Şimdi Ara

FIFA Manager 2009™ (ÇIKTI) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
0
Favori
57.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli olan oyunun türkçe olmasıdır.Bu yapmış olduğun yamanın değeri esas o zaman ortaya çıkar.Ayrıca teşekkür ederim gerçekten güzel çalışma olmuş.
  • Sağol :)
    TR Yama TDN'ye Bağlı ;)
  • bu EA bu oyuna çok önem vermiyor mudur nedir resmi site bile yapmamışlar oyuna adam gibi, çok saçma olmuş, resmi yama neden almanca sitede ben anlamadım bu işi...
  • http://www.fm09.de/publish/en/home/news/news.html
    İngilizcesi :)
  • sağol biraz geç idrak ettim:)

bu arada GS ile ilk sezonun sonunda bayern münih ardayı 15 milyon euroya çaldı benden, bende gidip rakitici aldım, oda 5 yıldızlı oldu ,ilk sezonun sonunda, 3. sezon GS ilk 11'im şöyle oldu

Sebastien Frey
    Ugur Ucar Servet İbrahim Toraman Hakan Balta
    Mehmet Topal
    Sabri Aquiliani Kewell
    Rakitic
    Berbatov
  • sezon sonu atmaması için yeni crack çıktımı?
    bende korsan var ve 3d seçeneği yok bunun nedeni nedir?
  • Arkadaşımın bulduğu bi yöntem sezon sonu atma sorununu bir sezon daha uzatabilir yada devamlı aynı şekilde yapabilirsiniz,
    1.sezon sonu geldiğinde hemen atmıyo en az 2 turn, bı sırada oyuna 2. oyuncuyu dahil edin ona bir takım seçin, ardından sizin çalıştırdığınız takımdan kovulduğunuza dair msj gelince diğer 2. oyuncu sayesinde seçmiş olduğunuz takım ile bir iki turn devam edip tekrar oyuncu ekleden ilk çalıştırdığınız takımı alın bir sezon önce yani 1.sezonda teklif yaptığınız transferler de dahil olduğu gibi kadronuz muhafaza edilmiş şekilde 2.sezona devam edin tek sıkıntı manager levelı 1 den başlıyo ok.
  • http://rs546.rapid share.com/files/163333297/fifamanager09Sacking_Crack.rar
    arkadaşlar biraz büyük bir crack ama bunu indirip oyunda seçeneklerden noscaking i işaretlerseniz
    atılmıyorsunuz kolay gelsin

Not rapid share yazınca çıkmadığı için rapid ile share arasında boşluk var onu silipte girin siteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilleus52 -- 13 Aralık 2008; 19:53:01 >
  • Hiç Sanmıyorum Piyasada Birçok Crack Var Ama Hiçbirinin Çalışmadığı Gibi Bu da Çalışmıyordur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRbLack -- 17 Temmuz 2010; 8:53:35 >
  • atılma sorununu bende yaşıyorum.biraz saçma gelebilir ama bence ilk sezonun sonunda ekranda size bazı sorular soruyor "ligde kaç takım var,en çokk golü kim attı vs " bence bunların çoğunu bilince atılmazsın takımdan çünkü başka sebep bulamıyorum.real madrid oldum hiç para harcmadım.şampiyonlar liginide aldım lig de de birinci oldum ve yine atıldım.demeyi unutuyordum 2. sezona başlayınca atıldın zaman ekranda bi yazı çıkıyor quesitons fln yazıyor dediğim çözümle ilgisi var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 14 Aralık 2008; 12:17:50 >
  • Alakası Yok :)
    Denendi...
    Ayrıca Adamlar Kendileri Açıkladı Resmi Olarak Bizim Koyduğumuz Bir BUG Diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRbLack -- 17 Temmuz 2010; 8:53:57 >
  • arkadaşlar ben birşeyi anlamadım.1.seon bitti atıldım diyelim .2. sezon sonudnada aynısı oluyormu yoksa sadece ilk sezona ait bir vakamı bu?
  • Ne çok sorunu varmış bu FM09'un böle :D
    Bendekide korsan ama 4.sezondayım ne atma var nede kasma
  • abi benimkide korsam sana şimdi pm atıyorum lütfen msn açık yardım et.2 gündür yapamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Ne çok sorunu varmış bu FM09'un böle :D
    Bendekide korsan ama 4.sezondayım ne atma var nede kasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

arkadaşlar ben birşeyi anlamadım.1.seon bitti atıldım diyelim .2. sezon sonudnada aynısı oluyormu yoksa sadece ilk sezona ait bir vakamı bu?

Her Sezon Sonunda Oluyor Malesef...
  • sır f bu yüzden in-dirmiyorum sezon sonunda atcak rezalet çıkıcak diye..Bi crack bulsalarda halletsek ya..
  • ben oyunu emuleden indirdim atma problemi dedini zkurmadım bile fifa manager 2008 ile devam ediyorum 2009 sorunu çözülene kadar beklicem hallederler ama merak etmeyin bir patchi çıkar onun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRbLack

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

arkadaşlar ben birşeyi anlamadım.1.seon bitti atıldım diyelim .2. sezon sonudnada aynısı oluyormu yoksa sadece ilk sezona ait bir vakamı bu?

Her Sezon Sonunda Oluyor Malesef...

şimdi bakın demin yukardaki arkadaş oyun sorunu için patchimsi crackimsi bir şey yollamış. o çalışıyor büyük ihtimal ama beni dikkatle dinleyiniz:)

o crack çalışsa bilr sorun şu:

Bu crack çalışmış olsa bile malesef update li şekilde oynıyamıyorsunuz bunu anlamanızı istiyorum yani update database yapmadan oynuyorsunuz ne kadar keyifli olur bilmem çünkü database update olması çok önemli baya güzel update ler var o crack çalışsa bile updateden yoksun kalacaksınız bu kötü olmuş işte

sonuç olarak bize oyunun sorunu düzelticek: update yapsakda sorun yapmıcak bir patch lazım .yoksa bu oyun oynanmaz ben sildim oyunu sorun çözülene dekde oynamıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velvet darkness -- 18 Aralık 2008; 16:56:59 >

• anlaşılan uzun süre fm 2009 oyniyamicaz.football manager 2009 nasıl oyniyan varmı.ondada maçlar 3d miş.
  • pff ya bu olmayınca footbal manger 2009 u yükledim çok dandik bi oyun adamlar 3d yapmaya çalışmış ama okadar kötü olmuşki.5dk dayanamadım kapattım.size tavsiyem football manager almayın inşallah şu atılma bugunuda en yakın zamanda çözerler.adam akıllı bi manager fifa manager
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.