Şimdi Ara

Call of Duty World at War Multiplayer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,arkadaşımla beraber Solo/CO-Op modunda oynamak istiyorum Landan/hamachiden herşeyi denedik,farklı farklı cd keyleri denememize rağmen oyunu kuruyorum ve arkadaşım bağlanıyor tam oyuna giricekken Bu cd key kullanılıyor gibi bir hata alıyoruz ve oyunu oynuyamıyoruz .. Bunu Nasıl halledebiliriz lütfen söylermisiniz ?

• oyun orjinal değilse zaten cd keyin kullanılması normal ama oyun orjinalse sizin cd keyi banlamışlar :) aldığınız yere bi sorun bunda hata var diye ama orda cd key kullanılıyor değilde geçersiz yazıyosa zaten aldığınız yere geri verin ve para iadesi isteyin :)
  • Yok hayır oyun orjinal değil :/
  • o zaman zor da sen şifreyi nerden aldın ya da buldun ?
  • Şifreden kastettiğin CD key ise çeşitli sitelerde paylaşılıyor,google dan aratıp bulabilirsin..
  • Arkadaşım aradığın her şeyi bu linkte bulabilirsin.
    http://forum.merlininkazani.com/tm.aspx?high=&m=327130&mpage=1#391657

Eğer netim kotalı ben yama indirmek istemiyorum sadece co-op olarak oyunun hikaye modunu oynamak istiyorum diyorsan 1.6 yada 1.5 lanfix bulup oyunun kurulu olduğu yere kopyalarsın. Oyuna bu lanfixten girersin tabi arkadaşında lanfixten girecek. Gerisi verdiğim linkte anlatıldığı gibi, biriniz oyun kurup diğeri katılacak.

Zombi oynamak isterseniz yamaları kurup hamachiden bu ağa katılabilirsiniz.

SADECE ZOMBİ
    123
  • Co-op olarak oyunun hikaye modunu arkadaşımla oynamak istiyorum .. Bunun için ne yapmalıyım ?

Merlindeki linkte arkadaş çok güzel anlatmışta verdiği linklerde indirmemiz için lanfix yok,patchlerde çıkmıyor linkte ..

Zombi mod oynamasakta olur,sadece story mode u oynuyalım beraber yeterli ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 4 Ocak 2011; 20:36:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty 2 demo
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orada anlatıldığı gibi hamachiyi indir ve ayarları yap. sonra google da cod 5 1.5 yada 1.6 lanfix die ara bulduğunda indir. daha sonra lanfixi oyunun kurulu olduğu yere kopyala ve o lanfixten oyuna gir. oyun kurduğun zaman arkadaşında aynı işlemleri yapıcak ve kurulu oyuna katılıcak.
  • Google'dan arattığımda COD 5 world at war 1.5 lan fix diye 5.86 mb lık bi dosya var hep torrent sitelerindede .. Doğru dosyamıdır ? Daha fazla alan kapladığını düşünüyordum çünkü ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08
    Google'dan arattığımda COD 5 world at war 1.5 lan fix diye 5.86 mb lık bi dosya var hep torrent sitelerindede .. Doğru dosyamıdır ? Daha fazla alan kapladığını düşünüyordum çünkü ben ?

aynen odur hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.