunda vardı. böyle büyük maçta, liverpool 2 gol attı ve kazandı, kağıt üzerinde 2 golde de asisti sterling yaptı. zaten bunlar kesin gelir demiyorum. tahminlerim. cevap yazdığın mesajımdan birkaç mesaj sonra asistlerin sadece kağıt üzerinde olduğunu ama maçta çok iyi oynadığını yazmıştım. bence gelmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuchiki5 -- 3 Mart 2015; 0:46:01 >

• Coutinho gelecek bence çünkü çok güzel bir gol attı ve o maçta maçın adamı seçildi

• semihozgec S kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim yazdıklarının sonuna kadar katılıyorum bende ultımate bölümü acıldıgından berı oyunun ıcındeyım her yıl 3-4 nıkelaj cekıp onumuze suruyorlar baskada adam akıllı futbol oyunu yapan ve rakıbı olmadıgı ıcın hep fıfa oynadık bu zamana kadar ama bu senekı fıfa kadar benı delırten cıleden cıkartan bır oyun oynamadım gercı senın psn benım kı pc surumu logıtech allahtan saglam mal yapıoda bır turlu kıramadım kolu sen yıne dıv 1 i gormussun ben hıc gormedım desem yerıdır 2 3 kere anca dedgın gıbı valla OYNAMAYIN......... Gerek yok valla gerek yok

• Arkadaşlar forumdan birkac kişiyi ekledim umarım kabul ederler!Fut'da cogu şeyi kaptım takım kurma,trade,kimya,if sif,momentum ya sabır falan filan vs.ama işin aslı bilekte oyunculukta bitiyor bendede noksan olan şey o.sizlerle mac yapıp birşeyler kapmak isterim isteyen ekleye bilirde iyi oyunlar herkese.(ps3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavuch -- 3 Mart 2015; 3:03:17 >
  • Beyler elinde Toty Ronaldo ve Messi olup satacak olan varsa satmadan once haber verirse yabancıya gitmesin kapmaya çalışalım. 3 gündür gece gunduz arıyorum düşüremedim.

• Oynamak isteyenler ekleyebilir psn id : hasan_kalkan PS4

• Seasonstan biktim friendly season yapmak isteyenler KaanBerk23 ekleyin abi en azindan keyifli mac yapim. Yoksa kiricam gamepadi.

• @cihany1,
    Sağolasın.

Kadro gayet hoş, ancak Toure'yi ortaya çek derim. Bütün forvetlerine "Get In Behind" talimatı verirsen orta sahandaki "beyin"ler asist makinesine dönüşecektir. Eriksen'i takımın pas gücünü maksimuma çıkarmak için "Target Man" olarak da kullanabilirsin.

@bobadilla,
    Sen de sağol :)

İtalya ligi üzerinden bir kadro kuruluyorsa zaten orta saha için bolca alternatif var ve 4-3-3, 4-1-4-1 gibi bol orta saha oyuncusunun olduğu dizilimlerde bu alternatiflerin arasından mutlaka IF Pirlo seçilmelidir diye düşünüyorum. Pirlo'nun eksikleri konusunda şüphesi olan varsa şunu söylemem gerekir: Bir Vidal, Marchisio veya Nainggolan Pirlo'nun bütün açıklarını muazzam bir şekilde kapatacaktır zaten.

@musab63,
    Defansif oynarken mutlaka Counter-attack veya Long Ball oynanmalı veyahut buna göre Custom Tactics ayarlanmalı, topa sahip olmaktansa bir an önce ondan kurtulmaya bakılmalı. Varsayılan taktik ya da Possession da kullanılabilir, ancak bu durumlarda hem takımın pas yeteneğinin yüksek olması gerekir hem de temkinli bir şekilde pas yapabiliyor olmamız gerekir. Bazen bir anlık dalgınlık topu anında ağlarımızda görmemize yetiyor. Yani dediğin gibi, olay oyun tarzı ile ilgili. Ben hem hücum futbolundan hem de savunma futbolundan zevk alıyorum, her türlü tarzı elimden geldiğince denemeye çalışıyorum. Pirlo üzerinden kurmaya çalıştığım oyun da 2012 Avrupa Şampiyonası'ndaki İtalya'nınkine benzer bir tarz. Şimdilik gayet yolunda gidiyor, istediklerimi sahaya yansıtabiliyorum :)

@AhmTYsN,
    Eyvallah, teşekkür ederim. Hamsik de gerçekten sağlam oyuncudur ve dediğin gibi, denenmeden FUT 15 bırakılmamalı. Ama bu sene geçen senelerde aldığım verimi alamıyorum, Balance özelliğinin sahaya etkisi hayli artmış durumda bu oyunda ve özellikle ceza sahası çevresinde defans oyuncularının sert müdahalelerinde Hamsik ile ayakta kalmak çok zor. Buna rağmen verdiği etkili paslar ve şaşırtıcı derecede iyi olan şutları skora doğrudan etki etmesi için oldukça yeterli özellikler.

