Şimdi Ara

Fifa İnteractive World Cup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar böyle bir seçenek var fifa 11de.online game modda ama 10 dada aktif değildi bunun olayı nedir ne zaman aktif olur bir bilgim yok bilgilendirebilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A R D A -- 5 Ekim 2010; 19:47:39 >

• yokmu bilen arkadaşlar
  • Biraz geç cevap olacak ama bundan sonra bakanlar için yardımcı olur umarım.

FIWC 1 Aralık 2010 da başlayacakmış.

http://www.fifa.com/interactiveworldcup/news/newsid=1324520/index.html#its+fifa+interactive+world+cup+time

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 1 Kasım 2010; 20:14:49 >
  • konuya bugun cevap yazdıgınız iyi olmuş aslında çünkü 1 kasımdaymış açılış tarihi fakat ertelenmiş 1 aralığa
  • Evet Fifa09 da ve Fifa10da da vardi ve baya bi ilerlemistim özellikle Fifa10 da ilk 40da oldugumu hatirliyorum bir ara basladikdan 2-3 ay sonra... Ama devamini getirmek icin herhalde bütün gün 24 saat Fifa oynamam lazimdi ve birakmak zorunda kaldim dersler de olunca...

Ama FIWC kazanip o Barcelona'daki turnuvaya katilmak muhtesem bir sey olmali...

Bu sene de eger katilabilecek gibi bir durum olursa kesinlikle denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

konuya bugun cevap yazdıgınız iyi olmuş aslında çünkü 1 kasımdaymış açılış tarihi fakat ertelenmiş 1 aralığa

Evet bugündü , bugünü iple çekiyordum , oyuna girip bi baktım kapalı hemen araştırdım 1 Aralık olmuş tarih , neyse 1 ay daha bekleyeceğiz.
  • ya ingilizceyi çatpat biliyorum yarım yamalak anladım sitedeki şeyleri, acaba nedir tam olarak bu fiwc?

gördüğüm kadarıyla ülkeni üst sıraya taşımaya çalışıyorsun ve galiba en geniş çaplı ödüllü bir turnuva. ancak kuralları nedir nasıl oynanır vs. ayrıntı bilgileri çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 12 Ultimate Team Ramazan Cup
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar fiwc e giriyorsunuz isim soyisim mail bilgilerini girdikten sonra maçlara başlıyorsunuz ne kadar çok maç kazanırsanız o kadar puan geliyor her ayın 1-25 arası ilk iki turnuvaya katılmaya hak kazanıyor mayıs ayı son.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.