Şimdi Ara

FIFA Street - Yapımcı Günlüğü (Türkçe Altyazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• FIFA Street yapımcısı oyunun yeni dinamiklerinden ve oynanışından bahsediyor. Oyun içi görüntüleriyle birlikte sunulan açıklamaları Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz.

• güzel
  • Saolun
  • Harika gözüküyor altyazı için teşekkürler
  • Şu oyun sadece müzikleri için bile alınabilir.
  • ah bir gelse su 13 mart artik
  • abov hemen arıyayım arkadaşları 5 e 5 takım çeksinler videoyu izledikten sonra top oynayasım geldi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi.
  • Keşke rakipleri olsa 2 adet sokak futbolu oyunun tadına doyum olmaz doğrusu .
  • Fifa 12 varken böyle bir oyuna hiç gerek yoktu şahsen street'in animasyonlarını beğenmedim.
  • iyi güzel de şu oyunu bi pcye çıkarmadılar gitti
  • top oynatımı iyimiş
  • Video güzelmiş.Keşke biraz daha uzun olsaymış ama.Merakla bekliyorum.
  • pc'yede çıkar umarım
  • Neden inat ediyorlar pc'ye çıkartmamak için anlamış değilim. Ps3'üm varda 100 tl den fazlada vermek çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campo

Fifa 12 varken böyle bir oyuna hiç gerek yoktu şahsen street'in animasyonlarını beğenmedim.

Kesinlikle katılmıyorum tamda böyle bir oyun lazımdı. 13martıda iple çekiyorum. Ayrıca eski fifa street gibi olursa o dönemde oldugu gibi bu dönemdede çok beğenilir gibime geliyor.
  • Bu oyunda takım oyunu yapan çok az olur bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Neden inat ediyorlar pc'ye çıkartmamak için anlamış değilim. Ps3'üm varda 100 tl den fazlada vermek çok zor.

Pc de klavyede bu hareketleri yapmak imkansız gibi bir şey gamepad şartı koşmaları lazım falan
  • PC yede istiyoruuuuuz :D
  • pcye çıkmayan oyunu neyleyim !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.