Buna kapat diyorsun oyunu tekrar çalıştırıyorsun açılıyor. olmazsa oyunun kurulu olduğu klasörden anticheat klasörüne girip ordan anticheat uninstall yap. sonra tekrar aynı yerden install yap. kaldırıp tekrar kur düzelir. tekrar bu hatayı verirse kapat de birdaha çıkmaz. oyunu ilk yüklediğimizde bizede aynı hatayı verdi kapattık tekrar açtık düzeldi yani. |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (181. sayfa)
-
-
Bazı günler bazı saatler de momentum var galiba hocam. Dün mesela gecikmesiz akıcı oynadım tüm maçları 1. klasmanda şampiyon oldum. ama 2 kişi aynı takımı yönetirken 4 kişi birden aynı maçı yapıyor o zaman gecikme 2 katı oluyor sanki.
Eğer zevk almak istiyorsan Dünya kupası modunda çevrimiçi turnuvayı tavsiye ederim. girmeye üşeniyordum turnuvaya makarasına en güçsüz takımla girdim yeni zellanda ile dünya kupasını aldım.
rastgele rakip geliyor her klasmandan adam var yani çerez gibi geldi. sonunda da dünya kupası kaldırma seramonisi var.
-
beyler ben bu oyundan nefret ettim. 3050Tİ 16gb i5 11. nesil oynuyorum. 4.maçtan sonra deli gibi kasıyor napmam gerek yeni pc.
-
Arkadaşlar Fifa 23 ultumate team de kurduğum tüm kadrolar oyunu açtığımda konspt kadroya dönüştü bunu nasıl eski haline getirebilirim tüm kadrom gitti boşuna o kadar emek çöp oldu :(
-
3 maçtan sonra pc yi yeniden açıp kapat :)
-
yanlışlıkla sbc ye falan basmadın dimi takımını yada hesabına giren varsa o kişiyi kontrol et derim
-
Olmazsa öyle yapayım hocam. Yoksa lig maçı yapıyom yenildikçe sinirleniyom ve kaybetme serisi başlıyor. Bu sefer alt lige düşüyorum sinir stres kaplıyor :)
Nereden giriliyor hocam bu dünya kupasına yine sezondan mı? En azından kupa olursa küme düşme vs. yok öyle götürürüm.
Şu momentumla oyuna bu kadar müdahale etmeseler güzel olacak. Maçlar inanınki hakkıyla bitmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka altyapı görevleri yapmıştım görevden sonra evet yada hayır diye seçenekler çıkmıştı evet demiştim okumadan ondan olmasın :( sbc nedir ?
-
sbc = kadro kurma görevleri işte belli kartları verip karşılığında oyuncu yada paket alıyorsun bunu yaparken verdiğin kartlar senden kalıcı olarak gidiyor kadrondaki oyuncuları verirsen konsept oyuncu şekline dönüyor verdiğin oyuncular
-
-
Hapı yuttuk desene hocam acemiliğe geldi tüm oyuncular gitti :((
-
Hocam bu kadroları nasıl çıkardın anlatırmısın bana satarmısın oyuncuları
-
Kiralik oyuncular arkadasimizla oynarken kiralik mac adetleri düşmüyor sanirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ana menüde oyun modlarında en başta katar dünya kupası var. maçlar tuhaf geçiyor ama kolay geldi bana. her klasmandan zayıf rakip denk gelebiliyor. Güçlü rakip gelirsede kapışıyorsun. kupayı alırsın tek seferde büyük ihtimal.
Ama bir sorun var milli takımlar klüp takımları gibi değil. Belçika mesela çok ağır top oynuyor tek avantajı top kapıyor sürekli. yani dünya kupası modunda takımlar o ülkenin karakterine uygun bir oyun stiline göre oynuyor.
Seçtiğin takım çok fark ediyor. Yeni zellanda ile çok daha zevk almıştım. en azından 5 li defans ileri kontra ile çıkıp süpriz kovalıyorsun.
-
-
Arkadaşlar eaapp tan oyuna girebilen var mı?
bu linkteki aynı hatayı alıyorum birtürlü giremedim oyuna
-
Bende aynı anda EA-app ve Origin yüklü.
Originde fifa hesabıma girili EA da eski ea hesabım ve need for speed falan var. aynı anda kurulu ve ayrı ayrı hesaplara girili mutlu mesut takılıyordum.
Fifayı Originden oynuyodum bugün EA-app yüklemeye zorluyor.
Ekrana EA-app update yap diye bir pencere çıktı.
EA-app zaten yüklü ama onda başka bir ea hesabıma girili ve fifa 23 ü origin ile oynuyordum.
Şuan işlerime çomak sokan bir ea ile uğraşıyorum. Zorla origini sildirecekler.
Bence yeni yaptıkları EA-app originden kötü. origin sade ve temizdi.
twitter da da buldum şimdi. Originciler EA-App ten kaçışı temsili
Luddle's in The Family Tree. 🌳 #stayanddrawtwitter“Origin users when EA activated hunter mode to force them to install EA App.”https://twitter.com/LuddySimmer/status/1628231620204589062?s=20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 1 Mart 2023; 0:30:18 >
-
Oyunu oynayamıyorum. Bütün çözüm yöntemlerini denedim.
Oyuna origin ile giriyordum fakat bugün origin silinip yerine ea yüklendi.
Ea'de verdiği hata:
Aynı durumu yaşayıp çözen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
-
Böyle bir firmanın bizi böyle hatalarla uğraştırması gerçekten çok komik. Milyarları götüren bir firma uygulamayı düzgün çıkaramıyor.
-
Bu soruna YouTube'da yorumlarda çözüm buldum, böyle açılıyor güncelleme sonrası.
Ea Play uygulamasını masaüstünden değil, dosya konumuna ulaşarak exe'nin kurulu olduğu yere gidip EA Desktop uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Sonra EA Play'den oyunu başlatın açılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X