Şimdi Ara

FİFA II ... Online Arkadaşlığı (ps3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ismim Şahin, öncelikle sunu belirtmek isterim, bende ps3 orjinal oynayan biriyim ve her zaman forumu takip ederek hareket eden kişilikte bir insanimdir.

Simdi uzun zamandır "Fifa Forumu" takip etmekteyim sagolsun cogu arkadaslar,
    Ligler,Turnuvalar ve benzeri kupa macları duzenlemekteler ve online olarak oynamaktadirlar, malumunuz aramızda (benim gibi) çalışıpta bu güzel turnuvalara katılamayip aksam bir iki saat online mac yapıp çıkanlar vardır ve doğal olarak bu maclarida yurtdışından tanımadığımız yabancı arkadaşlarla yapiyoruzdur kısacası sunu söylemek istiyorum, burada FİFA 11 online olarak arkadaslar varsa PSN lerini yazarlarsa bizlerde birbirimizi ekleyip hem arkadas oluruz hemde akşamları girdiğimizde yabancılarla oynamak yerine hem konuşabileceğim hemde arkadas olabileceğim kişilerle oynama fırsatı bulmuş oluruz diyorum.

Eğer bu yazdıklarıma katılan arkadaslar varsa PSN isimlerini paylaşır bizlerde ekler kendi aramızda illa kupa lig olmaksızın akşamları girdiğimizde online olan arkadaslarımız hem mac yapar hemde konuşur arkadas oluruz :)

Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederim. (olumlu & olumsuz)

PSN : sahin35ksk

• arkadaşlık sitesi ile mi karşılaştırdın

şaka şaka psn Joker-TR- ekle yaparız

akşamları psn'deyim isteyen arkadaşlarla maç yapabiliriz
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • PSN:quanchbjk02
    Bende ne zaman online olacağım belli olmuyor ama online isem maç yapabiliriz
    PSN: PantheoN-TRS
  • Bu aralar online takılıyorum.Maç yapmak isteyen. PSN:tuncaycafer

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.