Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.191.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24772478247924802481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: charm35

yeni oyun demosunu 4gb ram le deneyen varmı ? geçen oyunda rahat oynuyordum bunuda oynarım diye düşünüyorum ama olmazsa bir 4 daha alıp takmak lazım.

Bu arada fifa 16 coinsli alamk isteyenler bana ulaşabilir

1080p ultra ayarda 60fps kilitliyken 5.8-6.2 gb arası ram kullanımı oluyor...
  • BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    düşükte 4 oynatır gibi ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Orijinalden alıntı: zeqassange

bu arada bu akşam saat 8'den sonra fifa17 webapp açılıyor

hocam kesin bilgi mi ?

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

hocam resmi facebook sayfası dün bir kullanıcıya yarın diye cevap vermiş. yani bu gece açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mamitek

RUS PSN ve US psn birbirine yakın. US 60 dolar, rus 3999 ruble( 190 tl' civarında). Türkçe olmasını isterseniz RUS tercih etmelisiniz.

:D Yok yav
  • bu konu ölmüş ah ah.. nerede geçen seneki web app bekleyişimiz, nerede o fifa 15 te web app bekleyişimiz. pusuda beklerdik konuda biri açıldı desinde girelim diye .. akşam web app açılacak ama bomboş bu konu
  • Burası ölmüş :)
  • Beyler fifa 15 ve 16 da fut 1.ligdeydim ama bu web uygulaması ne bilmiyorum.Açıklar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bu konu ölmüş ah ah.. nerede geçen seneki web app bekleyişimiz, nerede o fifa 15 te web app bekleyişimiz. pusuda beklerdik konuda biri açıldı desinde girelim diye .. akşam web app açılacak ama bomboş bu konu

hala pusudayız biz hocam,bu gece kaç gibi açılcak acaba onun bi bilgisini alabilsek iyi olcak :)
  • charm35 kullanıcısına yanıt
    Ben oynuyorum hocam. Her ne kadar orada 8gb dese de emin olun yeni konsollarda 8gb ram olduğundan dolayı öyle. Fifa 15 & 16 için de 8gb öneriyorlardı.

Oyunu ram oynatmaz ama tabi ne kadar yüksek ram takarsanız işlemcinin çalışma alanı olduğu için o kadar yükünü hafifletir, sistemi rahatlatır. Giriş-orta düzey iyi bir ekran kartı + 4 çekirdekli güçlü bir işlemci gerekmektedir. Günümüzde artık bu olmazsa olmaz. En az 8gb ram de şart oldu artık.

1080p @60fps 4x MSAA Ultra ayarlarda akıcı şekilde oynuyorum fifa 17 demoyu. Sadece yayın yapacağım zaman msaa yı kapatıyorum. Üstelik ramim 4gb ddr2, 8 yıl öncesine ait. Amd phenom II x4 955 be cpu var 3,57ghz de kullanıyorum. Ekran kartı da gtx 750 ti. Yani bakarsanız sadece ekran kartı diğerlerine göre yeni sayılır.

Siz yine de demoyu mutlaka deneyin, tam sürümü almadan önce net fikir sahibi olursunuz. Ama unutmayın ki tam sürümde içerik daha fazla olacak, işin içine online da girecek. Sistemin rahatlaması, oyunların açılış ve ara yükleme süreleri için yine de rami 8gb yapmanızı, hatta bf1, nfs gibi oyunlar için de ssd almanızı öneririm. Yüksek bellek miktarı & ssd de şart oldu artık günümüzde.

• aarda kullanıcısına yanıt
    normalde fut ile ilgili aktiviteler hep 20.00 de oluyor tr saati ile. sanırım web app de 20.00 de açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

normalde fut ile ilgili aktiviteler hep 20.00 de oluyor tr saati ile. sanırım web app de 20.00 de açılır

ben de öyle tahmin ediyorum. açılsın artık da takım düzmeye başlayalım :)
  • Ea devlet sirri gibi sakliyor zamanlari.

• fut web e hiçbir zaman açıldığı zaman giremezsiniz serverlar kaldırmıyor.her sene aynı nane saatini beklemeyin boşuna yarın açıp bakın heyecan yapıp saatlerinizi pc başında geçirmeyin.

• Packleri şimdi açmayın!!! Yarın ilk Totw gelcek o zaman açın!!

• ne gerek var yav webapp açılsa nolcak, geçen sene kurdum webapptan kadroyu 1 maç bile oynamadan yeni kadro kurdum, ne yapın edin drafta abanın çok güzel coins biriktiriliyor oyunun başında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

ne gerek var yav webapp açılsa nolcak, geçen sene kurdum webapptan kadroyu 1 maç bile oynamadan yeni kadro kurdum, ne yapın edin drafta abanın çok güzel coins biriktiriliyor oyunun başında.

oyunun başında 15k coins mi veriyolar ismail :D başlangıçta yine elinde ortalama bi kadro olsun diye,şansı olana da totw motw bişeyler geliyor vuruyor turnayı :D
  • Packleri açın çünkü yeni çıkacak olanlardan daha iyi paketler var. Yarından sonra büyük ihtimalle Fifa 16 için TOTW çıkmaz yada haftaya 2 oyunda da çıkıp sonlandırırlar Fifa 16'da.
  • quote:

quote:

ne gerek var yav webapp açılsa nolcak, geçen sene kurdum webapptan kadroyu 1 maç bile oynamadan yeni kadro kurdum, ne yapın edin drafta abanın çok güzel coins biriktiriliyor oyunun başında.

oyunun başında 15k coins mi veriyolar ismail :D başlangıçta yine elinde ortalama bi kadro olsun diye,şansı olana da totw motw bişeyler geliyor vuruyor turnayı :D

bende o şans yok :D ön sipariş verenlere her hafta 1 tane draft girişi vercekler katlarız ellam onla :D
  • quote:

quote:

quote:

bende o şans yok :D ön sipariş verenlere her hafta 1 tane draft girişi vercekler katlarız ellam onla :D

bize de olur mu acaba bakalım olursa ne ala

• Niye bu kadar ölü burası

• 
Sayfa: önceki 24772478247924802481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.