Şimdi Ara

Fifa 22'de İkili mücadele namına bir şey yok mu? Bana mı öyle geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben senelerdir Fifa oynayan oynayan bir oyuncuyum ancak şu an Fifa belli bir iki konuda geldiği durumu görünce oyundan o kadar soğudum ki anlatamam oyun bana çöpün ötesi rezillik gibi geldi. Şu zamana kadar güncel oynadığım fifa 20 ve ben 21' pas geçtim. Ancak nostalji olsun diye en son Fifa 11'i indirip oynadım ve gayet iyi kötü zevk aldım. 22'yi ise EA play ile bir indirip bakayım dedim ve oyunda gördüğüm bazı şeyler beni aşırı anlamda soğuttu. Öncelikle Fifa 11 den bu oyuna geliştirdiği şeyleri aslında taze taze gördüm diyebilirim. Ancak bu geliştirmelerin yanında oyundan bazı şeyler gitmiş ki bu giden şeyler fifa zevkimi futbol oynama hissiyatımı sıfıra indirdi.


    1. Fifa 22'de gördüğüm kadarıyla ikili omuz omuza mücadele diye bir şey yok bildiğin yok iki maç attım bir tane bile ikili mücadeleye girmedim cidden bu oyun böyle mi? Fifa 11'de ise öyle mi? Takır Takır adamlarla ikili mücadeleye giriyorsun ve bunun Fifa 22'de olmaması hem futbol oynamıyormuş gibi hissetmeme sebep oluyor hem de hiç böyle adamla mücadeleye girmediğim için oyun oynuyormuş karşımdaki rakiple mücadele ediyormuş hissimi de yok ediyor resmen oyun zevkimi bu durum sıfıra indirdi. Oynadığım en güncel fifa 20 en son bu 22'den önce onda bile durum bu kadar vahim değildi ikili mücadeleye girme konusunda.
    2. Oyunda yapay zeka savunma oyuncuları hiç kimseyi yakın markaj altında tutmuyor. Oysa Fifa 11 öyle mi? Her zaman savunma oyuncuları bu 22'ye göre ensende ve direk mücadeleye giriyorlar. Bu oyunda ise bildiğin adamın karşısında avel avel durup tackle yapmayı bekliyorsun ki bu çok saçma gerçeklikten uzak. Yapay zeka hücumcuları yakın markaj altına almadığı için zaten adamlara müdahale etmen de zorlaşıyor.


    Bu yukarıda saydığım durumlar bir bana mı öyle geliyor yoksa oyun böyle mi? Eğer oyunu savunma anlamında düzelten bir mod varsa ve origin oyunu modlayıp offline şekilde o modla oynamama izin veriyorsa o şekilde oynamak isterim çünkü Fifa'yı eskiden beri oynayan biri olmama rağmen hiçbir zaman fut oyuncusu olmadım online anlamda daha çok kariyer modu takılan biriyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 12 Ekim 2022; 21:42:51 >







  • İkili mücadele oluyorsa defans çok kolay topu alır oyuncu talimatlarına göre yakın markaj yapabiliyorlar ancak iki tek pas da arkaya adam kaçabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.