Şimdi Ara

FIFA Manager 2009™ (ÇIKTI) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
324
Cevap
0
Favori
57.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gencler ben buldum. sezon sonu kovulma sorunu olmuyor. nasıl mı?

1- oyunu sıfırdan tekrar kurun.
    2- kurarken de bu serial'ı kullanın --> 6G4CJRDAFNMEBLY56YQC
    3- crack veya patch kullanmayın, gerek yok zaten.
    4- oyunu kurduktan sonra, oyuna başlayın.
    5- başlarken uyarı yazısı gelecek. yeteri kadar bilgisayarda yer yok diye. 640 MB vs. yeniden dene'ye tıklamayın. tam tersi iptal'e tıklayın. oyun kendi kendine başlayacaktır.

denenmiştir. %100 oluyo. bu sitedeki ilk mesajım. hayırlı olur işallah. saygılar.

şifre aslında vermemem gerekir. ancak bende 5 adet şifre daha olduğu icin yayınkladım burda.

bol keyifli oyunlar... kovulmadan oynamaya başlayın artık.
    3 sezon gecirdim dortmund takımında. oyunu bu ara almanca oynuyorum.

NOT:::Denemedim ama en kısa zamanda deniycem deniyenler olduysa yazsınlar diğer arkadaqşlarda görürler.
  • clanthee
    Onbaşı

bunu denedim olmadı. ben baya zamandır arastırıyorum ama birşey yok. malesef
  • Bu Sürümü gerçekten Çok Beğendim
  • 2021/2022 senesine geldim, GS ile 13 sezon oynadım, bu 14. sezonum oyunda para kazanmak başarı ile çok doğru orantılı, alt yapıyı ve rezerv takımı inanılmaz iyi kullandım, futbolcu fabrikası gibi şu anda takım, yaklaşık 6 sezondur star oyuncu transferi yapmıyorum zira neredeyse bütün star oyuncuları ben çıkartıyorum, sadece genç star adaylarını topluyorum etraftan vs vs...
    Arda Messi 35 yaşındalar futbolu bırakmak üzereler, 3 tane çocuğum var falan çok komik güzel bir oyun orginal alın değecektir. Hala da sıkılmadım oynamaktan
  • arkiler ben oyunu yükledim oyunu oynadım kapattım yarın gine oynayıp kapattım 3. gün oyuna tıkladım siyah ekran geldi "gönderme" hatası verdi sildim tekrar yükledim 4-5 kere ama gine aynısı oluo arkiler ne olur yardım edin manager oynama komasına gircem yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli 1995 -- 26 Ocak 2009; 18:40:20 >
  • kovulma bug ı çözüldü biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. ancak 2. uptade ile oluşan load game sorunu ortaya çıktı.kayıtlı oyununu yüklemeye çalıştığında oyundan atıyor. herkezde olmuyor ayrıca. fifa 3 update ,le sorunun geçeceğini söylemiş
  • nerede bu problemin çözümü? pm ya da mail lütfen..
  • Türkçesi mevcutmu oyunun acaba?
  • Fifa 09 eskiye göre daha iyi olmus begendim. ilk defa bu kadar uzun süreli lig yaptim 6inci senemdeyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vigorouss

kovulma bug ı çözüldü biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. ancak 2. uptade ile oluşan load game sorunu ortaya çıktı.kayıtlı oyununu yüklemeye çalıştığında oyundan atıyor. herkezde olmuyor ayrıca. fifa 3 update ,le sorunun geçeceğini söylemiş

Arkadaşlar bu sorun bende de vardı. Dosyanın üzerine kaydetmek yerine her kaydedişinizde yeni dosya oluşturursanız böyle bir problem çıkmıyor. F9 ile Quick Save yapıyorum arada :D
    Kovulma problemi de 2. yama ve onun ilacıyla kalkmış.
  • peki arkadaşlar bu ikinci yamayı ve onun ilacını nereden indireceğiz bilen var mı?

Değiştirme: ikinci yamayı buldum:http://na.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fm09/patches/Manager09Update2.exe
    ama ilacı halen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morpheus15 -- 13 Şubat 2009; 15:18:49 >
  • Game copy World sitesine girin bulursunuz orda;)
  • arkadaşlar nerden indirebilirim bu oyunu acaba bildiğiniz sağlam bi site varsa yardım edebilirseniz sevinirim....
  • Ya arkadaşlar sorun çözüldü kovulmuyorsun falan deniyor ama somut bişey söyleyen yok..Neresidir çaresi, olay nedir..Birde bugün fifa manager 2008 i inceledim 3D motoru evet daha güzel..
    Sorun: Acaba 2008 yükleyip database update mi yapsak? Yaparsak en güncel update i nerden bulabiliriz..
  • Oyun güzel ama boşuna para verip yada zamanını kullanarak download etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

Oyun güzel ama boşuna para verip yada zamanını kullanarak download etme.

okeee
  • arkadaşlar sorunu çözmüşler ama detayını bilmiyorum hatta böyle bir caps var

link burda

http://rs236.rapid***share.com/files/161862794/FIFA_Manager_09_-_Sacking_Fix_by_Blizzard.rar

( yıldızları kaldırmayı unutmayın linkten )

• quote:

Orjinalden alıntı: mawice

arkadaşlar sorunu çözmüşler ama detayını bilmiyorum hatta böyle bir caps var

link burda

http://rs236.rapid***share.com/files/161862794/FIFA_Manager_09_-_Sacking_Fix_by_Blizzard.rar

Arkadaşlar kuran varmı?Çalışıyormu???

• quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

quote:

Orjinalden alıntı: mawice

arkadaşlar sorunu çözmüşler ama detayını bilmiyorum hatta böyle bir caps var

link burda

Arkadaşlar kuran varmı?Çalışıyormu???

hee kurdum süperrr...

• @kafkas11 Ciddimisin ona göre alcam oyunu???
    Ss İsterim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.