@Camaleonte,
    Yeşillik güzeldir, kesmek olmaz

Ben Candreva'yı her taktikte denemeyi planlıyorum. Geçen seneki galibiyetlerimde az emek vermedi :) Bu sene normal kartını pek fazla kullanmadım ama IF kartını alıp koleksiyonuma eklemeyi düşünüyorum :) Ayrıca bu oyunda uzaktan gol atmak ayrı bir keyif, roketatarlardan oluşan bir takım hiç fena olmaz. Candreva, Guarin, Pogba...

Ben de kalecisi altın geri kalanı gümüş bir kadro kurma düşüncesindeyim bu aralar. Gümüş kaleciler benim başımı ağrıtıyor, Schmeichel'dan memnun musun? Boynuz kulağı geçemedi gitti

• Mehmet Ekici 2 gol 1 asist ile oynamış. Çok güzel goller atmış. İlk golü finesse shot ile atmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuchiki5 -- 3 Mart 2015; 3:51:53 >
  • kuchiki5 kullanıcısına yanıt
    Onu izlemek bir keyif inşallah gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekici kesin gelir bence bu hafta.

ing , tr ve meksika disinda önereceginiz bir silver kadro var mi beyler.??

• quote:

Orijinalden alıntı: semihozgec

Arkadaşlar Öncelikle herkese merhaba

Bu oyunu oynanamamanız için bi çok önemli sebep söylemek için yazmak istedim....

Aşağıda eklediğim fotolardan görldüğü üzere bu oyunu uzun yıllardır oyunuyorum özellikle fifa serisini ultimate çıktığı günden bu yana her yeni yılında yeni younunu çıktığı gün alarak upgrade lerle bu güne kadar geldim ama fifa seirisinde bu kadar saçma bir yıla denk gelmemiştim başarılı olabilmek için her yolu denedim transferlerden tutun contratlarla para biriktirmeye iyi oyunculardan kurulu kadrolardan tutunda en ucuz ama etkili kadrolara oynamadığım taktk versiyonu kalmamıştır tüm bunların hepsini her akşam en az bir sezon bitirerek yaptım
    https://store.donanimhaber.com/1a/54/41/1a5441af7a75e04f22a5918ee2535317.jpg

Yine aşağıda eklediğim fotolardan özellikle yapılan maç sayısını gösteren kısma dikkat etmenizi istiyorum bu kadar maç yapmış biri olarak (bunların tamamına yakını online season) diyorumki bu oyun tamamen momentum saçmalığına monte edilmiş sizi tamamen para vermeye yönlendirilmeye çalışan, akıllı telefonlardakş uygulamalarda zorla reklamlara tıklamayı gerektirir gibi kart açmazsan oyuncu bulmazsın oyuncu bulamazsan kazanamazsın, kazanamazsan kart açmak zorunda kalırsın kartı açarsanda dönen çarka sende su dökmüş olursun gibi bir anlayışa sahip bunca yıl oynarım bu 15 kadar delirtmedi en son 12 de 300 maç sonunda div1 de sürekli kalmayı başarmış sonunda ronaldoyada sahip olup müthiş kadromla ilerlemiş ve maç kaybetmemeyi öğrenmiştim bu oyunda ise görüldüğü üzere tam tamına 1205 MAÇ Tam tamına 1205 maç yapmış olmama rağmen HALA VE HALA DİV1 e bile sadece VE SADECE bir kere ya sadece 1 kere yükselip hemen düştüm....
    https://store.donanimhaber.com/3e/cb/e6/3ecbe65e2ed7a963a338b81da0176065.jpg

3. fotoğrafa dikkat edersekte bu oyunda aslında nekadar zaman harcaığmı görebilirsiniz LEVEL 82 de bunlarda yanılmıyorsam 13 den bu yana geliyor aslında yun sitilimin sürekli değiştirebildiğimide fark edebilirsiniz elimden geçmeyen kadro elimden geçmeyen oyuncu elimden geçmeyen taktik veya denenmemiş oyun tarzı kalmadı her biriylede kesin en az bir sezon oynamışımdır

https://store.donanimhaber.com/7f/93/8a/7f938a6d45255d3cb6f15dd6e6414d9d.jpg

elimde hali hazırda 4 farklı kadro kurulu ve değiştirerek oynuyorum bazen tek sezonu tek takımla bazen çift bazen hermaç ayrı kadroyla hep denedim ama YOKK olmuyor olmuyor... Delitmekten başka bi yere itmiyor kutlayabileceğim tek nokta SONY nin inanılmaz dayanıklı Joystick leri var.... kafamada vursam yerede çarpsam çoğu kırılmadı harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı neleri nerleri gitti ama artık bu oyun delirtti....

3 ayrı paragrafta derdimi anlatmaya çalıştım zahmet edip okuyan varsa tek söylemeye çalıştıgım başlayan varsa hemen bıraksın demekti biraz... gerek yok hakikaten gerek yok....
    Forumda illaki bu Level ve maç seviyesinde biri vardır... bilmiyorum var mı ama yoksada emin olun bu oyun bazen tamamen kontrolden çıkıp EA nın ellerine geiyor... bu sistemi kurabileni alkışlamak lazım.....
    OYNAMAYIN......... Gerek yok valla gerek yok(Not: Ps3 ün evde tek var olma sebebi FIFA ULTİMATE TEAM dir)

Eklemek isteyen varsa: PSN: Yehovan

Teşekkürler...................

olaya yanlış açıdan baktığın için bu kadar isyan etmişsin bence, oyuna bir keyif aracı olarak bakmadığın sürece ne başarılı olabilirsin, ne de galibiyet sayını arttırabilirsin, ben cihazı açtığımda aha bugün kesin Tittle alacam mantığıyla açmıyorum, umarım sağlam rakipler çıkar dişe diş maçlar olur mantığıyla açıyorum, o yüzden oynarken rahat olduğum için istediğim hemen hemen herşeyi sahaya yansıtıyorum.

oyunun saçmalıkları yok mu? elbette dünya kadar var, ohooo ne goller yiyorum, savunma oyuncularım çarpışıyor yiyorum, uzaktan yiyorum, aptalca penaltılardan yiyorum, ama emin ol hiç sinirlenmiyorum çünkü bunlar oyunun içinde var, daha iyisi yapılana kadar bundan keyif almaya bakacağız, momentum denilen saçmalık bazen o kadar bariz etki ediyorki oyuna, o anlarda yapılması gereken tek birşey var, o da cihazı kapatıp gitmek, belki birkaç saat sonra tekrar oynamak, belki ertesi günü tekrar oynamak gerek, ama o saçmalığa denk geldiğimde ben cihazı kapatıyorum, bugünlük bu kadar yeter diyorum, emin ol gayet güzel oluyor, sana da tavsiye ederim, birde bu oyunu oldum olası yüksek ratingli kadrolar ile oynamadım, oynayamıyorum da zaten, sevdiğin oyunculardan oluşan bir underrated takım kur bak keyfine, yada sağlam bir silver takım kur rüzgarı arkana al.

• kontratak kullanıcısına yanıt
    Schmeichel'dan memnun değilim, ama ortalama bir Silver kalecinin çok üzerinde olduğunu da söylemeliyim, bir ara kaleye İF De Gea koydum denemek için, adam bildiğin bengai kaplanı çıktı, kurtardığı pozisyonları izlerken gözlerim açık kaldı, o zaman Schmeichel'ın ne kadar patates olduğunu anladım :)) ama Silver takımda Gold kaleci göz zevkimi bozuyor:))

Ben Candreva için şöyle bir takım kuracağım;http://www.futhead.com/15/squads/25783085/
    biliyorsun özel oyuncularla oynamayı seviyorum, o yüzden Sif Menez'i de bu arada denemiş olacağım Candreva ile beraber,
    bence Menez oyundaki en özel oyunculardan birisi, Seria takımlarımda önce ortasahaya Marchisio koyarım sonra geri kalan 10 kişiyi seçerim :))
    bu arada bu takımda 4 oyuncu hariç kalanların hepsi 4*skill 4*weakfoot becerisine sahip oldu, bu açıdan da enteresan bir takım oldu sanki.

• 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.